Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@06:29:46 GMT

رونق تولید مستلزم تحقیق و پژوهش است

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۷۲۱۹۱

رونق تولید مستلزم تحقیق و پژوهش است

علی ایرانپور، نماینده سابق مردم مبارکه در مجلس در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان درباره رونق تولید داخلی، اظهار کرد: موضوع تولید باعث اشتغال‌زایی و از سوی دیگر باعث قطع وابستگی کشور به خارج، و تولید محصولات و لوازم مورد نیاز در داخل کشور می‌شود و در عین حال به افزایش چرخه اقتصاد و تولید اقتصادی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تولید، اشتغال ایجاد می‌کند، به خودکفایی و عدم وابستگی به واردات می‌انجامد و در عین حال اقتصاد کشور را به دلیل منابع مالی که ایجاد می‌کند پویاتر از قبل می‌‌سازد.
وی ادامه داد: کشور ما به دلیل دارا بودن منابع خدادادی مثل مواد معدنی، نفت، تولید محصولات کشاورزی و نیروی کار ماهر و متخصص ظرفیت‌های خوبی برای پیشرفت و رونق در عرصه تولید دارد. مقام معظم رهبری نیز در سال‌های اخیر بر این موضوع تاکید دارند. 
نماینده سابق مردم مبارکه در مجلس ادامه داد: برای افزایش رونق تولید، راهکارهای مختلفی را می‌توان نام برد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها اتکا و حمایت از تولیدکنندگان داخلی است، یعنی ما ظرفیت‌های خوبی به عنوان صنایع و تولیدکنندگان داخلی در کشور داریم که شامل کارگاه‌ها، شرکت‌ها، کارخانه‌ها و صنایع بزرگ می‌شود. قطعا حمایت از این مجموعه‌ها چه در قالب ارائه تسهیلات بانکی با درصد سود پایین و چه در قالب کم‌کردن بروکراسی اداری در رابطه با اعطای مجوزها برای استقرار و تاسیس صنایع و همچنین در رابطه با جلوگیری از واردات محصولاتی که در داخل کشور تولیدات مشابه دارند، می‌توانند به رونق تولید کمک کنند، پس زمانی که در داخل کشور محصولی تولید می‌شود، دلیلی ندارد که عین آن محصول را وارد کرده و به اقتصاد دیگر کشورها کمک کنیم.
ایرانپور بیان کرد: برای رونق تولید باید به امر تحقیق و پژوهش‌ نیز توجه داشت که متاسفانه این موضوع در سال‌های گذشته مورد غفلت قرار گرفته است. یعنی اگر ما به دنبال رونق تولید هستیم، باید تحقیقات و پژوهش را در بخش تولید و در حوزه‌های مختلف افزایش دهیم، مثلا در حوزه کشاورزی با توجه به اقلیم کشور باید محصولاتی تولید کنیم که با کم‌ترین میزان مصرف آب، بیشترین بهره‎بری و بازدهی را به همراه داشته و با اقلیم‌‌های مختلف کشور سازگار باشد.
وی تصریح کرد: نقاط منفی و موانع بر سر راه تولید را باید از بین برد، یعنی جاهایی که احتمال می‌دهیم در این نقاط فشارها بیشتر باشد، باید به نوعی نقاط ضعف را مرتفع کنیم، مثلا مکانیزه کردن بخش کشاورزی و یا تولید محصولات با کیفیت خانگی با کیفیت می‌تواند اشتغال پایدار را ایجاد کند و هم منابع مالی را گسترش داد و همچنین وابستگی خود را به خارج از کشور کمتر کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: رونق تولید تولید ملی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۲۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال

مسیح کشاورز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اواخر سال ۱۴۰۱ و سال گذشته قیمت هرکیلو برنج ایرانی به ۱۵۰ هزارتومان رسید که براین اساس تفاهم نامه ای میان انجمن  و استانداران گیلان و مازندران منعقدشد که با حذف واسطه ها و دلالان، برنج به طور مستقیم خریداری می شود که براین اساس قیمت هرکیلو برنج هاشمی به ۸۰ هزارتومان و ارقام پرمحصول کمتر از این نرخ رسید که همین امر منجر به رونق بازار شد.

به گفته او، سال گذشته با وجود رونق بازار برنج ایرانی، معاون اول رئیس جمهور بعد از دوره ممنوعیت دستور دادند که ثبت سفارش برنج در راستای حمایت از تولید داخل انجام نشود که براین اساس در ۲ ماهه پایانی سال گذشته ثبت سفارش بسته شد.

کشاورز ادامه داد: رونق تولید داخل منجر به عرضه برنج ایرانی در بازار شد به طوریکه دیگر محصولی در انبارها باقی نماند و از طرفی برای ۲ماهه ابتدای امسال تنها ۱۳۰ هزارتن برنج برای واردات ثبت سفارش شده که در نهایت کمبود عرضه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است که استمرار این روند، بازار برنج در سال جدید هم تحت تاثیر خود قرار می دهد. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ایرانی قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی را ۱۱۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، برنج پرمحصول بر پایه ۸۰ هزارتومان و ارقام برنج هندی و پاکستانی در محدوده ارقام پرمحصول اعلام کرد.

او گفت: با توجه به آنکه حداکثر تولید برنج ایرانی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن خواهد بود، از این رو برای رسیدن بازار به ثبات انتظار می رود تا قبل از دوره ممنوعیت ۸۰۰ هزارتن تا یک میلیون تن برنج وارد کشور شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد