Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، فریدون همتی در بازدید از جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان اظهار کرد: دولت در نظر دارد در طرحی از هر ۳۱ استان کشور، محروم‌ترین شهرستان‌ها را شناسایی و در جهت شکوفایی ظرفیت‌های آن‌ها و رشد تولید و اشتغال و توسعه این مناطق تلاش کند؛ ما از استان هرمزگان شهرستان بشاگرد را به‌عنوان محروم‌ترین شهرستان معرفی کردیم که امید داریم جهاد دانشگاهی بتواند در تدوین نقشه راه توسعه این شهرستان به ما کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهاد دانشگاهی می‌تواند در طرح‌های مطالعاتی که در راستای توسعه تولید و اشتغال استان هرمزگان صورت می‌گیرد با استفاده از ظرفیت اساتید و کارشناسان بومی استان نقش تأثیرگذاری را ایفا کند.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: به دنبال ایجاد ۵۰ هزار هکتار سایت پرورش میگو هستیم و سعی می‌کنیم دغدغه‌های زیست‌محیطی پیش آمده را نیز با طرح‌های مطالعاتی حل کرد که امیدواریم بتوانیم با جهاد دانشگاهی در این زمینه نیز همکاری خوبی داشته باشیم.

همتی عنوان کرد: ظرفیت آبزیان در استان هرمزگان ظرفیتی بی‌پایان است، همچنین گردشگری در استان هرمزگان آن‌قدر کشش دارد که به‌تنهایی می‌تواند کل استان هرمزگان را اداره کند و این‌ها مشروط به آن است که در این زمینه‌ها هزینه و زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

استاندار هرمزگان بیان کرد: اگر به یک سرمایه‌گذار زمین رایگان هم بدهیم به سود دولت و جامعه است چراکه سرمایه‌گذار ایجاد تولید و اشتغال کرده و تبدیل به یک مالیات‌دهنده می‌شود.

همتی ابراز کرد: اگر تعداد کارمندان و بازنشستگان دولت همین مقدار باشد و به آن اضافه هم نشود تا ۵ سال دیگر بودجه‌ای برای کارهای عمرانی باقی نمی‌ماند چراکه بیشتر بودجه‌ها صرف هزینه‌های جاری می‌شود، امروز هرکس ارزش را در این می‌داند که کارمند دولت باشند و این غلط است.

وی ادامه داد: تغییر دیدگاه باید از مدارس آغاز شود و دانش آموزان باید یاد بگیرند که دیدگاه کارمندی برای آینده خود نداشته باشند، هر دانشجو باید بتواند بعد از فارغ‌التحصیلی شرکتی دانش‌بنیان ایجاد کند و تبدیل به یک مالیات‌دهنده شود، این‌طور جامعه‌ای بهتر خواهیم داشت، هم مشکل اشتغال حل می‌شود و هم برای دولت درآمد ایجاد می‌شود.

استاندار هرمزگان اضافه کرد: باید به مرحله‌ای برسیم که هر فرد بتواند شغل موردعلاقه خود را از بین فرصت‌های شغلی مختلف انتخاب کند نه مانند امروز که جوانان تحصیل‌کرده ما بی‌کار هستند.

همتی اظهار کرد: ما باید با تشکیل گروهی از نخبگان به مسئله شناسی پرداخته و از این راه بسیاری از مسائل را تبدیل به فرصت کنیم، جهاد دانشگاهی استان هرمزگان می‌تواند در این زمینه سرعت پیشرفت بیشتری نسبت به دانشگاه‌های دیگر داشته باشد.

          

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ استاندار هرمزگان در بازدید از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس با اشاره به اینکه اجرای طرح باکیفیت برای فاضلاب شهر بندرعباس هدفگذاری شده است، گفت: هدف ما اجرای یک طرح با کیفیت است که حداقل بتواند تا ۱۵ سال آینده نیاز شهر بندرعباس را برطرف کند.
مهدی دوستی افزود: این طرح یکی از نیاز‌های دیرینه مردم بندرعباس است که در ابتدای دولت سیزدهم ارزش قرارداد‌های آن حدود ۱۷ میلیارد تومان بود، اما اکنون بیش از ۳ هزار میلیارد تومان قرارداد برای تکمیل آن منعقد شده است.

بیشتر بخوانید؛ آغاز تعمیرات اساسی مرحله دوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس
وی گفت: بخش زیادی از این قراداد‌ها پرداخت شده و با پیشرفت مناسبی همراه است.
وی افزود: اجرای سه مرحله نخست این طرح به پایان رسید و اجرای سه فاز دوم هم آغاز شده است.
وی افزود: یکی از مشکلات اجرای این طرح موضوع ثبت سفارش و مشکلات ارزی است که قرار است در تهران آن را پیگیری کنیم.
استاندار هرمزگان گفت: چالش دیگر مربوط به گستردگی و پوشش کامل شهر بندرعباس است و این طرح با سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد تومان تکمیل می‌شود، اما همه شهر بندرعباس را پوشش نخواهد داد، هرچند که بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد.
مهدی دوستی افزود: در جلسه‌ای برای حل مشکل تامین ارز و گسترش و پوشش طرح به تمامی مناطق بندرعباس تصمیم خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • ناکامی سوداگران مرگ در انتقال ۷۸۰ کیلوهروئین و تریاک در هرمزگان
  • ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی