Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@09:31:24 GMT

مديرعامل اسبق ايرنا: با احمدي نژاد ارتباط نداشتم

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۷۴۸۴۳

مديرعامل اسبق ايرنا: با احمدي نژاد ارتباط نداشتم

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا: احمد خادم المله مدير عامل اسبق ايرنا در پاسخ به اظهارات بيژن مقدم مدير عامل و مدير مسئول اسبق روزنامه ايران درباره اختلافات در دوره مديريتي دو طرف، ارتباط ويژه اش با محمود احمدي نژاد رييس جمهوري وقت را تکذيب کرد.

مقدم اخيرا در گفت وگويي با ` پروژه تاريخ شفاهي ايران ايرنا` گفته بود که در جريان اختلافات بر سر تعيين مديرعامل موسسه و مدير مسئول روزنامه ايران ` خادم المله مدير عامل وقت ايرنا خود را به پشتيباني آقاي احمدي نژاد مستظهر مي ديد و مي گفت : من بچه محل آقاي احمدي نژادم و ايشان هم از من حمايت مي کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

`
خادم المله در متني که امروز شنبه در اختيار ايرنا قرار داد، نوشت: اين اظهارات به هيچوجه صحت ندارد و بنده در هيچ زماني چنين مطالبي را بيان نکرده ام و ايشان بايستي اثبات کند که چنين حرفي را بنده کجا و به چه کسي زده ام ؟
نخستين مدير عامل ايرنا در دوره رياست جمهوري احمدي نژاد افزود:اتهاماتي که بيژن مقدم درباره اظهارات بنده در خصوص ارتباط ويژه با آقاي احمدي نژاد مطرح کرده کذب محض است و ايشان بايد اين ادعاها را اثبات کند. بنده برخلاف اقاي مقدم که وابستگي به طيف خاص سياسي داشت، در طول دوران خدمت دولتي هرگز عضو هيچ گروه، حزب و دسته سياسي نبوده و نيستم که بخواهم از رانت ارتباطات سياسي براي گرفتن پست و سمت استفاده کنم`.
وي با اشاره به اين که تعيين مدير عامل و مدير مسئول روزنامه ايران در حيطه اختيارات مدير عامل ايرنا قرار دارد، افزود: صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي وقت بيژن مقدم کارمند خبرگزاري فارس را براي اين مسئوليت معرفي کرد ، اما بدون مراحل قانوني و حکم مدير عامل ايرنا مراسم معارفه برگزار و در روزنامه ايران مشغول به کار شد که بر خلاف اصولي حرفه اي بود.
خادم المله افزود: اگر بيژن مقدم بر اساس تاکيدي که در اظهارات خود کرده واقعا به قصد کار و خدمت مي خواست به روزنامه ايران برود، خوب بود الفباي مراحل انتصاب در سيستم دولتي را رعايت مي کرد و دست کم نظر مدير عامل ايرنا را که مسئول اين انتصاب بود جلب مي کرد نه اين که با توسل به قدرت وزير وقت و با دور زدن فرآيند هاي قانوني بعنوان مدير مسئول مشغول بکار شود.
`خوب بود ايشان از ابتدا فکر مي کرد وقتي مدير عامل ايرنا با انتصاب ايشان موافق نيست چطور مي خواهد در آينده مشکلات روزنامه را بدون همکاري بخش هاي مختلف ايرنا حل کند`.
خادم المله افزود: اين انتصاب منجر به اعتراض کارکنان روزنامه و مراجعات مکرر همکاران روزنامه به بنده شد که به مقدم اطلاع دادم ادامه اين روند به اعتبار موسسه ايران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي و وزارت ارشاد آسيب مي زند لذا بهتر است امور با مشورت و درايت بهتري انجام شود که متاسفانه توجهي نداشت .
`بدليل مشکلاتي که ايشان در مجموعه موسسه ايجاد کرده بود مجبور به مخالفت با حضور وي در روزنامه و نوع انتصاب غير قانوني ايشان شدم و نهايتا ايشان را برکنار کردم`.
پژوهشم**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۴۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • ۴ انتصاب در دانشگاه فرهنگیان لرستان
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست