Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@20:15:44 GMT

آلبوم محلی‌ها اثر شریف لطفی منتشر شد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۷۳۰۴۵

آلبوم محلی‌ها اثر شریف لطفی منتشر شد

آیین رونمایی آلبوم «آوای ایران»(محلی‌ها) به آهنگسازی شریف لطفی در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، اجرای آثار این آلبوم برعهدهٔ «کوارتت فیلارمونیک تهران (سازهای ایرانی)» به نوازندگی علی ابراهیمی (سنتور)، فؤاد قهرمانی (سه‌تار)، امیرحسین نجفی (تار) و محمّدرضا پوستی (عود) بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلبوم جدید گروه نیوش روی صفحه گرامافون منتشر می‌شود

آلبوم «آوای ایران (محلی‌ها)» روز گذشته  «6 اردیبهشت‌ماه» با حضور اهالی هنر  در فرهنگسرای ارسباران رونمایی شد و شریف لطفی از تجربیات خود در مسیر آهنگسازی این اثر سخن گفت.

لطفی در ابتدا گفت: من خودم را آهنگساز نمی دانم و یک رهبر ارکستر هستم. خیلی خوب است اگر هرکس سر جای خودش کار کند اما من خلاهایی میبینم که فکر میکنم بتوانم به پر شدن آن ها کمک کنم.

او ادامه داد: البته در فضای موسیقی ایرانی وقتی تصمیم میگیرید تا کار نو و تازه ای انجام دهید همیشه عده ای هستند که سریعا می گویند: وا ردیفا! ما با ردیف نوازی شما کاری نداریم بلکه می‌خواهیم مسیری را رو به جلو حرکت کنیم. بسیار عجیب است که تا امروز هیچ گاه برای این مسئله اقدامی جدی صورت نگرفته است.

وی افزود: در این آلبوم بدون اینکه بر سنتی بودن یا مدرن بودن تاکید زیادی داشته باشم سعی کردم تا حفره ای میان این دو را پر کنم و برخلاف دیدگاهی که موسیقی ایرانی را تک صدایی می‌بیند اثری چندصدایی آهنگسازی کنم. بر خلاف موسیقی ردیف دستگاهی وقتی شما به موسیقی مناطق نگاه می کنید این رویکرد چندصدایی را می بینید. شما نمی‌توانید مناطق خود را نادیده بگیرید و باید به آن رجوع کنید.

کنسرت این آلبوم با عنوان «محلی‌ها»  12 اردیبهشت‌ سال جاری در تالار رودکی برگزار خواهد شد.

ناشر دربارهٔ شیوهٔ آفرینشی شریف لطفی می‌نویسد: «تنظیم قطعات محلی یک تا هفت، راه‌کار نوینی از شریف لطفی در آفرینش موسیقی ایرانی است. این روش به لحاظ پایبندی به اصول آکادمیک، دارای ویژگی‌های منحصر به خود است که در شیوه‌های معمول و شفاهی پیشین دیده نمی‌شود. شیوهٔ مذکور به چگونگی پیدایش و بکارگیری چندصدایی در موسیقی ایرانی معطوف است و سعی دارد بدون تکیه بر یافته‌های اصول آهنگ‌سازی غرب، با ارائهٔ یک روش‌مندی مدون سطح مقولهٔ آفرینش در موسیقی ایرانی را فراتر از سلیقهٔ مطلق آفرینندهٔ اثر ببرد. از این رو با مبنا قرار دادن سه موضوع: 1. دستگاه‌های موسیقی ایران 2. علم آکوستیک 3. طبیعت انسان؛ به خلق لایه‌های متفاوت و مرتبط و سپس تحصیل هارمونی از آنها پرداخته است».

انتهای پیام/

R33357/P/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط موسیقی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !

به گزارش همشهری آنلاین، شامگاه گذشته (۷ اردیبهشت) پرونده رقابت‌های دور یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور با صعود سپاهان و حذف پرسپولیس بسته شد. یکی از حساس‌ترین رویداهای فوتبالی شب گذشته بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک بود که اتفاقا به میزبانی اراکی‌ها برگزارشد.

بسیاری از علاقمندان فوتبال در این شب پر هیجان ورزشی راهی استادیوم شدند تا تیم مورد علاقه خود را تشویق کنند. معمولا در همه دنیا رسم بر این است که قبل از بازی‌های فوتبال برای حاضران در استادیوم موسیقی‌های پر هیجان پخش می‌کنند تا تماشاچی با فضا همراه شود و رخوتی در استادیوم ایجاد نشود؛ گاهی هم بسته به اهمیت بازی خوانندگان مطرح پاپ به استادیوم دعوت می‌شوند تا قبل از شروع بازی شور و هیجان مضاعف به تماشاچی تزریق کنند.

اما شب گذشته در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک بدون توجه به تمام این موضوعات برای حاضران موسیقی نواحی و آواز علیرضا قربانی (خواننده کلاسیک ایرانی) پخش شد؛ آن هم در شرایطی که نه مخاطب برای شنیدن آواز ایرانی حاضر شده است و نه آواز ایرانی قرار است به فضای استادیوم هیجان ببخشد!

درست است که موسیقی برای عده زیادی از مردم تنها جنبه سرگرمی دارد اما نباید از تاثیر موسیقی بر ذهن غافل شد. اینکه در تمام این سال‌ها موسیقی ورزشی مناسبی برای چنین رویدادهایی ساخته نشده است، قطعا جای بحث مفصل دارد اما کاش برگزارکنندگان مسابقه شب گذشته فقط کمی به اثربخشی موسیقی مهیج برای مخاطب فوتبالی احترام می‌گذاشتند و با کج‌سلیقگی نه جایگاه موسیقی ایرانی را تنزل می‌بخشیدند و نه حوصله تماشاچیان فوتبال را سر می‌بردند!

کد خبر 847416 منبع: ایسنا برچسب‌ها كنسرت موسيقى ویژه ورزشی موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا خواننده - علیرضا قربانی

دیگر خبرها

  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»