Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@09:21:26 GMT

علم به همه جوانب و حقایق زندگی انسان نمی پردازد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۵۸۵۶

علم به همه جوانب و حقایق زندگی انسان نمی پردازد

مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: علم به همه جوانب و حقایق زندگی انسان نمی پردازد و این همان موضوعی است که باید تبیین شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، آیت الله علیرضا اعرافی صبح امروز در همایش نظریه علم اسلامی و کاربست آن در نظام آموزش و پرورش که در مرکز همایش های غدیر برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر که در ماه مبارک شعبان قرار داریم باید بتوانیم از فضیلت های بی شمار این ماه بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این که ماه های رجب، شعبان و رمضان از ماه های درخشان سال هستند ابراز داشت:  در هر کدام از این ماه ا یک فرصت ویژه نهفته استکه باید توسط مومنان استفاده شده و ایشان را به خلوص نیت واقعی برساند.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: علاوه بر این ماه رجب و شعبان مقدمه و پلکانی است تا اهل معنا و سلوک واخلاق در این پلکان به سمت ماه شریف رمضان حرکت می‌ کنند، در ماه رمضان به قله شب های قدر برسند و اوج جوایز نیز در شب و روز عید فطر به سالکان طریق هدیه داده می‌ شود.

وی هدیه بزرک شعبان را مناجات شعبانیه عنوان کرد و گفت: نور دعا و مناجات شعبانیه باید در تمامی تعلیمات آموزشی و پرورشی کشور جاری شود.

آیت الله اعرافی در ادامه عنوان کرد: مباحثی که مطرح می‌ شود باید بر مبنای سند تحول پیش برود که به همت شورای عالی انقلاب فرهنگی که به همت جمع زیادی از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی تولید شده وتا حد زیادی مبتنی بر رویکرد جامع علمی و دینی است.وی ابراز داشت: علی رغم این که نمی خواهیم ادعا کنیم که این سند بی عیب و نقص است، ولی باید با نگاه روز افزون مورد عنایت قرار بگیرد و کار مطالعاتی بزرگ برای نهادهای حوزوی و دانشگاهی داشته است که رهبر معظم انقلاب نیز خواستار عنایت به این سند هستند.

آیت الله اعرافی تاکید کرد: در باب علم و علومی که در حال حاضر وجود دارد با یک برخورد افراطی و تفریطی مواجه هستیم و با هیچ کدام با یک منطق اسلامی برخورد نشده است.

وی ادامه داد: علم به همه جوانب و حقایق زندگی انسان نمی پردازد و این همان موضوعی است که باید تبیین شود.

مدیر حوزه های علمیه کشور خاطر نشان کرد: هر جایی که ببینیم علم با یک حکم روشن اسلامی تضاد دارد باید به بررسی مناسب و دقیق آن بپردازیم و قطعا علم نمی تواند سعادت واقعی انسان را محقق سازند به خصوص این که سعادت در منطق دینی فراتر از این دنیا است.

وی خاطرنشان کرد: سند تحول آموزش پرورش آفاق بزرگی دارد ولی باز هم برای آینده ترتیب اسلامی نیازمند کارهای جدی از حوزه و دانشگاه هستیم.

آیت الله اعرافی ادامه داد: مسیر اصلی و درست آموزش و پرورش در سند تحول آمده است اما برای تربیت اسلامی نیازمند کارهای بسیار عمیق در حوزه و دانشگاه هستیم.



انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»

ایسنا/خراسان رضوی مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: مستند الکافی یک دوره فشرده از کافی‌شناسی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمسعود مرتضوی امشب، ۱۹ اردیبهشت‌ماه، در همایش بزرگداشت شیخ کلینی در مجتمع فرهنگی آفتاب ولایت اظهار کرد: ساخت مستند الکافی کار ارزشمندی است و توصیه مهم این است که با توجه به اینکه در دوره‌ای هستیم که محدودیت بسندگی فعالیت‌های علمی و پژوهشی در قالب کتاب اگرچه لازم است اما با توجه به حجم فضای مجازی و رسانه‌ها این بسندگی یک چالش و بحران به حساب می‌آید.

وی با اشاره به تغییر ذائقه و سلیقه جامعه اضافه کرد: امروز نسل‌ جوان و نوجوان ما بر اساس آمار منتشر شده اقبال کمتری به کتاب و کتابخوانی دارند، اما استقبال از فیلم، پادکست و فضای مجازی بالا است.

مرتضوی بیان کرد: تغییر سلایق برگرفته از یک پدیده خاص اجتماعی و سیاسی نیست بلکه به دلیل هزینه کرد دشمنان در تولید محتوای فضای رسانه‌ای است که منجر به تغییر سبک جامعه ایمانی ما شده است، لذا ما باید در این مسیر حرکت کنیم.

مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه مستند الکافی یک دوره فشرده از کافی‌شناسی است، خاطرنشان کرد: امروز نیازمند ۲ نهضت و فعالیت جهادی هستیم نهضت اول در حوزه‌های علمیه است که اندیشمندان و پژوهشگران مطالعات خود را نه تنها در حد پژوهش بلکه به سمت تولید محتوای رسانه‌ای سوق دهند.

وی گفت: نهضت دوم اینکه باید ذائقه مخاطب نسبت به حمایت از آثار رسانه‌ای و تولیدات مورد نیاز جامعه امروز تغییر کند؛ در این راستا باید هزینه مطالعاتی، زمانی و مالی گذاشته شود.

مرتضوی عنوان کرد: باید همه بخش‌های خصوصی و دولتی پای کار بیایند تا با همت متدینین و دغدغه‌مندان خروجی موسسات حوزوی و هنری تبدیل به مستندی مثل الکافی شود که این مستلزم هزینه‌های مالی و زمانی بوده است.

مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: برای بزرگان نسل معاصر ما مستند و پرتره ساخته نشده، اما کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه داستان‌پردازی‌ها و فیلم‌هایی درباره شخصیت‌های تاریخی خود ساخته و تحریف تاریخی نیز در آن‌ها صورت گرفته است که می‌توان به ساخت سریالی در کشور مصر که موضوعی مورد بحثی نیز دارد، اشاره کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «انسان و فناوری» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • چه کتاب‌هایی را به نوجوانان پیشنهاد بدهیم؟
  • آیت‌الله جوادی آملی: فریب، راه نیست و با آن نمی‌توان زندگی کرد
  • پدری که از فرصت‌های روزمره استفاده می کرد تا از حقایق عالم بگوید
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • رمان «تو خواب میکائیل هستی» رونمایی می‌شود