Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس-ایرنا- مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس گفت: تولید روزانه 47میلیون لیتر بنزین در این شرکت از هفته آینده هدف گذاری شده است.

به گزارش ایرنا، محمدعلی دادور عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با تغییرات ایجاد شده و تولید روزانه 20 هزار بشکه نفتای شیرین، ظرفیت واحد بنزین ‌سازی پالایشگاه نیز ارتقا می ‌یابد و به میزان یاده شده، می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، افزایش ظرفیت تولید را یکی از اصلی ‌ترین رویکردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس در سال رونق تولید عنوان کرد.
مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره هلیج فارس افزود: در سال گذشته با پیروی از سیاست ‌های اقتصاد مقاومتی، حمایت ‌های همه‌ ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی و تلاش ازخودگذشتگی و خودباوری مهندسان و کارگران ایرانی، مرحله دوم و سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس وارد مدار شد و کشور به خودکفایی در تولید بنزین دست یافت.
دادور ادامه داد: در سال جاری نیز با هدف ایجاد رونق تولید، افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌ های استراتژیک انرژی از جمله بنزین را در دستور کار قرار داده‌ ایم و همچون گذشته حفظ کیفیت نیز اولویت مجموعه خواهد بود.
وی در پایان درباره‌ی تاثیر تحرکات استکبار جهانی و افزایش فشارها بر کشور نیز چنین گفت: خوشبختانه امروز دلواپس تحریم‌ ها نیستیم چرا که به مرحله‌ ای از پیشرفت دست یافته‌ایم که بیشتر قطعات مورد نیاز پالایشگاه ‌ها را در داخل کشور می توبیشترتولید کنیم.
به گزارش ایرنا، مرحله سوم پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در غرب بندرعباس اسفند ماه 97 با حضور دکتر حسن روحانی رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
پالایشگاه ستاره خلیج فارس به عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان در زمینی به مساحت 700 هکتار در ضلع غربی پالایشگاه بندرعباس ساخته شده و ظرفیت این پالایشگاه 360 هزار بشکه میعانات گازی بوده که در قالب سه مرحله 120 هزار بشکه ‌ای در نظر گرفته شده است.
9887 /6048


منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد پالايشگاه نفت ستاره خليج فارس توليد بنزين خليج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۷۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس

ایسنا/فارس مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان فارس، یکی از ویژگی‌های مردم این استان را نیکوکار بودن و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر دانست.

مرتضی موصلی امروز، ۵ اردیبهشت در آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان، با بیان اینکه یکی از جهت‌گیری‌های کمیته امداد، توسعه انفاق و نیکوکاری و گسترش سنت‌های حسنه اسلامی است، گفت: یکی از بزرگترین برجستگی‌های استان فارس، نیکوکار بودن مردم استان و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر است و ما باید زمینه هم‌افزایی مردم و خیرین در این راه فراهم کنیم.

وی یکی از اهداف کمیته امداد در سال جاری را حرکت جمعی در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه در راستای شعار سال عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید یکی از مهم‌ترین راهبردهای ما در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

موصلی با بیان اینکه شناسایی و معرفی الگوهای موفق در میان خیرین، یکی از کارهایی است که می‌تواند در زمینه ترویج کمک به نیازمندان موثر باشد، گفت: به‌عنوان مثال مجموعه‌ای را می‌شناسیم که بیش از ۴٠٠ مسکن را برای خانواده‌های نیازمند در دست احداث دارند، برخی موسسات از ظرفیت‌های خیرین استان فارسی خارج از کشور استفاده می‌کنند و بعضی دیگر هم در عرصه بین‌المللی فعالیت دارند که ما در تلاش هستیم تا از این الگوها استفاده کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با تاکید بر اینکه نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی، انقلابی و حاکمیتی است، گفت: کمیته امداد امام راحل بیش از چهار دهه است که در عرصه خدمتگزاری و فراهم کردن زمینه خدمت شایسته به خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی ضعیف هستند تلاش می‌کند و هدف اصلی کمیته بر توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه‌های مختلفِ اقتصادی، فکری، فرهنگی و اجتماعی است.

وی در پایان به محورهای پیشنهادی خود در جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها پرداخت و گفت: ایجاد فرصتهای شغلی پایدار، توسعه کارکردهای کارآفرینی، احداث و یا خرید مسکن نیازمندان به خصوص با بهره‌گیری از ظرفیت نهضت ملی مسکن، کمک به تامین جهیزیه و تسهیل ازدواج، کمک به درمان بیماران صعب العلاج و زمین گیر، فراهم کردن زمینه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه و هم‌افزایی در تامین منابع قرض الحسنه، از جمله مهمترین مسائلی هستند که در کمیته امداد آنها را دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم/ ستاره خلیج فارس بورسی می‌شود
  • تولید بیش از ۱۴ ساعت برنامه رادیویی در مرکز خلیج فارس
  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل