Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با بیان اینکه کارخانه نخ‌طلای خمین به چرخه تولید برگشت گفت: توان تولید ۲۲ تن نخ در روز در ظرفیت این کارخانه وجود دارد و برای رسیدن به نقطه مطلوب لازم است که بسترهای لازم فراهم و زیرساخت‌های مورد نیاز ایجاد شود. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۹ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در افتتاح کارخانه نخ‌طلای خمین که در آستانه ورشکستگی بود اظهار داشت: امروز شاهد احیای دوباره یک واحد تولیدی که جزئی از هویت شهرستان خمین بود هستیم که در سال‌های اخیر در آستانه ورشکستگی قرار گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حرکت چرخ‌های تولید این واحد صنعتی به دنبال یک اقدام جهادی‌ بود که امروز را به عنوان یک روز تاریخی و به یادماندنی در تاریخ استان مرکزی ثبت کرد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: احیای کارخانه نخ‌طلای خمین گامی مهم و هدیه‌ای درراستای تحقق شعار حمایت از تولید داخل و رونق اقتصادی بوده که می‌تواند نویدبخش پویایی و رونق اقتصادی برای تمام فعالان این حوزه بوده که قلبشان برای این مرز و بوم می‌تپد.

آقازاده بیان کرد: خوشبختانه احیا یک به یک واحدهای تولیدی را از سال گذشته در سراسر کشور و به تبع آن استان هستیم که نمونه آن راه‌اندازی مجدد و احیای این کارخانه عظیم با تلاش یک کارآفرین در این شهرستان است.

وی ادامه داد: امیدواریم که با برنامه‌ریزی و انجام اقدامات راهبردی بتوانیم در افقی سه ساله شاهد بازگشت این واحد به دوران طلایی خود باشیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: احیای کارخانه الیاف شیشه ‌مرند‌ درگیر جدول زمان‌بندی بانک‌ها شده استورود تعاون روستایی فارس به احیای کارخانه‌های راکدخرم‌آباد|طرح عملیاتی احیای کارخانه پارسیلون تهیه می‌شود

استاندار مرکزی عنوان کرد: خوشبختانه امسال اعتبارات مناسبی برای بازسازی و نوسازی صنایع فرسوده درنظر گرفته‌ شده که بخشی از سرمایه لازم برای رسیدن به هدف این کارخانه در افق سه ساله را می‌توان از این طریق تامین کرد.

آقازاده اضافه کرد: کارخانه نخ‌طلای خمین برای رسیدن به دوره طلایی خود در افق سه ساله نیاز به 4 هزار میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد.

وی افزود: توان تولید 22 تن نخ در روز در ظرفیت این کارخانه وجود دارد درحالی که اکنون میزان تولید آن بسیار پایین بوده و برای رسیدن به نقطه مطلوب لازم است که بسترهای لازم فراهم و زیرساخت‌های مورد نیاز ایجاد شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: هم‌اکنون این کارخانه با تولید 600 کیلوگرم نخ در روز فعالیت دارد.

آقازاده بیان کرد: بنابراین باید تمام تلاش برای حرکت این کارخانه در مسیر رسیدن به نقطه مطلوب خود به کار گرفته شود تا جایی که برای پنج هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی داشته باشد.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۳۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است

حسین ایثارگر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از هنرستان طالقانی و شماری از دیگر مدارس شهر ششتمد، گفت: یکی از الزامات توسعه، مهارت آموزی است و توجه به این مقوله، زمینه رشد تولید و اشتغال پایدار را در جامعه فراهم کرده و از نگرانی های جامعه در مسیر ایجاد اشتغال برای نسل جوان می کاهد.

وی با بیان اینکه یکی از مسیرهای پیشرفت کشور توجه به مهارت است، اظهار کرد: لازم است در کنار توجه به مباحث علمی و تئوری، آموزش های مهارتی و نیازمحور نیز مورد توجه آموزش و پرورش و دانش آموزان قرار گیرد.

فرماندار ششتمد گفت: در کنار رشته های نظری، باید هدایت دانش آموزان به رشته های مهارتی و تولیدی نیز مورد توجه قرار گیرد تا بخشی از نیاز بازار کار به نیروی انسانی از این طریق تامین شود.

ایثارگر افزود: ایجاد برخی واحدهای صنعتی در حوزه فرآوری معدنی و صنایع دیگر در شهرستان ششتمد در دست انجام است که تربیت نیروی کار ماهر در این حوزه ها می تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی با تشکر از تلاش های جامعه فرهنگی، افزود: معلمان با تربیت نسل آینده در مسیر آگاهی و روشنی بخشی جامعه و توسعه و بالندگی کشور ایفای نقش می کنند.

شهرستان ششتمد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد، چهار هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز دارد که در ۹۱ واحد آموزشی تحصیل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