Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در پی ابلاغیه ۲۸ فروردین ماه رحمانی فضلی وزیر کشور و رئیس قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده به استانداران سراسر کشور، کارگروه‌های استانی بازسازی و نوسازی، ذیل قرارگاه بازسازی و نوسازی کشور، به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداران و با عضویت نمایندگان دستگاه‌های متناظر ملی در سطح استان‌ها تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قرارگاه در نامه خود به استانداران، با اشاره به اجرای بند ۲۴ مصوبات جلسه مورخ ۲۶ فروردین ماه سال ۹۸ کمیته بازسازی و نوسازی قرارگاه ابلاغ کرده بود: به منظور تسریع در روند بازسازی مناطق تحت تاثیر از سیلاب اخیر مقرر شد، کارگروه بازسازی و نوسازی استان؛ ذیل کمیته بازسازی و نوسازی کشور و به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی و با عضویت نمایندگان دستگاه‌های متناظر ملی در سطح استان‌ها تشکیل شود.

رحمانی فضلی وظایف این کارگروه‌ها را چنین برشمرده بود: تعیین اولویت‌های بازسازی و نوسازی در اجرای طرح‌ها بر اساس سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب قرارگاه و کمیته بازسازی و نوسازی، برگزاری جلسات منظم و هفتگی جهت پیگیری و رصد امور بازسازی و ارسال صورتجلسات مربوطه به کمیته بازسازی و نوسازی، تفکیک طرح‌ها و پروژه‌ها و ارجاع آن‌ها به ارگان‌های ذیربط امور بازسازی و نوسازی، اعم از دولتی و نهاد‌های انقلابی و مردمی بر اساس وظایف و توان اجرایی آنها، هماهنگی بین دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرائی استان و رفع مشکلات آنها، بسیج امکانات استان به جهت بازسازی و نوسازی، بررسی مسایل و مشکلات مردم در زمینه بازسازی و نوسازی، ایجاد هماهنگی و هدایت کلیه فعالیت‌های خیرین و نهاد‌های غیردولتی در امور بازسازی و نوسازی و ارائه گزارش پیشرفت پروژه‌ها و عملکرد ماهانه به کمیته بازسازی و نوسازی.

رحمانی فضلی در ابلاغ به استانداران افزوده است: در صورت نیاز، کارگروه بازسازی و نوسازی در سطح شهرستان‌های مورد نیاز با حضور دستگاه‌های متناظر شهرستانی نیز تشکیل گردد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۲۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است

نائب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: به دلیل حساسیت‌های هفته‌های پایانی لیگ برتر کارگروهی تشکیل شده است تا مسابقات آتی را از همه جهات به دقت نظارت و بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی محمد نبی در پاسخ به اینکه فدراسیون فوتبال برای مدیریت حساسیت هفته‌های پایانی لیگ برتر چه تدبیری اندیشیده است، اظهار کرد: ۲۴ هفته از رقابت‌های لیگ امسال را پشت سر گذاشتیم و به هفته‌های پایانی نزدیک می‌شویم. در بالای جدول رقابت سختی بین استقلال و پرسپولیس وجود دارد. به دلیل همین حساسیت‌ها، جلساتی را در فدراسیون برگزار کردیم که طی آن کارگروهی تعیین شد تا همه مسابقات هفته‌های پایانی را با دقت نظارت و بررسی کند و مشکلی ایجاد نشود.

وی افزود: این کارگروه از همه جهات مسابقات هفته‌های پایانی را نظارت خواهد کرد و تمام بازی‌ها به دقت مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. تیم‌ها در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

نائب رئیس فدراسیون فوتبال درباره واگذاری تیم‌های بزرگ پایتخت اضافه کرد: بخش خصوصی با مطالعه و تجزیه و تحلیل خاص خود وارد عرصه ورزش می‌شود و همه موارد و شرایط را پیش از ورود، ارزیابی کرده است چراکه باید به اهدافش برسد. یکی از این موارد نرخ بازگشت سرمایه است که باید روی آن حساب کرد. از سوی دیگر بحث درآمد پایدار هم مطرح است که این موارد می‌تواند به توسعه فوتبال کمک کند و نتایج آن را در استقلال و پرسپولیس خواهیم دید.

به گزارش ایمنا، آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی دیروز با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، مدیران عامل، اعضای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مالکان جدید سرخابی‌ها برگزار شد.

بر این اساس در این جلسه مشخص شد که ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد.

استقلال تهران هم‌اکنون با ۵۳ امتیاز در رده نخست قرار دارد و پرسپولیس با یک اختلاف امتیاز در جایگاه دوم لیگ برتر جای گرفته است.

منبع: ایرنا کد خبر 747834

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است
  • کارگروه اقتصاد دریامحور هنوز خروجی عملیاتی نداشته است