Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نوید ادهم (دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص چرایی تداوم تنبیه بدنی در مدارس و در واکنش به آسیب چشمی یک دانش آموز بر اثر ضربه مدرس دوره خود در یکی از هنرستان‌های کاردانش منطقه ۵ گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که تنبیه بدنی در مدارس آموزش و پرورش ممنوع است و با متخلفان به شدت برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت آموزش و پرورش تاکنون هر موردی که در خصوص تنبیه بدنی مطرح بوده را به صورت یک مورد خاص پیگیری کرده ایم.

وی با بیان اینکه این گونه رفتارها به هیچ وجه مورد تایید نیست، گفت: اگر علی‌رغم همه اطلاع رسانی‌ها و آموزش‌هایی که انجام داده‌ایم، چنین رفتاری از سوی کارآموزانی که به هنرستان‌ها معرفی می‌شوند و یا از سوی مدیر و معلمان صورت بگیرد، قطعا با آنها برخورد خواهد شد.

ادهم در پاسخ به این سوال که آیا نباید نظارتی برای ورود کارآموزان به مدرسه صورت بگیرد تا به دانش‌آموزان آسیب وارد نکنند؟ گفت: قطعا همین طور است، به همین دلیل ارتباط ما با این شرکت قطع خواهد شد. اگرچه این افراد نیروهای ما نیستند، اما شرکتی که طرف قرارداد با آموزش و پرورش است باید مواردی از جمله نوع برخورد با دانش آموزان را رعایت کند، در غیر این صورت با آنها برخورد می‌کنیم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به خبر استعمال دخانیات و مصرف قرص روان‌گردان در یکی از مدارس دخترانه منطقه ۲۲ تهران گفت: مدیر مدرسه، مشاوران و مربیان تربیتی ماموریت دارند که این نوع مسائل را کنترل کنند، گرچه در سطح کشور هم این اقدام صورت می‌گیرد. در این میان اگر غفلتی صورت بگیرد یا مدرسه موفق به شناسایی نشود،  مسئولان مدرسه مورد برخورد قرار خواهند گرفت.

وی اضافه کرد: سیاست وزارت‌خانه پاک نگهداشتن فضای مدارس آموزش و پرورش از این نوع آلودگی‌ها است، چه این آلودگی در زمینه مواد مخدر و قرص روانگردان باشد چه مسائل اجتماعی دیگر.

ادهم در پاسخ به این سوال که این آسیب علاوه بر شناسایی نیازمند پیشگیری است و آیا پیشگیری لازم برای جلوگیری از مصرف موادمخدر  در میان دانش آموزان صورت می‌گیرد؟ گفت: قطعا پیشگیری خواهد شد، ولی این آسیب در مدارس فراوانی ندارد. می‌دانید که این مسائل در جامعه زیاد است، ولی محیط ‌مدارس ما امن و پاک است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: علت افزایش آمار مصرف مواد مخدر در سن دانش‌آموزی مربوط به بیرون مدرسه است و نمی‌توان آن را به مدارس تعمیم داد، من نیز به هیچ وجه مصرف مواد مخد در مدرسه را تایید نمی‌کنم، مدارس ما پاک هستند، اما امکان آلوده شدن بچه‌ها در سن دانش آموزی وجود دارد.

ادهم با بیان اینکه برخی از والدین برای حمل مواد مخدر از فرزندان خود استفاده می‌کنند، گفت: پدر و مادرانی هستند که فرزندانشان را برای حمل مواد مخدر به کار می‌گیرند، اما حمل مواد در مدرسه رخ نمی‌دهد، زیرا مدیران و معلمان ما روی این مساله حساسیت زیادی دارند.

وی افزود: سن استفاده از مواد مخدر (سنتی و جدید) پایین آمده و این مساله در سنین دانش‌آموزی نیز وجود دارد  اما اینکه دانش آموزان در مدرسه مواد مصرف می‌کنند مورد تایید ما نیست. به هر حال همین دانش آموز در این سن عضو خانواده است و در جامعه حضور دارد و ممکن است در همان جامعه آلوده شده باشند. من این را قبول دارم، اما آماری از آن ندارم.

