Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی گفت: دریچه های سد وشمگیر ۸ سال خراب بوده و تعمیر نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قره جه طیار عصر پنج شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان گلستان اظهار کرد: باید از تلاش همه بخش ها در سیل اخیر قدردانی کرد اما معتقد هستم می توانستیم بهتر از این کار کنیم و با اقدامات پیشگیرانه میزان خسارت ها را کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انتقاداتی به برخی از دستگاه ها در سیل اخیر وارد است، افزود: دریچه های سد وشمگیر حدود هشت سال است که خراب شده و کار نمی کند و در این سال ها اقدامی برای تعمیر آن صورت نگرفته است.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی گفت: در سیل اخیر خسارت های زیادی به بخش های مختلف وارد شده است و تعداد زیادی از مردم نیز شغل خود را از دست داده اند؛ دولت باید بیمه بیکاری کارگرانی که بر اثر سیل شغل خود را از دست داده اند زودتر برقرار کند.

وی ادامه داد: بسیاری واحدهای تولیدی و مشاغل خسارت دیده و دولت برای جبران آنها باید سهم استان گلستان از تسهیلات اشتغالزایی را افزایش دهد. هم چنین بخشی از طرح های اشتغالزایی به بانک ها ارسال شده که لازم است زودتر به مردم به ویژه در مناطف سیل زده پرداخت شود.

وی بیان کرد: در رسته هایی که برای طرح های مشاغل خانگی و تسهیلات اشتغال روستایی پیش بینی شده است، دولت باید رسته پرورش دام حتی با ده راس را هم لحاظ کند. چون مردم زیادی در استان هستند که با چند راس دام زندگی خود را می گذرانند و این تسهیلات می تواند سبب بهبود وضعیت معیشتی آنان شود.

طیار تصریح کرد: سرانه تسهیلات برای ایجاد اشتغال در حال حاضر ۱۵۰ میلیون تومان به ازای هر یک نفر است که با توجه به نرخ تورم و مشکلاتی که برای مردم ایجاد شده است انتظار داریم سهم سرانه به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه گنبدکاووس با جاذبه های تاریخی چون برج جهانی قابوس و دیوار دفاعی و شهر تاریخی جرجان برای میزبانی از گردشگران و مسافران، هتل ندارد، خاطرنشان کرد: باید از محل تسهیلات روستایی شرایطی را برای سرمایه گذاران ایجاد کنیم که بتوانند هتل و واحدهای اقامتی در گنبدکاووس بسازند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با روابط عمومی بانک ملی ایران، درخصوص عملکرد بانک ملی ایران گفت: به‌لحاظ اینکه اقتصاد ایران بانک محور است، افرادی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، در ابعاد کوچک و بزرگ تسهیلاتی را از بانک‌ها مطالبه می‌کنند. 

وی با تأکید بر اینکه بهتر است بانک‌ها با بنگاهداری، رقیب بخش خصوصی نباشند، افزود: در رأس همه رهبر معظم انقلاب فرمودند بانک‌ها از بنگاهداری خارج شوند که بانک ملی ایران در سال 1402 با 36 همت خروج از بنگاهداری پیشگام شد و کارها را واگذار کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 نماینده مردم اردبیل، سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که بانک ملی در سال 1403 هم در خروج از بنگاهداری پیشگام باشد و گفت: تمام بانک‌ها باید در این مسیر قدم بگذارند و از مسیر خرید و فروش ملک، ساخت و ساز، تشکیل هلدینگ و ... خارج شوند.

نیکزاد ثمرین در ادامه از اقدام رئیس بانک ملی ایران و هیأت مدیره این بانک برای آغاز پر ثمر خروج از بنگاهداری تقدیر و تشکر کرد. 

وی در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402 افزود: این بانک بیش از تعهدات خود تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است که این اقدام بسیار ارزشمند است؛ چرا که پرداخت این تسهیلات موضوعات جزیی مردم در زمینه درمان، مسکن، ازدواج و ... را کاهش می‌دهد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی تسهیلات خرد را در جذب سرمایه اجتماعی و دلبستگی مردم به نظام بانکی مؤثر دانست و گفت: مردم از عملکرد بانک ملی ایران در زمینه تسهیلات تکلیفی بسیار رضایت دارند و بسیار پسندیده است که در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور درخصوص تسهیلات خرد در استان‌ها تصمیم‌گیری‌های مفیدی انجام شود. 

نیکزاد ثمرین پرداخت تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب و رؤسای ادوار و فعلی دولت تأکید داشتند که بانک ملی ایران به سمت خروج از بنگاهداری حرکت کند. همچنین پیشنهاد دارم بانک ملی در مباحث سرمایه‌گذاری طبق برنامه مدنظر پیش برود و از همه مهمتر در پرداخت تسهیلات خرد برای رفع مشکل مردم طبق آیه « انَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم» اقدام کنند تا خدا به رزق و کارشان برکت دهد.

دیگر خبرها

  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • نهضت ملی مسکن در شهرستان جویم تسریع شود