Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@07:57:13 GMT

ملخ ها 6 میلیارد ریال هزینه به فارس تحمیل کردند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۸۸۷۷

ملخ ها 6 میلیارد ریال هزینه به فارس تحمیل کردند

شیراز-ایرنا- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاوری استان فارس گفت: برای مقابله با ملخ های صحرایی (دریایی) در این استان بیش از 6میلیارد ریال سم خریداری و مصرف شده است که البته مقابله با این آفت هزینه های دیگری همچون تامین تجهیزات و بکارگیری نیروی انسانی نیز دارد.

حمید دبیری شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: مبارزه با این آفت کشاورزی در شهرستان های داراب و خنج همچنان ادامه دارد اما شرایط در شهرستان هایی که مورد هجوم ملخ قرار گرفته بودند به صورت طبیعی درآمده است با این حال رصد و پایش اراضی فارس در حال انجام است و این کار تداوم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، افزود: بیش از 2 هزار و 250 هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به صورت زمینی و افزون بر 550 هکتار از این اراضی از طریق هوایی سمپاشی شده است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاوری استان فارس ادامه داد: ملخ های صحرایی تا کنون 9 مرتبه به عرصه های منابع طبیعی این استان هجوم برده اند اما این تهاجم ها هیچگونه خسارتی به اراضی کشاورزی وارد نکرده است لیکن رصد و پایش اراضی متوقف نخواهد شد و تا پایان تیرماه 98 رصد و مقابله با ملخ های صحرایی ادامه خواهد داشت.
او اظهار داشت: اگر مبارزه با پوره های ملخ های صحرایی صورت بگیرد شرایط در استان قابل کنترل است اما خبرهای خوبی از کشور های همسایه مخابره نمی شود و احتمال اینکه شاهد ورود موج جدیدی از ملخ های صحرایی از سمت عربستان به کشور باشیم وجود دارد.
دبیری اضافه کرد: تا کنون خسارتی به مزارع و باغ های استان فارس وارد نشده است و با توجه به این که این ملخ ها به نور علاقه مند هستند بیشتر به سمت مناطق شهری حرکت کرده اند.
وی افزود: میزان تغذیه روزانه ملخ های صحرایی 500 گرم است و از تمام محصولات زراعی و باغی تغذیه می کنند اما گونه های زراعی همچون گندم و جو از جمله ارقامی هستند که مورد توجه این آفت است.
دبیری در بخش دیگری از مطالب خود اظهار داشت: با توجه به این که سمپاشی در اراضی منابع طبیعی هم صورت گرفته است، دامداران باید از چرای دام در مناطقی که ملخ ها به دلیل سمپاشی از بین رفته اند، خودداری کنند.
او گفت: همچنین مردم باید از خرید ملخ های مرده پرهیز کنند اما اگر علاقه مند به مصرف ملخ هستند حتما زنده گیری و سپس آن را مصرف کنند.
ملخ‌های زرد رنگ صحرایی (دریایی)، گروهی از ملخ‌های پرنده هستند که بزرگی آنها حدودا به 15سانتی‌متر می رسد و در زمره مضرترین حشرات به شمار می آیند.
ع.پ /6118 / 2027

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد جهاد كشاورزي ملخ صحرايي آفت كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد

فیروز شکوری مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: سال گذشته بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری استان واریز شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۶ هزار میلیارد ریال از سوی امور مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت و چهار هزار میلیارد ریال نیز بابت یک درصد بهداشت به خزانه واریز شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان درآمد مالیاتی را منبعی پایدار و سالم برای تامین هزینه ها عنوان کرد و افزود: علاوه بر این موارد، مالیات، کارکرد تنظیم‌گری در بازار را نیز دارد.

شکوری با بیان اینکه یکی از سیاست های دولت سیزدهم تمرکز جدی بر مالیات است،‌گفت: در این راستا تلاش دولت ایجاد یک نظام مالیاتی موفق و عادلانه است تا این مهم در رفاه عمومی و عمران و آبادانی کشور تاثیرگذار باشد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان به لزوم نهادینه کردن فرهنگ مالیاتی تاکید کرد و افزود: وقتی پرداخت مالیات در جامعه نهادینه شود، پاسخگویی نهادهای اجرایی نیز در خصوص هزینه کرد منابع افزایش می یابد.

شکوری اظهار کرد: هزینه کرد مالیات در عمران و آبادانی شهرها و روستاها موجب فرهنگ سازی و تشویق و ترغیب مردم به پرداخت به موقع مالیات می شود.

وی گفت: بیش از ۹۵ درصد از درآمدهای استان از طریق مالیات تامین می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرا توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • بررسی لایحه کمک‌هزینه شهرداری شیراز برای کرایه سفر
  • آزادسازی اراضی دولتی به ارزش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در کرمان
  • آزادسازي اراضي دولتی به ارزش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در کرمان
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • رفع تصرف ۷۰۰ میلیارد ریال اراضی ملی در استهبان