Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@23:32:28 GMT

سرنوشت نهاده‌های خوراک دام و ارز به هم گره خورده؟

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۶۹۵۸۵

سرنوشت نهاده‌های خوراک دام و ارز به هم گره خورده؟

مدیرعامل شرکت تعاونی تامین نیاز کارخانه‌های خوراک دام طیور و آبزیان مازندران گفت: تامین نهاده‌های خوراک دام و طیور درصدر مشکلات این واحدهای تولیدی در مازندران قرار دارد.

حسین کیهانی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل پیش روی کارخانه‌های خوراک دام، طیور و آبزیان تأمین مواد اولیه و نهاده‌های دامی است، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی تولیدکنندگان این بخش، نبود یا کمبود مواد اولیه است؛ مواد اولیه و نهاده‌های مورد نیاز تولیدکنندگان با ارز دولتی تأمین می‌شود اما زمانیکه به بازار می‌رسد قیمتی به مراتب بالاتر دارد، همچنین ترخیص این کالا از بنادر نیز دچار مشکلات زیادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، فرصت تغذیه دام و طیور را بسیار اندک و حساس دانست که با کوچک‌ترین کمبودی غیرقابل برگشت خواهد بود، ادامه داد: اینکه بتوان به موقع نهاده‌های کارخانه‌ها و تولیدکنندگان این بخش را تهیه کنیم و در اختیارشان قرار دهیم بسیار حساس و مهم است چرا که اگر در مقطع زمانی مشخص خوراک به دام نرسد، تولیدکننده دامی نمی‌تواند خروجی مورد نظر را برداشت کند و حتی در مبارزه و مقابله با بیماری‌ها نیز ناتوان خواهد شد.

مدیرعامل شرکت تعاونی تأمین نیاز کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان مازندران در پاسخ به این پرسش که سال آینده را چگونه می‌بینید و برای برون رفت از مشکلات چه برنامه‌ای را در دستور کار قرار داده‌اید، تصریح کرد: برای حل مشکل مواد اولیه و نهاده‌های مورد نیاز کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان اقدام به کسب مجوز واردات نهاده کرده‌ایم که امیدواریم بتوانیم در آینده و به صورت تشکلی، حداقل نیاز بهره برداران این بخش را برآورده کنیم.

کیهانی در ادامه گفت: در صورت عدم افزایش نرخ ارز و همچنین عدم افزایش نرخ جهانی نهاده‌ها در سال ۹۸ می‌توانیم علوفه را به قیمت مناسب تهیه کنیم.

وی با اشاره به نیاز مصرفی دام، طیور و آبزیان کشور به نهاده‌ها، بیان کرد: واحدهای تولیدی سالانه ۶ میلیون تن ذرت، ۳ میلیون تن کنجاله سویا و ۲ میلیون تن جو نیاز دارند.

مدیرعامل شرکت تعاونی تأمین نیاز کارخانه‌های خوراک دام، طیور و آبزیان مازندران با بیان اینکه تشکل‌های تولیدی توان مالی واردات چنین محموله سنگینی را به کشور ندارند، اظهار کرد: اتحادیه کارخانه‌های خوراک دام، طیور و آبزیان کشور در حد توان می‌تواند بسته به توانایی مالی محدودی که دارد بخشی از اقلام مورد نیاز اعضایش را وارد کند.

کیهانی در پاسخ به این پرسش که به چه میزانی می‌توانید نهادهای مورد نیاز کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان را استان را تأمین کنید، تصریح کرد: در مازندران به صورت ماهانه و حداقل بین ۱۰ تا ۱۵ هزار تن ذرت و ۶ هزار تن جو می‌توانیم وارد کنیم که بخشی از نیاز کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان استان را تأمین می‌کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه مازندران نهاده دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد

دکتر حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران در نشستی که با حضور دادستان شهرستان بهشهر، مدیرکل بندر امیرآباد و سایر مسئولین شهری در بندر امیرآباد برگزار شد گفت: با توجه به نظارت‌های شبانه روزی همکاران بخش قرنطینه اداره دامپزشکی شهرستان بهشهر و اقدامات انجام گرفته، تمامی محموله‌های نهاده وارداتی که اجازه تخلیه آن توسط دامپزشکی صادر شد برابر ضوابط ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور مورد بررسی قرار گرفت و مجوز ترخیص گردید.

او افزود: با توجه به سیاست‌های دولت مردمی و در راستای رشد و جهش‌های حمایت از تولیدات دامی اداره کل دامپزشکی استان مازندران در کمترین زمان ممکن نسبت به تعیین تکلیف نهاده‌های وارداتی اقدام می‌کند.

دکتر آقاپور کاظمی با اشاره به دقت و جدیت نظارت‌های دامپزشکی، گفت: اقدامات دامپزشکی مازندران نشان داد در حفظ سلامت شهروندان کوتاه نخواهد آمد کما اینکه در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن نهاده در بنادر سه گانه استان اجازه تخلیه داده نشد و حتی در نخستین روز از سال جدید نیز با وجود تعطیلات نوروزی طی اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی ۵هزار تن نهاده فاسد به کشور مبدا عودت شد.

دادستان بهشهر نیز در این دیدار ضمن تقدیر از اقدامات دامپزشکی از شرکت‌های وارد کننده نهاده خواست در اسرع وقت نسبت به تخلیه نهاده‌های ترخیص شده از سوی دامپزشکی اقدام کنند.

اداره کل دامپزشکی مازندران در راستای نظارت‌های شبانه روزی و تسهیل در امور ترخیص نهاده‌ها نسبت به استقرار نیروی دولتی و همچنین مسئول فنی و بهداشتی بخش خصوصی در بنادر سه گانه استان اقدام نموده به طوری که هیچ کشتی صورت ورود به بنادر مشکلی در ۲۴ساعت شبانه روز جهت نمونه گیری، آزمایشات و صدور مجوز تخلیه محموله‌ها ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • پلمب کارخانه خوراک دام و طیور متخلف در سبزوار
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور