Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد - ايرنا - معاون امور زنان و خانواده رئيس جمهوري گفت: در سال اول دولت دوازدهم عملکرد استانها در واگذاري پست هاي مديريتي به زنان 60 درصد افزايش داشت اما در مجموع وزارتخانه ها اين رشد حدود 18 درصد بوده است.

معصومه ابتکار شنبه شب در نشست شوراي اداري خراسان رضوي افزود: هم اکنون 40 معاون وزير در کشور زن هستند و همين رويه بين مديران کل و معاونين آنان دنبال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به تاکيد رئيس جمهوري مبني بر عدالت جنسيتي و حضور زنان در عرصه هاي مديريتي اظهار داشت: در مجموع 41 درصد کارمندان دولت زن هستند با اين حال تعداد زنان شاغل در دستگاه هاي مختلف اجرايي کمتر يا بيشتر از اين ميزان است.
وي گفت: سياست و تاکيد دولت اين است که 30 درصد از پست هاي مديريتي تا پايان دولت دوازدهم در اختيار زنان شايسته و توانمند قرار گيرد.
ابتکار افزود: طي 40 سال گذشته تحولات چشمگير در بخشهاي مختلف براي زنان رخ داده است اما اين ميزان کافي نيست به ويژه در حوزه عدالت جنسيتي که البته تفاسير و ابعاد مختلف دارد.
وي اظهار داشت: عدالت جنسيتي به معناي دسترسي برابر مردان و زنان به تمام خدمات توسعه اي دولت است به عنوان مثال بايد دسترسي دختران و پسران از امکانات آموزشي يکسان باشد اما در برخي نقاط کشور شاهد حضور دختران بازمانده از تحصيل هستيم که دليل عمده آن نداشتن شناسنامه است.
وي گفت: نداشتن شناسنامه و بازماندگي از تحصيل فقط مخصوص دختران نيست بلکه برخي پسران نيز از اين محدوديت ها برخوردارند که نمونه آن را مي توان در استان سيستان و بلوچستان و حاشيه شهر مشهد و حاشيه `کشف رود` مشاهده کرد.
معاون رئيس جمهوري افزود: وجود سکونتگاه هاي غيررسمي در اطراف مشهد آسيب هاي اجتماعي بسيار به وجود آورده است که يکي از اين آسيبها وجود اتباع بيگانه و بدون شناسنامه بودن فرزندان آنان، ازدواج بانوان ايراني با اتباع بيگانه و بازماندگي از تحصيل فرزندان آنان است.
وي اظهار داشت: با عنايت رهبر معظم انقلاب، فرصت تحصيل بسياري از دختران و پسران بازمانده از تحصيل در کشور فراهم شده حتي بستر تحصيل افرادي که سن آنان به 14 يا 15 سالگي رسيده نيز ايجاد شده است.
وي با اشاره به نقص عدالت جنسيتي در ورزش گفت: در صورتي که نتوانيم عدالت جنسيتي را در آموزش و ورزش بويژه در سنين پايين براي دختران برقرار کنيم و شاخص برخورداري آنان را از امکانات ورزشي به صورت برابر با پسران ارتقا دهيم، دختران با مشکلات جسمي وحتي رواني مواجه خواهند شد.
ابتکار افزود: ماده 101 برنامه ششم توسعه، ايجاد عدالت جنسيتي را تکليف کرده است، در اين راستا ستاد ملي زنان و خانواده شاخص هاي عدالت جنسيتي را براي دستگاه هاي مختلف اجرايي تعريف کرده تا در مرحله نخست عملکرد هر دستگاه براساس اين شاخص ها مورد بررسي قرار گيرد.
وي اظهار داشت: همچنين اطلس اطلاعاتي در مورد زنان و خانواده براساس سرشماري نفوس و مسکن سال 1395 براي هر استان ترسيم شده است.
وي گفت: سندي تحت عنوان سند `ارتقاي وضعيت زنان و خانواده` در راستاي تحقق عدالت جنسيتي براي هر استان در دست تدوين است که اين سند يک برنامه عملياتي مبني بر شاخص ها، وضعيت زنان و خانواده در بخش هاي مختلف استان هاي کشور را ارائه مي دهد و در شوراي برنامه ريزي هر استان براي اجرا به تصويب مي رسد.
معاون رئيس جمهوري با اشاره به طرح ارتقاي تاب آوري اجتماعي در حوزه زنان نيز افزود: نقشه عملياتي اجراي اين طرح براي هر استان ترسيم شده تا تاب آوري اجتماعي به عنوان يک مفهوم پيشرفته که با مفاهيم و مباني ديني همخواني دارد در جامعه ارتقا يابد.
وي اظهار داشت: اين معاونت از سال گذشته ورود جدي به عرصه آسيب هاي متوجه خانواده ايراني داشته است و به نظر مي رسد در قرن بيست و يکم کيفيت ارتباطات در خانواده مختل شده، قدرت شنيداري و درک متقابل اعضاي خانواده کاهش و سوء تفاهم ها افزايش يافته است که اين مساله مناسبات اجتماعي را دچار مشکل مي کند.
وي گفت: امروزه ارتباط افراد از طريق شبکه هاي اجتماعي بهتر از ارتباط افراد از طريق خانواده انجام مي گيرد زيرا خانواده دچار اختلال ارتباطي شده است که به همين سبب طرح گفت و گوي ملي خانواده با همکاري وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم براي تقويت مهارت هاي گفت و گو در حال اجراست.
7489 / 6053
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۸۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدا را سپاسگزاریم که در جای جای نظام سخن از یاد خدا و عدالت و یاری مظلومان است/ مردم ایران اسلامی در صف اول حمایت از فلسطین بوده و هستند

