Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، احمد معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر در گردهمایی اساتید خانم این دانشگاه گفت: خوشبختانه بررسی‌ها نشان می‌دهد که ترکیب مناسبی میان اعضای هیات علمی زن و مرد در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال شکل گیری است.   معتمدی افزود: در شورای جذب دانشگاه صنعتی امیرکبیر تفاوتی میان جذب اعضای هیات علمی زن و مرد وجود ندارد و پرونده تمامی افراد بررسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه در دانشکده‌ها نیز تفاوتی میان اساتید خانم و آقا وجود ندارد و اگر پرونده‌ای صلاحیت‌های لازم را داشته باشد، آن فرد جذب خواهد شد و در روند ارتقا نیز این رویه دنبال می‌شود.

رییس دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد: جمع بندی این گردهمایی به اطلاع مدیران دانشگاه خواهد رسید تا نظرات اساتید در روند توسعه و ارتقا دانشگاه مورد توجه قرار گیرد.

  وی بیان کرد: گرچه درحال حاضر بیشتر صحبت از کمبود بودجه در دانشگاه‌ها می‌شود، اما این موضوع همیشه بوده و دانشگاه صنعتی امیرکبیر مسیر خود را طی می‌کند، اما طبیعی است که اگر دانشگاه سرمایه بیشتری داشته باشد می‌تواند سریعتر به اهداف و برنامه‌های خود دست یابد.

معتمدی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای برنامه راهبردی است که رسیدن به ۱۰۰ دانشگاه برتر تا سال ۱۴۰۴ و رسیدن به نسل سوم دانشگاه‌ها از جمله اهداف اصلی برنامه راهبردی دانشگاه به شمار می‌رود. با تلاش‌ها و برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بیش از ۸۰ درصد برنامه‌ها به اهداف خود دست یافته ایم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این راستا در ۴ رتبه بندی که مورد تایید وزارت علوم است، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سه رتبه بندی بین دانشگاه‌های صنعتی دارای رتبه نخست کشور و در یک رتبه بندی نیز جایگاه دوم دانشگاه‌های صنعتی کشور را دارد.

وی تاکید کرد: در مجموع این دانشگاه در رتبه بندی‌ها جایگاه مناسبی دارد، اما برای رسیدن به مقصود نهایی راه زیادی در پیشرو داریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه رئیس دانشگاه زن و مرد سرمایه وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند