Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا آتوسا مومنی روز شنبه در نشست اعضای هیات مدیره بنیاد امور بیماری های نادر با عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین افزود: بیماران نادر در ایران گرفتار مشکلات و سختی های زیادی برای تامین دارو و هزینه های درمانی هستند که بدون مشارکت های مادی مردمی امکان درمان آنها وجود ندارد.
وی اضافه کرد: وضعیت سخت تهیه درمان و داروی این بیماران به ویژه در شرایط فعلی کشور موجب شده است، خانواده های این بیماران در معرض تهدید بسیاری قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مومنی ادامه داد: بنابراین بنیاد به دنبال جلب مشارکت های مردمی برای تامین هزینه های دارویی و درمانی این بیماران است تا بتوانیم با کمک مردم بخشی از نیازهای این بیماران را تامین کنیم.
وی اظهار داشت: در همین راستا نخستین شورای مشارکت های مردمی بانوان در امور بیماران نادر با همکاری زنان فعال در قزوین تشکیل می شود و پس از آن در استان های تهران و فارس نیز راه اندازی خواهد شد.
مومنی افزود: زنان به عنوان قلب تپنده و مدیران فرهنگی خانواده ها ترویج گر و تسهیلگر سنت امور خیریه هستند و انتظار می رود مردان نیز همراه با بانوان در این امر عام المنفعه ورود پیدا کنند.
هم اکنون 292 بیماری نادر در ایران شناخته شده است.
7388* 6101
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امور خیریه خانواده دارو زنان مردان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور، گفت: به دلایل مختلف وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می شود مشارکت کاهش پیدا می‌کند.

وی در برنامه‌ سلام صبح به خیر شبکه سه گفت: یکی از دلایل کاهش مشارکت در مرحله دوم انتخابات، اجازه ندادن قانونگذار به افراد برای رای دادن در شعبه‌ای غیر از شعبه اخذ رای در مرحله اول است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: اگر فردی در تهران رای داده باشد نمی‌تواند در شهرستان دیگری رای دهد، اما اگر فردی در مرحله اول در هیچ یک از شعب ۲۲گانه رای نداده باشد در مرحله دوم می‌تواند در هر شعبه و شهری رای خود را به صندوق رای بیندازد.

اسلامی ادامه داد: ستادهای انتخابات استانی و صدا و سیما اطلاع‌رسانی مناسبی برای مشارکت مردم در مرحله دوم انتخابات انجام داده‌اند. وضعیت تایید صلاحیت‌ها در حوزه‌های ۲۲ گانه اخذ رای به گونه‌ای است که نامزدها به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و مردم می‌توانند با توجه به این مسئله با نامزدهای منتخب خود رای دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور متذکر شد: هر کس در مرحله دوم انتخابات بالاترین رای را کسب کند، وارد مجلس می‌شود و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904285

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • 5 تصمیم مهم برای بیماران خاص
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد