Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@04:36:52 GMT

اعزم 60 استاد تفسیر به سراسر کشور در ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۷۴۲۹

اعزم 60 استاد تفسیر به سراسر کشور در ماه رمضان

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین بنیادی، معاون تبلیغ مجمع عالی تفسیر حوزه علمیه، امروز پنجم اردیبهشت‌ماه در گردهمایی «استادان تفسیر حوزه اعزامی ماه مبارک رمضان به سراسر کشور» که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، گفت: جلسات تفسیر قرآن رونق یافته و برکت خوبی پیدا کرده‌است.

وی با بیان این‌که طرح اعزام استادان تفسیر از شش سال قبل آغاز شده‌است، افزود: در راستای اعزام استادان تفسیر دو جلسه با رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار و هم‌چنین با دفتر تبلیغات اسلامی نیز هماهنگی‌های لازم انجام شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیادی ادامه داد: هم‌چنین با رایزنی با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرار است تعدادی از استادان تفسیر به دیگر کشورها نیز اعزام شوند.

معاون تبلیغ مجمع عالی تفسیر حوزه علمیه اظهار کرد: در سال‌ اول تعداد 30 نفر اعزام شدند ولی با توجه به درخواست‌های متعدد از استان‌های مختلف در سال گذشته تعداد استادان اعزامی به بیش از صد نفر رسید و در سال جاری نیز 62 نفر به شهرهای اول و دوم هر استان اعزام می‌شوند.

بنیادی تصریح کرد: پنج استاد نیز به خارج از کشور مانند قزاقستان، اتیوپی، عراق، سوریه و لبنان اعزام خواهند شد و در حرم مطهر حضرت زینب و ائمه(ع) در دو کشور عراق و سوریه جلسات خود را برپا خواهند کرد.

وی ادامه داد: امسال 60 برنامه تلویزیونی توسط صدا و سیما در مورد موضوعات مختلف تفسیری تولید و پخش خواهد شد.

بنیادی با اشاره به نحوه گزینش استادان تصریح کرد: در بخش اعزام ماه رمضان کمیسیونی در مجمع عالی تفسیر و کمیسیونی در اوقاف وجود دارد که با توافق طرفین استادان اعزام می‌شوند که توافق چند سال اخیر بین 60 تا 70 نفر بوده‌است.

وی با بیان این‌که اعزام‌های ما تخصصی است، اظهار کرد: استادانی که تمایل به اعزام دارند باید دو تا سه بحث تفسیری خود را به مجمع عالی تفسیر تحویل بدهند تا مورد بررسی قرار بگیرد و در نوبت اعزام قرار گیرند.

بنیادی خطاب به استادان تفسیر گفت: تسویه پایان تبلیغ منوط به ارائه گزارش فعالیت استادان در طول اعزام است هم‌چنین قرار بر این شد که فصل‌نامه‌ای در مورد این اعزام‌ها با عنوان ره توشه تولید شود لذا استادان آیاتی را که تفسیر می‌کنند  با ویرایش مناسب ارائه دهند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.
اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.
حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.
استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.
تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.
استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.
اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

دیگر خبرها

  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • مطهری؛ مدافع کیان سیاسی قرآن کریم
  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • دیدار ۳ هزار معلم از سراسر ایران با رهبر انقلاب
  • اختصاص یک میلیارد تومان پژوهانه به استادان برگزیده کشوری