Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@14:22:37 GMT

ماشین‌سازی صفر- سایپا صفر؛ سردِ سرد!

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۶۶۱۳

ماشین‌سازی صفر- سایپا صفر؛ سردِ سرد!

شاگردان مهاجری از موقعیت‌های خود استفاده نکردند و به تساوی برابر سایپا رسیدند.

 

به گزارش "ورزش سه"، ماشین‌سازی بعد از دو تساوی برابر نفت مسجدسلیمان و نساجی، هفته قبل نمایش پایاپایی برابر استقلال تهران ارائه کرد و در روزی که می‌توانست با امتیاز از ورزشگاه آزادی خارج شود، با یک گل شکست خورد ولی آنها اکنون که مقابل سایپا قرار گرفتند، برای کسب برد تلاش می‌کنند تا شرایط خود را در جدول بهتر کنند، اما در آن سوی میدان شاگردان علی دایی نیز بعد از دو باخت متوالی سنگین به پرسپولیس و سپاهان، می‌خواهند حداقل یک امتیاز بگیرند تا از شرایط بحرانی خارج شوند و در سه هفته پایانی روحیه بهتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


گزارش لحظه به لحظه دیدار تیم‌های ماشین‌سازی و سایپا را در همین صفحه از "ورزش سه" دنبال کنید:


هفته بیست و هفتم لیگ برتر؛ پنج‌شنبه: 98/02/05 ؛ ساعت: 16
استادیوم: بنیان دیزل- تبریز/ تماشاگر: 400 نفر
داور: علی بای؛ کمک‌ها: حسن ظهیری و رضا قیم؛ داور چهارم: بابک عباس‌قلی‌زاده/ کمک داوران خط: کمیل غلامی و حسین زمانی/ ناظر داوری: رسول فروغی.


ماشین‌سازی تبریز

 

فرناندو دخسوس محمد اهل‌شاخه محمد حسین کنعانی‌زادگان سید احمد مهدی‌زاده یوسف سیدی فرشاد سالاروند سعید مهری احسان علوان‌زاده(59- جای کویتونگو) محسن یوسفی(62- سید محمد خرم‌الحسینی) فرید بهزادی‌کریمی(81- علی پورمحمد) احسان تاییدی

سرمربی: محمدرضا مهاجری

 

 


سایپا تهران

 

حامد فلاح‌زاده امید دره رضا علیاری عبدالله ناصری مصطفی ناییج‌پور رضا اسدی مهرداد کفشگری آرش رضاوند(78- امیرحسین حسین‌زاده) امید جهانبخش(71- سید پیمان میری) معین عباسیان(66- محمدرضا سلیمانی) آرمان رمضانی

سرمربی: علی دایی

 

 

اخطار

یوسف سیدی (23)، محمد اهل‌شاخه(89) از ماشین‌سازی

رضا علیاری(28)، رضا اسدی(73) از سایپا


لحظات حساس


دقیقه 9: توپ ارسالی از روی کرنر و ضربه سر اهل‌شاخه از روی دروازه سایپا به بیرون رفت.
دقیقه 11: ماشین‌سازی بهترین فرصت گلزنی روی ضد حمله سریع و پُرتعداد را به دست آورد و می‌توانست به گل اول برسد، اما فرید کریمی از موقعیت به دست آمده بهره نبرد و شوت او را فلاح‌زاده به کرنر فرستاد.
دقیقه 12: دفع کرنر سالاروند توسط کفشگری در پشت محوطه جریمه به یوسفی رسید که شوت سرضرب و روی پای او با فاصله زیادی از دروازه سایپا راهی اوت شد.
دقیقه 15: پرتاب اوت به محوطه جریمه سایپا و ضربه سر تاییدی از بالای دروازه سایپا به اوت رفت.
دقیقه 16: ارسال عباسیان روی خطایی که جهانبخش گرفته بود، ثمربخش نشد و سانتر او از کنار
دقیقه 17: پاس تماشایی تاییدی با ضربه سر از بین دو مدافع سایپا در موقعیت خوبی به فرید کریمی رسید، اما ضربه پای چپ او را فلاح‌زاده با خروج به موقع از دروازه و واکنشی تماشایی در دو مرحله جمع کرد.

دقیقه 39: شوت محکم کنعانی‌زادگان از میانه زمین را فلاح‌زاده به راحتی جمع کرد.

دقیقه 43: رضا اسدی در زمان دفع توپ برخوردی در محوطه جریمه خودی با احسان تاییدی داشت، اما علی بای داور مسابقه در این صحنه خطای بازی خطرناک هافبک سایپا را اعلام کرد.
دقیقه 45: ضربه دو ضرب ماشین‌سازی را سعید مهری با شوت روی پای چپ زد که توپ با کمترین فاصله از روی دروازه سایپا به بیرون رفت.

 

 

دقیقه 51: دو سرتوپ چشم‌نواز سعید مهری و شوت پای راست او با فاصله کمی از روی دروازه سایپا به بیرون رفت.

دقیقه 75: شوت پُر قدرت کویتونگو با فاصله کمی از روی دروازه سایپا به بیرون رفت.

دقیقه 79: علیاری فرصت خوبی برای زدن گل در شلوغی محوطه جریمه ماشین‌سازی را داشت ولی توپ او از کنار دروازه راهی اوت شد.

دقیقه 85: شوت خطرناک حسین‌زاده با فاصله کمی از کنار تیرک عمودی دروازه ماشین‌سازی راهی اوت شد.

دقیقه 88: ضربه سر کویتونگو را فلاح‌زاده در اختیار گرفت.

دقیقه 90: سانتر میری از روی ضربه ایستگاهی راهی دخسوس با کف دست به کرنر فرستاد.

دقیقه 2+90: کویتونگو در موقعیت خوبی قرار داشت، اما یوسف سیدی پاس بی‌دقتی به او داد تا فرصت گلزنی ماشین‌سازی شکل نگیرد.

 


در حاشیه


* یوسف بخشی‌زاده، مربی ماشین‌سازی و ساموئل سارفو، مدافع سایپا محرومان این مسابقه هستند.
* تماشاگران ماشین‌سازی مثل همیشه استقبال خوبی از این دیدار نداشتند.

ماشین سازی تبریز سایپا

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ماشین سازی تبریز سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید. خبرنگاران آخرین خودرو هم گزارشی ویدیویی از نسخه نهایی شاهین پلاس به عنوان برادر فنی P۹۰ پارس خودرو تهیه کرده اند که در بخش زیر قابل تماشا است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902888

دیگر خبرها

  • آغاز هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال با تساوی گل گهر و شمس آذر
  • میلان ۳-۳ جنوا
  • میلان ۳-۳ جنوا: روسونری بردن را فراموش کرده!
  • لیورپول 4-2 تاتنهام: افسوس برای امتیازات از دست رفته!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ساسولو ۱-۰ اینتر: دومین شکست فصل قهرمان
  • سیتی با پوکر هالند به قهرمانی نزدیک شد
  • خیرونا 4-2 بارسا: امضای ژاوی زیر حکم قهرمانی رئال
  • سیتی ۵-۱ ولوز: با پوکر هالند، قهرمانی نزدیک شد
  • پوکر هالند: ماشین گلزنی به موقع راه افتاد! (عکس)