Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از همدان، رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان اظهار داشت: سهمیه کلانی برای واردات برنج خارجی به داخل استان در نظر گرفته شده که تا پیش از آغاز ماه مبارک رمضان در نقاط مختلف استان توزیع می‌شود. این نوع برنج از طریق کانال ادارات، بخش‌های کارگری، افراد زیر پوشش بهزیستی و کمیته امداد توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهمیه محدودی نیز در فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان عرضه می‌شود.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان گفت: ما نمیتوانیم پاسخگوی تمام نیاز بازار باشیم، بنابراین سعی کردیم با توزیع هدفمند کالاهای دولتی افراد اقشار مورد نظر را پوشش دهیم.

شجاعی در پاسخ به اینکه چرا نرخ‌های متفاوتی از برنج خارجی در بازار مشاهده می‌شود، تصریح کرد: نرخ برنج بستگی به نوع برند و درجه بندی آن دارد، در مرحله بعدی نیز باید ببینیم واردکننده با چه نوع ارزی واردات برنج را انجام داده است. بدون شک قیمت برنجی که با ارز نیمایی وارد شده بالاتر از برنجی است که با ارز 4200 تومانی وارد شده است. وقتی تورم در جامعه بالا می‌رود و قیمت همه کالاها چندین برابر می‌شود پس برنج هم از این قاعده مستثنی نیست و باید بپذیریم که قیمت این کالا هم بالا برود.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان اظهار داشت: مردم نگران تامین کالاهای مورد نیاز خود برای ایام ماه رمضان نباشند چراکه کالاهای پر مصرفی همچون قند، شکر،خرما، برنج و روغن با نرخ دولتی توسط ستاد تنظیم بازار در سراسر استان عرضه می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنج تنظیم بازار خرما شکر ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۸۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی برگشت
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