Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@12:59:17 GMT

ضرورت ترویج معارف اهل بیت(ع) با استفاده از ظرفیت هنر

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۷۳۰۴۴

ضرورت ترویج معارف اهل بیت(ع) با استفاده از ظرفیت هنر

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در دیدار با دبیر نخستین جشنواره ملی حکمت و نیایش گفت که باید برای معرفی ائمه اطهار (ع) در قالب فیلم و سایر ظرفیت‌های هنری گام برداشت. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، احد جاودانی دبیر نخستین جشنواره ملی حکمت و نیایش در راستای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره با آیت‌الله ری شهری دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آیت‌الله ری شهری تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در این دیدار بر استفاده از زبان فرهنگ و هنر در تبلیغ و ترویج فرهنگ زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) که زیارتشان برابر با زیارت حضرت سید الشهدا (ع) است، تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت زیارت این امامزاده واجب التکریم و امامزادگان مجاور افزود: معرفی ائمه اطهار علیهم السلام و فرزندان طاهرین‌شان و فلسفه زیارت آنان را می‌توان در قالب فیلم و سایر ظرفیت‌های هنری ترویج داد. تاکنون اقدامات فرهنگی و هنری خوبی در این زمینه انجام شده اما نسبت به جایگاه ائمه طاهرین (ع) و امامزاداگان باید فعالیت‌های بیشتری صورت پذیرد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزاری چندین دوره جشنواره فرهنگی و هنری حضرت عبدالعظیم (ع) را مفید ارزیابی کرد و افزود: استمرار این حرکت در ابعاد ملی لازم است و برای اجرای باشکوه این حرکت ارزنده، همکاری و ظرفیت نهادهای مختلف از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مثمر ثمر خواهد بود.

مهلت ارسال آثار به جشنواره حکمت و نیایش تمدید شدهمایون: امام سجاد(ع) بنیان‌های اخلاقی تمدن اسلامی را در قالب صحیفه تنظیم کردانتشار بیش از 2500 اثر پژوهشی درباره نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیهشرح صحیفه سجادیه استاد انصاریان به زبان عربی منتشر شد

 

احد جاودانی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و دبیر نخستین جشنواره ملی حکمت و نیایش نیز در این دیدار با اشاره به برگزاری جشنواره ملی حکمت و نیایش با محوریت نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در قالب جشنواره‌های آیات در استان تهران گفت: این جشنواره با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف معرفی آثار برتر پژوهشی، علمی و ادبی در حوزه عترت برگزار می‌شود.

وی افزود: تقویت مبانی دینی و بنیان‌های اخلاقی با محوریت نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، حمایت از پژوهشگران، استادان، هنرمندان و فعالان حوزه معارف و مفاهیم عترت طاهره (ع)، جریان‌سازی و رونق بخشی به این نوع آثار پژوهشی ازجمله اهداف این جشنواره است.

دبیر نخستین جشنواره ملی حکمت و نیایش گفت: معرفی ابعاد شخصیتی و معارف اهل بیت عصمت و طهارت (ع) همواره جزو برنامه‌های مهم این اداره کل بوده است و از ظرفیت فرهنگ و هنر در معرفی و بازشناسی بیشتر ائمه طاهرین (ع) همواره بهره گرفته می‌شود.

در ادامه دبیران علمی و هنری جشنواره ملی حکمت و نیایش نیز به تشریح فعالیت های شورای سیاست گذاری جشنواره پرداختند. بر اساس این گزارش، نخستین جشنواره ملی حکمت و نیایش با محوریت دو کتاب نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود؛ مهلت ارسال اثر به دبیرخانه این جشنواره تا 15 اردیبهشت ماه تمدید شده است که علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت http://hekmatoniayesh.com مراجعه کنند.

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اهل بیت علیهم السلام

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهل بیت علیهم السلام اهل بیت علیهم السلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۳۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند

سیدمهدی هاشمی در دیدار با محسن روحی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی شمال استان کرمان در خصوص وضعیت حدنگاری و موانع پیشبرد حداکثری صدور اسناد مالکیت اشخاص حقیقی و توسعه همکاری‌ها گفتگو کرد.

هاشمی  گفت: یکی از موانع تحقق حدنگاری، تقاضا محور بودن صدور اسناد مالکیت است و در این خصوص باید با تبیین و اطلاع‌رسانی مزایای اسناد مالکیت حدنگار، مالکین اراضی و املاک نسبت به اخذ سند ترغیب شوند.

وی افزود: ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی فرهنگ عمومی، نقش بی‌بدیلی در توسعه فرهنگ ثبت رسمی و سوق دادن آحاد جامعه به معامله اموال غیرمنقول بوسیله اسناد مالکیت رسمی دارند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان تصریح کرد: متاسفانه بخشی از افراد نیازی به ثبت رسمی معاملات احساس نمی‌کنند که تولیدات هنری و اقدامات تبیینی رسانه‌ها می‌تواند در این زمینه گره‌گشا باشد.

وی ضمن اشاره به اینکه فاقد سند بودن بخشی از اراضی و املاک تبعات متعدد حقوقی، اقتصادی و اجتماعی را پدید آورده است، گفت: بی‌هویت بودن اراضی به یک ابرچالش تبدیل شده است و همه مسئولان ارشد کشور با درک روشنی از این واقعیت، پای کار حدنگاری آمده‌اند.

عضو شورای قضایی استان کرمان گفت: بدین منظور اعتبارات ویژه‌ای برای تهیه نقشه منازل شهری و روستایی تخصیص یافته است و به ویژه برای کاهش بار مالی کشاورزان تاکنون قرارداد‌های نقشه‌برداری و تشکیل پرونده رایگان برای نیمی از اراضی زراعی رفع تداخل شده استان کرمان منعقد شده است و برای باقی مانده اراضی نیز مراحل عقد قرارداد در حال پیگیری است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است