Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@22:40:21 GMT

استاندار: بوشهرخط مقدم مقابله با ملخ های صحرایی است

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۶۶۹۵

استاندار: بوشهرخط مقدم مقابله با ملخ های صحرایی است

بوشهر- ایرنا- استاندار بوشهرگفت: بوشهر خط مقدم مقابله و پیشگیری با ملخ های صحرایی است و باید از رخنه این آفت و هجوم به استانهای همجوار پیشگیری کرد.

به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند روز پنجشنبه در نشست شورای مدیریت بحران استان بوشهر افزود: چهار استان همجوار این استان درگیر مبارزه با آفت ملخ صحرایی هستند که در مبارزه با این آفت با استفاده از همه امکانات باید به صورت جهادی عمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآورشد: با توجه به اینکه شیوع آفت ملخ صحرایی بر امنیت غذایی کشور تاثیر می گذارد باید اعتبارات لازم دراین بخش تخصیص یابد و استان تمام حمایت خود را از جهاد کشاورزی در این راستا انجام می دهد.
استاندار بوشهر اظهارداشت:رسالت مدیریت بحران تنها اطلاع رسانی در خصوص اتفاق رویداد نیست بلکه باید با فعال کردن کارگروه های این شورا در بخش های مختلف اقدام های پیشگیرانه انجام شود.
وی گفت:رسالت مدیریت بحران تعریف پروژه های مختلف برای پیشگیری از حوادث در بخش های مختلف و برنامه ریزی اعضای این کارگروه برای پیشگیری از حوادث احتمالی، ایمنی و سلامت در استان است که باید فعال تر عمل کنند.
گراوند با اشاره به احداث باغ ویلاها در استان بوشهر گفت: اگر هر مدیری در بخش خود به خوبی عمل کند امروز نباید با مشکل باغ ویلاها در مناطق مختلف استان روبه رو باشیم و در این شرایط وظیفه استان تامین آب آشامیدنی مردم است و هیچ وظیفه ای در مقابل تامین آب باغ ویلاها نداریم.
وی اضافه کرد: حل مشکل جاده ساحلی بوشهر- گناوه که در زمان بارندگی دچار آبگرفتگی می شود و ایمن سازی محور کوهستانی محور اهرم - فراشبند به عنوان یکی از محورهای پر خطر استان در زمان بارندگی است که برای ایمن سازی این محورها باید از توان کارگروه های تخصصی و اساتید دانشگاه خلیج فارس، ‌صاحب نظران و کارشناسان استفاده شود.
استاندار بوشهر افزود: باتوجه به پوشش مناسب گیاهی مراتع و جنگل های استان بوشهر به دلیل بارندگی ها دستگاه های منابع طبیعی و آبخیزداری، محیط زیست و فرمانداران نسبت به پیشگیری از آتش سوزی ها و تامین وسایل و امکانات آتش نشانی اقدام کنند.
گراوند یادآورشد: در راستای پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار برای شناورهای مختلف صیادی و سفاری در زمان شرایط نامساعد جوی دریابانی باید از دریاروی شناورها پیشگیری و اجازه تردد را به آنها ندهد.
استاندار بوشهر گفت: از همکاری نهادها و قشرهای مختلف مردم در کمک رسانی به مردم آسیب دیده استانهای سیل زده تشکر می شود.
وی تاکید کرد: ارائه کمک ها با مدیریت واحد و وحدت رویه در سرعت بخشی ارائه خدمات به آسیب دیدگان موثر است و در شرایط کنونی با توجه به اعلام نیاز استانداری های خوزستان و لرستان براساس نیاز اقلام خواسته شده بسته بندی و ارسال شود.
6047/6045

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل 98 ملخ صحرايي بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: استفاده از ظرفیت‌های مردمی در مدیریت شرایط بحرانی بسیار مهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری از اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع از راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا) خبر داد و اظهار کرد: جنگل‌ها سرمایه‌های ارزشمند استان ایلام است و فرمانداران باید با استفاده از ظرفیت شهرستان برای مقابله با حریق در جنگل‌ها برنامه‌ریزی مدونی انجام دهند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور برای پیشگیری از حریق، افزود: دستگاه‌های عضو ستاد باید تمام مصوبات ستاد پیشگیری از حریق را اجرا کنند تا در مواقع بحرانی سهل‌انگاری صورت نگیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام خاطرنشان کرد: شهرداران و دهیاران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و با استفاده از ظرفیت ماشین‌آلات و نیروهای مردمی با ستاد مدیریت بحران همکاری کنند.

هژیری با تاکید بر اینکه سازمان آتش‌نشانی طبق ابلاغیه هیئت وزیران و بر اساس محدوده جغرافیایی و به فرمان ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کند، تصریح کرد: امور عشایری با فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی از بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام جلوگیری کند، زیرا باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود.

وی با تاکید بر حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب‌العبور در مواقع حریق، اضافه کرد: نیروهای مسلح همواره در تمام بحران‌ها حضور دارند، لازم است منابع طبیعی به صورت مستمر وضعیت جوی و حرارت را پایش و از طریق رسانه‌ها سطح هشدار سامانه جوی را اطلاع کند تا از حریق در نقاط بحرانی جلوگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، گفت: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی در پیشگیری از اطفای حریق مؤثر است.

هژیری افزود: جلسات توجیهی با گروه‌های مردمی و جهادی برگزار و بانک اطلاعاتی از آن‌ها تهیه می‌شود و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه رسانه‌های استان برای کاهش حریق غیرضروری در دامان طبیعت فرهنگ‌سازی کنند، اظهار کرد: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان برای تولید محتوا پیرامون حفاظت از عرصه‌های طبیعی تشکیل شود.

کد خبر 751763

دیگر خبرها

  • ۴۵۰ برنامه دهه کرامت در استان بوشهر اجرا می شود
  • آموزش و پرورش نیاز به بازاندیشی دوباره دارد
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ۲۵ چایخانه رضوی در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر