Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@16:29:31 GMT

13 درصد از مردم آبیک فاقد پرونده الکترونیکی سلامت هستند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۳۶۲۹

13 درصد از مردم آبیک فاقد پرونده الکترونیکی سلامت هستند

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک گفت: 13 درصد از مردم شهر آبیک فاقد پرونده الکترونیکی سلامت هستند که می‌طلبد مردم این شهر با مراجعه به پایگاه‌های بهداشتی، برای این مهم اقدام کنند.

محسن چیت‌سازان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در قزوین اظهار کرد: تاکنون 87 درصد از مردم شهرستان آبیک دارای پرونده سلامت هستند و برای آنها در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت ومراکز خدمات جامعه سلامت پرونده الکترونیکی سلامت تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 13 درصد باقی مانده‌ای که پرونده سلامت برای آنها تشکیل نشده از مردم شهر آبیک هستند که از مردم درخواست می‌شود با حضور در پایگاه‌های بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت نسبت به این مهم اقدام کرده و از خدمات متنوع و رایگان بهره‌مند شوند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک ادامه داد: حق مردم است که از خدمات رایگان موجود در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت برخوردار شوند چرا که به سالم زندگی کردن آنها کمک می‌شود.

چیت‌سازان اضافه کرد: از جمله خدمات رایگانی که در پایگاه‌ها  وخانه‌های بهداشت و مراکز خدمات جامعه سلامت به مردم ارائه می‌شود، می‌توان به خدمات حوزه سلامت روان، مشاوره تغذیه، ارائه خدمات مطلوب به مادران باردار، سلامت جمعیت و خانواده، بهداشت مدارس و دهان و دندان دانش‌آموزان تا 14 سالگی و دیگر خدمات حوزه بهداشتی و پزشکی اشاره کرد.

وی با اشاره به شعار امسال هفته سلامت مبنی بر «مراقبت‌های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» خاطرنشان کرد: راه سلامت از جاده بهداشت می‌گذرد که بهداشت در یک کلمه آگاهی تمام افراد جامعه به مقوله سلامت است و زمانی می‌توانیم به عنوان فرد سالم باشیم که در جامعه سالم زندگی کنیم.

این مسئول  با ذکر این مطلب که استرس موضوعی جدی است و انسان با آن زندگی می‌کند، بیان کرد: شاید به استرس‌های کوچک شبانه‌روز که بر ما وارد می‌شود، خیلی توجه نکنیم اما تاثیر خود را می‌گذارد و زمانی است که انبوهی از استرس در وجود انسان تبدیل به بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود که بخشی از ریزفاکتورهای عوامل خطر سرطان و بیماری‌های غیرواگیر است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک افزود: بخش زیادی از مدیریت استرس به سبک زندگی انسان بازمی‌گردد.

چیت‌سازان ادامه داد: در شهرستان آبیک هم به تبع استان قزوین و کشور بیماری‌های قلبی و عروقی، حوادث و سرطان‌ها به ترتیب بیشترین عامل مرگ و میر محسوب می‌شوند.

وی اضافه کرد: با توجه به پوشش درمانی مطلوب از سال 95 تاکنون، توانسته‌ایم از مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی در شهرستان آبیک بکاهیم.

این مسئول مطرح کرد: درحوزه ارتقای سلامت مردم باید بیش از پیش به این مقوله توجه کنیم و دستگاه‌های متولی دیگر باید شبکه بهداشت و درمان را یاری رسانند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک افزود: توانایی پوشش همگانی سلامت مردم شهرستان آبیک را داریم به شرطی که مردم هم پای کار آمده و تحت پوشش پرونده سلامت قرار بگیرند و با دریافت خدمات مطلوب و رایگان، از بروز بیماری‌های مختلف درخود مصون بمانند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 جامعه سبک زندگی سرطان سلامت روان شبکه بهداشت و درمان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۳۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • اجرای بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ متر شبکه‌گذاری در آبیک
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان