Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبر گزاری برنا؛ سیدحسین فلاحتی (پدر بامداد فلاحتی) در سی‌و‌سومین نشست ماهانۀ آیین آواز به سخنرانی و سپس خوانندگی می‌پردازد. این برنامه که از ساعت 18 سه‌شنبه 10 اردیبهشت در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود به بزرگداشت بامداد فلاحتی آوازخوان جوان اختصاص خواهد داشت. کاری کم‌سابقه که می‌تواند به اثرگذاری بیشتر سلسله نشست‌های آیین آواز در بین اهل موسیقی و آواز بی‌انجامد، چراکه تا کنون رسم بر این بوده است که بیشتر از هنرمندان مسن، بازنشسته یا حتی درگذشته تجلیل شود و معمولاً در این میان جای بزرگداشت هنرمندان شایسته و توانمند جوان خالی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نشست اردیبهشت‌ماه آیین آواز و در خلال این بزرگداشت ابتدا خود سیدمرتضی (بامداد) فلاحتی به همراه کارشناس مجری برنامه دربارۀ شیوۀ شخصی این خواننده در آواز صحبت خواهد کرد. در ادامه نیز فلاحتی آوازی را برای حاضران در ارسباران اجرا می‌کند.

همچنین سیدحسین فلاحتی پدر بامداد، کسی که شاید بیشترین نقش را در کشف و پرورش استعداد هنری فرزندش ایفا کرده درباره سیر تکمیل مراحل آموختن و رشد و سپس ارائه هنر بامداد سخن خواهد گفت. سیدحسین فلاحتی که خودش از خوانندگان قدیم شهر یزد است در ادامه آوازی را هم در مراسم تجلیل از فرزندش اجرا خواهد کرد. قرار است سیاوش اسماعیلی با سازهای سه‌تار و عود، مهدی نظام‌دوست با کوزه و دف، میلاد بیات با کمانچه و رامتین اسماعیلی با سنتور صدای سیدحسین فلاحتی را همراهی کنند.

بامداد فلاحتی که قرار است در نشست آیین آواز مورد تجلیل قرار گیرد، متولد هفتم تیرماه ۱۳۶۱ یزد و فارغ‌التحصیل رشته سرامیک صنعتی، کارشناس موسیقی و همچنین دانش‌آموختۀ رشته آهنگسازی از دانشگاه هنر جهاد دانشگاهی است. او آواز به همراه نوحه‌خوانی و در کل خوانندگی را از دوران کودکی با پدرش سیدحسین فلاحتی آغاز کرده که تا به امروز هنوز ادامه دارد. وی دوره مقدماتی ساز تمبک را نزد مهدی مثنوی شروع و دوره عالی را نزد محمد اسماعیلی به پایان رسانید. ساز سه‌تار را هم با اصغر حسینی در یزد شروع کرد و با زنده‌یاد جلال ذوالفنون ادامه داد تا اینکه خوانندۀ گروه ذوالفنون شد. از آن پس، آداب صحنه، تواضع و فروتنی، راه و روش درست زندگی کردن و از همه مهمتر بی‌نیازی - در عین نیازمند بودن - را از ایشان آموخت و توانست به مدت ۷ سال در کنار مرحوم ذوالفنون، اجرای کنسرت‌هایی را در فستیوال‌ها و جشنواره‌ها کسب تجربه کند و تورهای مشترک زیادی را در داخل و خاج از کشور با آن هنرمند بی‌ادعا داشته باشد. بامداد، دوره صداسازی و سلفژ را با زنده‌یاد پرویز مشکاتیان و دوره مقدماتی را با حمیدرضا نوربخش شروع کرد. ردیف آوازی و دستگاهی با روایت‌های چند استاد از جمله عبدالله دوامی، محمود کریمی، حسین طاهرزاده را نزد زنده‌یاد احمد ابراهیمی، محسن کرامتی، مهدی فلاح، صدیف و همچنین شیوه آوازی مکتب اصفهان به شیوه استادان تاج اصفهانی، ادیب خوانساری، سیدرحیم اصفهانی را هم در محضر زنده‌یاد دکتر حسین عمومی درک کرد. در این میان از آشنایی با فریدون شهبازیان - رهبر ارکستر ملی ایران - استفاده برده و دورهای مقدماتی آهنگسازی ارکسترال را فرا گرفته که تا به امروز هم شاگردی‌اش ادامه دارد.

بامداد فلاحتی همچنین سابقه برگزاری کنسرت‌هایی را با گروه‌های حرفه‌ای فراوانی در داخل و خارج از کشوراز جمله قونیه، آنکارا و استامبول، هندوستان، تاجیکستان، ارمنستان، دوبلین، چک، قزاقستان، روسیه، آلمان، فرانسه و ایتالیا داشته است. آثاری که از بامداد فلاحتی تا به حال منتشر شده شامل حدود ۴۰ اثر تک‌ترک (تک‌آهنگ) ساختۀ آهنگسازان مختلف برای صدا و سیما و همچنین آلبوم‌های سیم آخر، باز باران، بی من مرو، آبروی آب، بی‌صدف دردانه باش، زیر باران شقایق، در این خانه بگردیم، هفت شهر عشق، گوهرافشان و راز آفرینش است.

برای نشست این ماه آیین آواز، همچنین بخش‌های دیگری هم در تجلیل از بامداد فلاحتی تدارک دیده شده که اطلاعات مربوط در اخبار تکمیلی ارائه خواهد شد.

نشست تخصصی آموزشی آیین آواز نزدیک به سه سال است توسط باشگاه موسیقی ارسباران با هدف پاسداشت آواز ایرانی و احیای این هنر و همچنین تجلیل از چهره‌های موسیقی آوازی ایران در کنار معرفی استعدادها و صدا‌های ناشناخته یا کمتر شناخته شدۀ این هنر راه‌اندازی شده و در این مدت اقبال علاقه‌مندان را برانگیخته است.

فرهنگسرای ارسباران در ضلع شمال غربی پل سیدخندان واقع شده و ورود به سلسله نشست‌های آیین آواز رایگان و آزاد خواهد بود.

 

خبرنگار: مژگان رسولی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگسرای ارسباران بامداد فلاحتی آیین آواز علی شیرازی حسین فلاحتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۰۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی

محمدرضا فلاحتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های بحق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی است.

وی با اشاره به اینکه ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. 

فلاحتی تأکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحد‌های تولیدی استان تاسیس شده و این در حالی است که در ۳۱ سال گذشته در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای اولین بار در کشور سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه اندازی شد که برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه در برخی از موارد ضعف قانون و خلا قانونی وجود دارد، اظهار داشت: اینکه شخصی نماینده کارگر می‌شود ولی در برخی از مواقع با ترس و لرز از اخراج باید خواسته‌های کارگران را دنبال کند یک ضعف قانونی است. نمایندگان مجلس باید این قانون را اصلاح کنند تا در صورتی که کارگری به عنوان نماینده کارگران انتخاب شد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی حق اخراج او را نداشته باشد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به چهار هزار و ۹۹۱ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و یک هزار و ۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۶ درخواست مورد تایید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته پنج هزار و ۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است. همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته است و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران بنده بر تمامی امور نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نگردد.

فلاحتی با اشاره به وظایف کمیته رصد گفت: هفته‌ای دو بار به واحد‌های تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند. 

وی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی و یا اعتراضاتی که توسط مراجعین صورت می‌گیرد پرونده‌های شکایت‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • پرواز شهرکرد به عسلویه برقرار شد
  • بهسازی چاه‌ روستای کرخنگان مروست
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • ورزشکاران کشتی پهلوانی یاسوج جشن گلریزان برگزار کردند
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی
  • ببینید/ بدرقه حاجیان با نوای «چاوشی‌خوانی»