Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آمریکایی گزارش کرد که ناکامی واشنگتن در جلب حمایت 21 کشور همپیمان خود برای پیشبرد اهداف این کشور در سوریه، طرح ترامپ برای خروج از سوریه پیچیده‌تر شده است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات آمریکایی و خارجی می‌گویند که دولت ترامپ از دستکم 21 کشور همپیمان آمریکا درخواست اعزام نیروی نظامی و ارائه دیگر تجهیزات لجستیکی به سوریه را مطرح کرده، اما نیمی از آنها تاکنون به درخواست وی جواب رد داده‌اند و باقی نیز با ارائه حمایت‌های جزئی موافقت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» با مقدمه بالا نوشت که موانع دولت آمریکا برای گردآوری نیروهای همپیمان در سوریه، طرح ترامپ برای خروج نظامیان آمریکایی از سوریه را پیچیده کرده است.

بنا به گفته چندین نفر از مقامات آمریکایی و خارجی، دولت ترامپ دستکم دو دور نشست رسمی برای ارائه مواضع رسمی واشنگتن در خصوص سوریه برگزار کرده است به امید آنکه همپیمانان واشنگتن در پیشبرد اهداف آمریکا در سوریه مشارکت کنند.

بنا به گفته دو منبع آگاه، واشنگتن در نشست‌هایی که با همپیمانان خود داشته است، لیستی از قابلیت‌های مورد نیاز برای سوریه را ارائه کرده است.

این گزارش به نقل از یکی از مقامات خارجی می‌افزاید، یکسری از نشست‌ها در ماه ژانویه برگزار شد و در آن زمان آمریکا دیدارهایی را در پایتخت‌های هفت کشور همپیمان خود برگزار کرد و برخی از این کشورها بخشی از ائتلاف بین‌المللی تحت رهبری آمریکا علیه داعش بودند و شامل بریتانیا، فرانسه،‌آلمان، دانمار، نروژ، استرالیا و بلژیک می‌شدند.

طبق این گزارش، انگلیس، آلمان و فرانسه حاضر به اظهارنظر درباره نتیجه این نشست‌ها نشدند و دانمارک، استرالیا، نروژ و بلژیک به درخواست‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخی ندادند.

در زمان نشست‌های ماه ژانویه، دولت ترامپ از قبل، طرح خروج کامل بیش از دو هزار نظامی آمریکایی از سوریه را اعلام کرده بود و پس از اعلام مخالفت همپیمانان آمریکا از این طرح، رئیس‌جمهور آمریکا مجبور به عقب‌نشینی از اظهاراتش شد.

بنا به گفته مقامات آگاه، دور دوم نشست‌های واشنگتن با همپیمانانش، بهار امسال با هدف جلب کمک از 14 کشور اروپایی دیگر برای پیشبرد هدف ترامپ در سوریه برگزار شد. برخی از این کشورها از اروپای شرقی بودند.

این گزارش می‌افزاید، آمریکا از این همپیمانان خود درخواست کرده است که در مناطقی از سوریه که حضور آمریکا کمرنگ‌تر است، حمایت‌هایی از جمله لجستیک هوایی، آموزش و حمایت مالی ارائه دهند.

طبق این گزارش، آمریکا همچنین از همپیمانان عرب خود نیز درخواست کرده است بودجه یا دیگر اشکال حمایت‌های غیررزمی ارائه دهند.

طبق گزارش وال استریت ژورنال، کمپین درخواست دولت آمریکا از همپیمانانش برای مشارکت بیشتر در سوریه درست بعد از آن شروع شد که ترامپ  در ماه دسامبر سال گذشته اعلام کرد که تمامی نیروهای آمریکا از سوریه خارج می‌شوند و سپس در ماه بهار نیز ادامه داشت که دولت ترامپ اعلام کرد که بخشی از نظامیان آمریکایی همچنان در سوریه باقی خواهند ماند.

آمریکا مدعی است که ادامه حضور نظامیان ائتلاف تحت رهبری آمریکا در منطقه، تنها راه جلوگیری از شورش مجدد تکفیری‌های داعش در سوریه است.

مقامات دفاعی آمریکا قصد دارند یکهزار نظامی آمریکایی را همچنان در سوریه حفظ کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ترامپ دولت آمریکا آمریکا سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد

در شرایطی که سرکوب دانشجویان آمریکایی از سوی پلیس افزایش یافته و شمار بازداشتی‌ها در دانشگاه‌ها از ۲۲۰۰ نفر فزونی یافته، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار وضع مجازات جدید ضد معترضان شد.

به گزارش مهر، پس از تعلیق و بازداشت بیش از ۱۰۰ معترض حامی فلسطین در دانشگاه «کلمبیا» نیویورک، خیزش اعتراضی دانشجویان در سراسر آمریکا گسترش یافته و باوجود مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات، اینک مقام‌های آمریکایی درصدد تشدید فشار به دانشجویان با استفاده از ابزارهای دیگر برای جلوگیری از اعتراضات حمایت از غزه هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مایک جانسون، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تحت فشار قرار دادن دانشگاه‌های این کشور با هدف ممانعت از ادامه اعتراضات حمایت از غزه شد.

نشریه آمریکایی آکسیوس روز شنبه گزارش داد که رئیس کنگره آمریکا اعلام کرد که راه‌های قانونی برای افزایش فشار بر مسئولان دانشگاه‌ها وجود دارد و به طور مثال حذف معافیت‌های مالیاتی و لغو روادید دانشجویی باید جز گزینه‌های احتمالی برای مقابله با معترضان قرار گیرد.

این مقام آمریکایی مدعی شد دانشجویان خارجی که «با گروه‌هایی مثل حماس همدردی می‌کنند، حق ندارند در آمریکا باشند».

گفتنی است که دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا در ابتدای خیزش اعتراضی خود خواستار شفافیت بودجه دانشگاه و عدم دریافت پول یا سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی هستند. آنها همچنین خواستار عفو دیگر دانشجویان یا اعضای هیئت علمی شده‌اند که به دلیل اعتراضات در ماه‌های اخیر، با جریمه، تعلیق یا اخراج مواجه هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • (ویدئو) نظامیان اوکراینی ماکت ترامپ را آتش زدند
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...