Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@16:18:26 GMT

۳ سند حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی در حال تکمیل است

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۷۶۷۱۸

۳ سند حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی در حال تکمیل است

به گزارش خبرنگار مهر، جواد نظری روز شنبه در نشست با خبرنگاران در اراک به مناسبت هفته سلامت اظهار داشت: در دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی سه سند سلامت با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه شامل سند بهداشت و روان با رویکرد کاهش پدیده خودکشی یا بیماری‌های روانی، سند تغذیه با هدف رعایت سلامت مردم از مرحله داشت، کاشت و برداشت و تهیه مواد غذایی سالم و در دسترس قرار دادن مردم و سند بیماری‌های غیر واگیر که در حال تکمیل و نهادینه کردن آنها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: با اجرای این سندها می‌توان سلامت روحی و روانی جامعه را تضمین کرد و این سه سند در کارگروه‌های سلامت در حال چکش‌کاری است و در بهترین حالت که بتوانیم بیماری‌ها را کنترل نمائیم، نیاز به مشارکت همه دستگاه‌ها دارد.

نظری خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و حوزه بهداشت و درمان چنانچه همه نیروها و توان خود را به کار بگیرد، تنها می‌تواند ۲۵ درصد سلامت جامعه را تأمین کند و ۷۵ درصد بقیه نیز مساعدت و مشارکت همه دستگاه‌ها را می‌طلبد تا بتوانیم سلامت مردم را به نحو احسن تأمین کنیم.

به گزارش مهر، وی خود مراقبتی را از نکات بسیار مهم در حوزه سلامت جامعه عنوان کرد و افزود: فرد تا زمانی که به مرحله خود مراقبتی نرسیده باشد نمی‌تواند بیماری خود را به صورت صحیح و مؤثر کنترل کند. لذا خود مراقبتی در بیماران حرف اول را می‌زند و افراد جامعه باید به این نتیجه برسند که خودشان باید از خویش مراقبت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در بخش دیگر سخنان خود خاطرنشان کرد: موضوع خود مراقبتی از طریق آموزش سفیران سلامت پیگیری می‌شود، در همین راستا ۲۵ هزار سفیر سلامت دانش آموزی، سه هزار سفیر سلامت دانشجویی و ۱۴۵ هزار سفیر خانوار در سطح استان تحت آموزش‌های لازم قرار گرفتند و ساماندهی شدند.

نظری در مورد ساماندهی پسماندهای عفونی نیز بیان داشت: مشکل پسماند پزشکی همواره یک معضل در استان بود. طی دو سال اخیر با برنامه ریزی هایی که انجام شد هم اکنون حدود ۹۵ درصد پزشکان قرارداد همکاری منعقد کردند. امیدواریم این مهم یک اصل برای پزشکان باشد. بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیز دارای سیستم دفع پسماند عفونی هستند و پسماند عفونی به صورت کاملاً علمی تبدیل به پسماند غیرعفونی می‌شود و دفع می‌گردد.

وی بیان داشت: ۳۸ پایگاه سلامت جدید در استان مرکزی راه اندازی شده که از این تعداد پایگاه سلامت، ۱۰ پایگاه در مناطق حاشیه‌ای هستند. همچنین ۱۰۸ مرکز پایگاه و خانه بهداشت جدید طی دو سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی ساخته شده است.

کد خبر 4601813

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اراک جواد نظری حوزه بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۶۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد