Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی گفت: امسال بدون احتساب عوامل و خدمه 81 هزار زائر به حج اعزام می شود.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام علی قاضی عسکر، نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی در همایش آموزشی_توجیهی زائران حج تمتع سال 98 گفت: یکی از موضوعاتی که بسیار از ما پرسیده می شود این است که با توجه به مشکلاتی که در حوزه سیاست خارجی با دولت عربستان داریم آیا حج با مشکل مواجه خواهد شد که باید بگویم اصلا نگران این موضوعات نباشید درست است که ما در عربستان سفارت نداریم، اما در توافقی که با مسئولان سعودی داشتیم مقرر شد حج خارج از روابط سیاسی باشد البته باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که حج یک مسئله سیاسی است اما خارج از روابط سیاسی ما با عربستان برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعثه در عربستان دفتر دارد و عده ای در آنجا مشغول انجام کارها و فراهم کردن مقدمات هستند، ادامه داد: بعد از حادثه منا فضاسازی منفی علیه حج ایجاد و باعث شد حج سال 95 تعطیل شود و من با توجه اینکه تعداد زائرانی که در انتظار هستند با این موضوع مخالف بودم و معتقد بودم نباید حج را تعطیل کرد اما به حدی جوسازی شد که در سال 96 وقتی می خواستیم حج را برگزار کنیم گویی می خواهیم منکری را انجام دهیم حتی در برخی خطبه های نماز جمعه نیز می گفتند امنیت نیست اما خدا را شکر با امنیت نیز برگزار شد.

سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه در دوسال گذشته حج در آرامش کامل برگزار شد، خاطرنشان کرد:خوشبختانه در بقیع اهانت به مقدسات شیعه کمتر شده است بخشی از آن به دلیل سیاستهای ما و بخشی به دلیل تغییر مواضع آنهاست زائران نگران نباشند با آرامش می روید و با آرامش بر می گردند با توجه به برنامه ریزی هایی که صورت گرفته نشان می دهد که مانعی بر سر راه نیست.

وی با بیان اینکه در حوزه حج به هیچ وجه انتفاعی عمل نکردیم، گفت: با توجه به گرانی ارز نگرانی ما این بود که قیمت تمام شده 40 الی 50 میلیون تومان باشد.اما خوشبختانه با صرفه جویی هایی که صورت گرفت از زائران در مجموع 20 میلیون گرفته می شود خوشبختانه ما توانستیم در بخش اجاره مسکن در مکه 55 میلیون ریال سعودی صرفه جویی کنیم. همچنین صرفه جویی هایی در بخش غذا و تدارکات داشتیم.از زائران نیز شماره حساب دریافت شده تا چنانچه هزینه کاهش یافت مابه التفاوت را بعد از پایان حج برای آنها واریز کنیم.

وی با بیان اینکه مردم از 13 الی 14 سال پیش در نوبت هستند، گفت: امسال بدون احتساب عوامل و خدمه 81 هزار زائر به حج اعزام می شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سرپرست حجاج حج 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در همایش کادر بهداشتی درمانی حج ۱۴۰۳ به میزبانی مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: هلال احمر مسئولیت حفظ سلامت زائران حج را بر عهده دارد. معاینات زائران حج امسال به خوبی انجام شد و امسال سخت گیری بیشتری برای بررسی استطاعت جسمانی زائران انجام شد.

وی با بیان اینکه در مرکز پزشکی حج در تلاش هستیم تا هر چه سریع‌تر وضعیت سلامت زائران پایش شود تا حجاج بتوانند اعمال خود را به خوبی انجام دهند، افزود: هلال احمر در حوزه سلامت زائران از تمامی ظرفیت‌ها و بهترین متخصصین استفاده می‌کند.

کولیوند در قسمت دیگری از صحبت‌های خود، اثر بخشی دیپلماسی سلامت را بیش از سایر دیپلماسی‌ها دانست.

رئیس هلال احمر در ادامه از پزشکانی که مقرر است برای انجام عملیات حج به سرزمین وحی اعزام شوند خواست تا حد توان در راستای حفظ سلامت زائران حج تلاش کنند.

وی افزود: وظیفه اول پزشکان حاضر در عملیات حج حفظ سلامت زائران است. تیم پزشکی مرکز پزشکی حج و زیارت باید در عملیات حج سلامت را محور اصلی کار خود قرار دهند.

کولیوند ادامه داد: وضعیت رسیدگی به زائران پر خطر حج ۱۴۰۳ باید مد نظر قرار بگیرد و خدمات ویژه ای به آنها مخصوصاً در ایام تشریق ارائه شود.

کولیوند در پایان صحبت‌های خود با اشاره به وضعیت سخت جنگ زدگان غزه، تصریح کرد: ۲۸ هزار نوزاد در این ۷ ماه در غزه به دنیا آمده‌اند و نیازمند دریافت خدمات درمانی هستند. علاوه بر این ۶۷ هزار ۸۷۰ مادر باردار و ۱۰ هزار مصدوم در غزه حضوردارند که هیچ نوع امکانات دارویی برای آنها وجود ندارد زیرا از ورود محموله‌های بشر دوستانه به غزه جلوگیری می‌شود.

رئیس هلال احمر تاکید کرد: امروز ضرورت دارد تا کمک‌های بهداشتی و درمانی با سرعت بیشتری به غزه برسد تا از تشدید فاجعه انسانی در این منطقه جلوگیری شود.

کد خبر 6099362 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • گردهمایی بزرگ حجاج در استادیوم آزادی
  • حجاج دیگر کشورها در مراسم حج محبت زائران ایرانی را احساس کنند
  • زائران حج، دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • همایش آموزشی زائران تمتع برگزار شد
  • زائران حج امسال، دفاع از ملت فلسطین را مورد توجه قرار دهند