او اظهار داشت: در مواقعی که دانش آموزان در معرض آلودگی و یا آلوده شده باشند، هم پیشگیری و هم خدمات درمانی انجام خواهد شد. برای پیشگیری ما طرح نماد را داریم که شناسایی‌، پیگشیری و آگاهی رساندن به دانش آموزان توسط مشاوران توسط این طرح صورت می‌گیرد. البته درمان وظیفه ما نیست ما فقط افرادی که آسیب دیده و آلوده شده‌اند را به مراکز درمانی معرفی می‌کنیم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر نظارتی در مدرسه وجود نداشته باشد، ناشی از کوتاهی مدیر است و اگر در حد تخلف باشد، باید با آن شخص برخورد قانونی شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خشونت دانش آموزان مواد مخدر والدین گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۸۳۶۸ طرح مدرسه‌سازی فعال در کشور وجود دارد که با تزریق بودجه پیش‌بینی شده سال ۱۴۰۳ امید می‌رود درشش ماهه اول ۲ هزار طرح که حدود ۱۰ هزار کلاس است به دانش‌آموزان تقدیم شود.

به گزارش خبرگذاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمیدرضا خان محمدی در سفر به استان بوشهر اظهار کرد: اولین ناو آمریکایی که از اینجا عبور کرد این جوانان بوشهری بودند که مقابل آمریکایی‌ها ایستادند، باید بدانیم اقتدار سرزمینی از دل مدارس بیرون می‌آید، دشمنان از طریق مرزها نمی‌توانند به ما نفوذ کنند و به همین دلیل از طریق فضای مجازی و مغزها سعی در نفوذ دارند و معلمان در اینجا حافظان مغزها هستند.

وی افزود: هشت مدرسه به ظرفیت ۵۴ کلاس امروز کلنگ‌زنی شد و این مدرسه ۱۲ کلاسه نیز امروز در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت، ۸۳۶۸ طرح مدرسه‌سازی فعال در کشور وجود دارد که با تزریق بودجه پیش‌بینی شده سال ۱۴۰۳ امید می‌رود در شش ماهه اول ۲ هزار طرح که حدود ۱۰ هزار کلاس است به دانش‌آموزان تقدیم شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تشکر از خیران مدرسه‌ساز که در تجهیز مدارس همکاری داشته‌اند، گفت: خیران از ما جلوتر حرکت می‌کنند به‌طوری که عمده مدارس نوساز توسط خیران آغاز شده و توسط ما تکمیل شده است.

خان محمدی با بیان اینکه خلیج فارس متعلق به دانش‌آموزان است، باید قدر نعمت خلیج همیشه فارس را بدانید، اذعان کرد: خلیج فارس، خلیج صلح و دوستی است، تمام سوخت منطقه از این خلیج بیرون می‌آید و این امر را مدیون شهدا هستیم، شهدا جانشان را فداکردند تا ما در رفاه باشیم، دانش‌آموزان می توانند دین خون شهدا را با خوب درس خواندن ادا کنند، مدیون شهدایی مانند شهید مهدوی هستیم، ایرانی‌ها همیشه از زمان رئیسعلی دلواری شجاع بوده‌اند.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به هر هدفی تلاش زیاد نیاز است و هیچ موفقیتی به‌راحتی به دست نمی‌آید، هرکسی با تلاشش می‌تواند به اهدافش برسد، تصریح کرد: در روز معلم باید سپاسگزار معلمان خود باشیم، هر آنچه داریم از معلمان است، همه مسیر زندگی و تلاش‌هایمان از نگاه و بیان معلم است، پس برای معلمان خود سنگ‌تمام بگذارید، هر معلمی موفقیت دانش‌آموزانش را می‌خواهد.

کد خبر 749347

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه