Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پرونده پتروشیمی، اختلاسی مطرح نیست و اینکه رسانه‌ها رقم ۶ میلیارد دلاری اختلاس را مطرح کردند، کاملا کذب محض است. به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری دانشجو، پس از ایجاد جو هیجانی در خصوص پرونده‌ای به نام «اختلاس ۶ میلیارد یورو» در زیرمجموعه شرکت بازرگانی پتروشیمی، رفته رفته ابعاد تازه‌ای از بازی رسانه‌ها در این جریان سازی آشکار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما یافته‌های اخیر حاکی از آن است که رقم ۶ میلیارد یوروی معروف دزدی و یا اختلاس نشده بلکه این عدد مبلغ صادرات محصولات در سال‌های ۸۹ تا ۹۱ است.

در این خصوص دادستان تهران گفته است: در پرونده پتروشیمی، اختلاسی مطرح نیست و اینکه رسانه‌ها رقم ۶ میلیارد دلاری اختلاس را مطرح کردند، کاملا کذب محض است.

از سویی دیگر محمد حسینی نماینده آشتیان، فراهان و تفرش در گفتگو با اقتصادآنلاین تاکید کرد: به کار بردن الفاظی همچون اختلاس یا دزدی برای این موضوع چندان کار صحیحی نیست. اینکه شرکتی محصول خود را صادر کرده، ولی ارز را به داخل کشور وارد نکرده است، به مثابه اختلاس نیست بلکه اقدامی در جهت حفظ ارزش پول، نگهداری وجه برای خرید مواد اولیه و یا تامین منافع بیشتر است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین تصریح کرد که پرونده اخیر در شرکت بازرگانی پتروشیمی نیز از این قبیل است. این نماینده مجلس بیان داشت که نمی‌توان به صراحت گفت که ارز حاصل از صادرات این شرکت در حساب شخصی بوده بلکه طبق گزارشات واصله این ارز به کشور وارد نشده است.

حسینی ضمن اشاره به موضوع تحریم‌ها و مشکلات در خصوص ورود ارز به کشور گفت:درست نیست که بگوییم این ۶ میلیارد در حساب اعضای هیات مدیره و یا افرادی وابسته به شرکت است. چراکه طبق گزارش‌ها مبلغ قابل توجهی از این عدد در حساب بانکی واریز شده است.

وی با تاکید بر این موضوع که باید به سهل‌انگاری و کوتاهی در این زمینه رسیدگی لازم شود گفت: نباید این تصور را داشته باشیم که کل مبلغ ۶ میلیارد یورو به جیب یک فرد خاص رفته است. اما باید دستگاه قضا و سازمان‌های بازرسی رسیدگی به کوتاهی‌های صورت پذیرفته را در اولویت قرار دهند و با کار تخصصی و کارشناسی دقیق با این موضوع برخورد گردد.   منبع: نفت ما

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پتروشیمی دستگاه قضایی نفت اختلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس با اشاره به اصلاح قانون چک، گفت: در گام جدید قانون چک، تا شهریور سال جاری رسیدگی به چک‌های برگشتی با استفاده از هوش مصنوعی انجام می‌شود. - اخبار سیاسی -

ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره اصلاح قانون چک، گفت: اصلاح قانون چک در چند مرحله اجرایی خواهد شد که یکی از این گام‌ها رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی است.

وی با بیان اینکه سالانه حدود 250 هزار چک بر اساس قانون جدید برگشت داده می‌شود، گفت: از این میزان چک‌های برگشتی، 90 درصد برگشتی‌های مسلم است که نیازی به تشکیل پرونده و سپری کردن رویه قضایی ندارد، لذا برای صدور حکم می‌توان از تکنولوژی روز یعنی هوش مصنوعی بهره برد.

نماینده نجف‌آباد در مجلس با اشاره به مزایای رسیدگی به چک‌های برگشتی با استفاده از هوش مصنوعی، گفت: با این روش سرعت رسیدگی به چک برگشتی در کوتاه‌ترین زمان و هزینه انجام و همچنین با این شیوه کمبود نیروی قضایی را تا حدی جبران و مشکلات نیروی انسانی و امکانات زیر ساختی در قوه قضاییه حل می‌شود.

ابوترابی درباره فرایند و اقدامات انجام شده برای استفاده از هوش مصنوعی جهت رسیدگی به چک‌های برگشتی بر اساس اصلاح قانون چک، بیان کرد: در این زمینه جلسات هماهنگی با حضور مسئولان دستگاه قضا، برگزار شده و با ایجاد زیرساخت‌ها تا شهریورماه سال جاری این رویه ایجاد می‌شود.

عضو کمیسیون شورها و امور داخلی مجلس با یادآوری اینکه در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده که به 30 درصد پرونده‌های قضایی بر اساس هوش مصنوعی رسیدگی شود، تاکید کرد: می‌توان با استفاده از این تکنولوژی به بسیاری از پرونده‌های غیر پیچیده قضایی رسیدگی کرد.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • ۷ فیلم‌ که مثل «بیبدن» بر اساس پرونده‌ای واقعی ساخته شده‌اند
  • بیانیه مطبوعاتی سفارت ایران در فرانسه در ارتباط با وقایع بخش کنسولی
  • رأی قطعی کارمند متخلف یکی از بانک‌های شهرستان البرز صادر شد
  • صدور رای قطعی برای کارمند متخلف بانک در شهرستان البرز
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی
  • کارمند بانک درپی اختلاس منفصل از خدمت شد
  • بررسی پرونده پتروشیمی مازندران
  • رای قطعی کارمند متخلف یکی از بانک های شهرستان البرز صادر شد
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • روایت سینمایی پرونده‌های قضـــایی