رئیس قوه قضاییه گفت: مجموعه قضایی استان هرمزگان در ابتکار، خلاقیت، مدیریت جهادی، مدیریت میدانی و تعامل برای هم‌افزایی دستگاه‌ها، پیشتاز و نمونه است.

به گزارش مشرق، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای چهارشنبه‌شب (۱۲ اردیبهشت) در بدو ورود به استان هرمزگان و در نخستین برنامه از سفر رسمی و بدون تشریفات خود، با قریب به هزار نفر از کارکنان و خانواده‌های دستگاه قضایی استان هرمزگان دیدار کرد.

رئیس عدلیه طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: خدا را سپاسگزاریم که در جای جای نظام و کشورمان، سخن از یاد خدا و عدالت و یاری مظلومان و اقدام علیه ظالمان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه گفت: صهیونیست‌ها در کمتر از هفت ماه بیش از ۳۴ هزار انسان بی‌گناه در غزه را به خاک و خون کشیدند و بیش از ۷۰ هزار تن از مردم غزه را مجروح کردند؛ امروز در سراسر دنیا نفرتی بی‌سابقه از رژیم منحوس صهیونیستی ایجاد شده و خیزش دانشجویی در نقاط مختلف دنیا در حمایت از فلسطین، روز به روز درحال گسترش است؛ این نکته قابل ذکر است که مردم ایران اسلامی در صف اول حمایت از فلسطین بوده و هستند و بدون تردید خداوند پاداش این مجاهدت‌ها و حمایت‌ها را خواهد داد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با گرامیداشت روز معلم گفت: نقش معلم در جامعه نقش پیامبری است و معلمی در سازندگی کشور و نیروهای انسانی جامعه نقشی بی‌بدیل دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین روز کارگر را نیز گرامی داشت و بر تلاش همه‌جانبه برای رفع مسائل و مشکلات معیشتی و شغلی کارگران کشور تاکید کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه، با اشاره به برخی از مسائل و مشکلات همکاران قضایی گفت: شهادت می‌دهم که مسئولان مربوطه در ستاد قوه قضاییه تمام وسع خود را به کار گرفته‌اند تا مسائل و مشکلات معیشتی شما همکاران قضایی را برطرف کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه به رئیس کل دادگستری استان هرمزگان دستور داد تا کارگروه ویژه‌ای را برای رفع مجموعه مسائل و مشکلات کارکنان قضایی و قضات این استان تشکیل دهد.

رئیس عدلیه افزود: مجموعه قضایی استان هرمزگان در ابتکار، خلاقیت، مدیریت جهادی، مدیریت میدانی و تعامل برای هم‌افزایی دستگاه‌ها، پیشتاز و نمونه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پایان خطاب به کارکنان، قضات و مسئولان قضایی استان هرمزگان گفت: چنانچه شما به صورت شبانه‌روزی برای گره‌گشایی از کار مردم تلاش می‌کنید و بعضاً با ناملایماتی از ناحیه مراجعان مواجه می‌شوید، این را بدانید که خانواده شما نیز در اجر و ثواب خدمت جهادی شما شریک هستند؛ لذا قدر خانواده خود را بسیار بدانید؛ مبادا اضطراب و سنگینی کار را به خانه منتقل کنید؛ نگویید من وسایل زندگی را برای خانواده‌ام فراهم کردم و به این امر اکتفا کنید بلکه با حضورتان و عطوفت‌تان اجازه ندهید خدای ناکرده گسستی در خانواده‌تان ایجاد شود.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «قهرمانی» رئیس کل دادگستری استان هرمزگان طی سخنانی گفت: از رئیس قوه قضاییه بابت دستور و موافقت با برگزاری همایش خانواده دستگاه قضایی استان هرمزگان که در نوع خود کم‌سابقه است قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد مجموعه قضایی استان هرمزگان پرداخت و گفت: ورود به موقع مجموعه قضایی استان هرمزگان به موضوع عدالت اجتماعی و اجرای صحیح قوانین باعث شده که تنها طی دو سال اخیر ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با انتقال پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ، به عنوان عوارض و سهم، به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود.

قهرمانی افزود: پس از دستورات رییس قوه قضاییه در خصوص رفع مشکل افراد فاقد شناسنامه، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضایی استان هرمزگان، هیچ ایرانی بدون شناسنامه‌ای در این استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از فروش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای متروکه و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۰ پرونده متروکه شامل ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های قضایی صورت گرفته طی دو سال اخیر خبر داد.

قهرمانی در ادامه، فروش ۲۲ هزار دستگاه وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های راهور به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد تومان که در نتیجه اقدامات دستگاه قضایی استان هرمزگان صورت گرفته است را انقلابی در حوزه امانتداری نسبت به اموال مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه، از رفع تصرف از اراضی دولتی در ۴۷۳ فقره پرونده به میزان هزار و ۶۳۴ هکتار و به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان، حدنگاری صددرصدی اراضی ملی و ۶۷ درصدی اراضی کشاورزی استان هرمزگان و همچنین صدور ۹۰ تا صددرصد اسناد حریم دریا، شهرک‌های صنعتی و جنگل‌های مانگرو خبر داد.

گفتنی است در این مراسم، نمایندگان قضات، بانوان کارمند، کارکنان اداری، همسرانِ معلم کارکنان قضایی و شوراهای حل اختلاف دستگاه قضایی استان هرمزگان، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

همچنین در جریان این مراسم به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم، با حضور رئیس قوه قصاییه از ۱۰۰ تن از همسران معلم کارکنان قضایی استان هرمزگان، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • امام جمعه اهواز: هر روز در غرب ظلم به زنان بیشتر می‌شود/ درصد خودکشی در زنان آمریکایی 50 درصد افزایش داشته/ همه قوانینی که در غرب اجرا کردند، به ضرر زنان بوده/ پدران و مادران باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • ابطال بخشنامه گمرک با رای دیوان عدالت اداری همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • خدا را سپاسگزاریم که در جای جای نظام سخن از یاد خدا و عدالت و یاری مظلومان است/ مردم ایران اسلامی در صف اول حمایت از فلسطین بوده و هستند
  • مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند
  • حمایت درمانی خانواده شهدا ۱۰۰ درصد افزایش یافت