Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی آیت‌الله خویی که امسال ۲۵ ساله شد و در طی این سال‌ها تنها وعده افتتاح آن از سالی به سال دیگر موکول می‌شد و آخرین خبرهایی که از وعده افتتاح این پروژه به گوش می‌رسد شهریورماه امسال است. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۰ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، شهرستان خوی نخستین شهر استان آذربایجان غربی از نظر وسعت و دومین شهر این استان از نظر جمعیت است و با وسعتی بالغ بر 5548 کیلومترمربع در شمال غربی‌ترین نقطهٔ ایران و آذربایجان و در مرز کشور ترکیه واقع‌شده است

بیمارستان آیت‌الله خویی یکی از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهرستان خوی در بخش بهداشت و درمان به شمار می‌رود و ساخت این بیمارستان در سال 1372 و باهمت جمعی از خیرین در زمینی به وسعت 37 شروع شد و اما متأسفانه به دلیل بدقولی‌ها و مشکلات مختلفی که از سوی مسئولان بیان می‌شد، افتتاح این بیمارستان به ربع قرن به طول انجامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طی این 25 سال هریک از مسئولان در بازدید از این پروژه وعده  افتتاح آن را در دوره مدیریتی خود داده‌اند و اما متأسفانه هیچ‌ یک از این وعده‌ها عملی نشده و همچنان مردم چشم‌ انتظار افتتاح این بیمارستان هستند.

بی توجهی دولت در افتتاح بیمارستان آیت الله خویی

نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از این حجم از بی‌توجهی به احداث یک بیمارستان در حوزه انتخابیه خود می‌گوید: احداث بیمارستان آیت‌الله خویی از 25 سال پیش شروع شده است که در ابتدا قرار بر اجرای این پروژه به‌صورت 515 تخت خوابی توسط جامعه خیرین سلامت بود اما به علت بزرگ بودن پروژه و نیاز آن به منابع مالی بیشتر صرفاً هزینه کرد نذورات و کمک‌های مادی خیرین کافی نبوده و نیاز به جذب اعتبارات دولتی احساس می‌شد.

تقی کبیری می‌گوید: چند سال پیش دولت با کاهش تعداد تخت‌های بیمارستانی و تخصیص بودجه دولتی برای آن در صدد کمک به اتمام پروژه برآمد هرچند که با این وجود نیز توفیقی در پیشبرد پروژه ایجاد نشد تا اینکه در سال 95 با سفری که آقایان نوبخت و قاضی‌زاده هاشمی به شهرستان خوی داشتند مقرر شد تا با تزریق 700 میلیارد ریال شاهد افتتاح آن در خرداد 96 باشیم که این اتفاق هم نیافتاد.

افتتاح بیمارستان آیت‌الله خویی یک نیاز ضروری است

شهرستان خوی با توجه به موقعیت ویژه‌ای که در منطقه داراست سالانه میزبان هزاران بیمار از شهرهای هم‌جوار خود مانند قره ضیاالدین، چالدران، ماکو و دیگر شهرهای شمال آذربایجان غربی است اما این شهرستان تنها دارای دو بیمارستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با تأکید بر اینکه هم‌اکنون مراکز درمانی و بیمارستان‌های موجود جوابگوی نیاز مردم شمال استان بخصوص خوی نیست گفته است: بیمارستان آیت‌الله خویی در صورت اتمام جوابگوی نیازهای درمانی نه تنها شمال استان بوده بلکه بخشی از خدمات پزشکی در سطح استانی و منطقه نیز ارائه خواهد کرد.

افتتاح فاز به فاز بیمارستان آیت الله بروجردی در وقت اضافه کلید خورد750 مادر پرخطر در بیمارستان آیت الله روحانی بابل درمان شدندگیلان| شرایط کارگران بدون حمایت‌های جدی دولت بهبود پیدا نمی‌کند

جواد آقازاده می‌افزاید: در چند سال اخیر بیمارستان‌های چالدران، پلدشت، شوط و بوکان افتتاح‌شده و شاخص تخت بیمارستانی را از 1 به 1.5 افزایش داده‌اند و اگر بیمارستان زنان ارومیه نیز راه‌اندازی شود آذربایجان غربی از متوسط کشوری هم بالاتر می‌رود.

بعد از 25 سال بیمارستان آیت‌الله خویی امسال افتتاح می‌شود

به گفته  فرماندار خوی هم اکنون 300 تخت بیمارستانی در خوی وجود دارد که با توجه به حضور بیماران از شهرهایی مانند چالدران و ماکو و خود شهرستان خوی جوابگوی نیازهای افراد نیست.

سید محمد عبادی می‌گوید: حدود 26 سال پیش پروژه بیمارستان آیت‌الله خویی کلنگ زنی شد ولی به دلیل برخی مشکلات افتتاح آن به طول انجامید اما اکنون روند احداث فیزیکی ساختمان این پروژه به‌طور 100 درصدی به اتمام رسیده و فقط منتظر تجهیز شدن آن برای افتتاح هستیم.      

عبادی می‌افزاید: هم اکنون تعدادی از تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان در اختیار است ولی برای تهیه دیگر تجهیزات این بیمارستان نیاز به اعتباری بالغ‌بر 15 میلیارد تومان وجود دارد که در حال پیگیری این موضوع هستیم.

فرماندار خوی زمان افتتاح بیمارستان 220 تخت خوابی آیت‌الله خویی را حداکثر تا شهریورماه امسال می‌داند.

گزارش از فائزه نماززاده

انتهای پیام/ن

R41361/P4001/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۸۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش روز جمعه در بازدید از قطعه ۶ آزادراه تبریز-ارومیه با بیان اینکه بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در زمان حاضر در آذربایجان شرقی در دست اجراست.، گفت: این استان، استانی پهناور و مهمی بوده و جمعیت قابل توجه و دسترسی‌های ترانزیتی دارد.

وی افزود: یکی از مهمترین محورهای این استان، آزادراه تبریز- ارومیه است که سال‌های سال در قطعات مختلف در حال کار بوده و گاه تغییر سرمایه گذار را شاهد بودیم.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۲ کیلومتر از قطعه ۶ این آزادراه عملیاتی شده است، گفت: ۱۶ کیلومتر باقی مانده، برنامه ریزی شده تا با تزریق مالی از روش‌های مختلف شامل توزیع قیر، ردیف بودجه، ماده ۵۶ مصوب و کمک‌های بانکی در ۲ ماه آینده اجرایی شود.

وی همچنین گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای این پروژه جمع بندی و مقرر شده است تا سازمان ملی مسکن به عنوان مشارکت و با عنوان آورده دولتی به این پروژه کمک کند.

بذرپاش امسال را سال اتمام بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام قرار داده‌ایم، افزود: پروژه مراغه- هشترود نیز که یک قطعه ۲۹ کیلومتری است در مراحل پایانی بوده و نیاز به تزریق مالی دارد که در چند ماه آینده تأمین مالی خوبی خواهد شد.

وی گفت: محور تبریز-صوفیان از جمله محورهای ترانزیتی بوده و مرز بازرگان به عنوان یکی از مرزهای پرتردد ما با ترکیه است که سهم بالایی در ترانزیت دارد بنابراین نیازمند کار سریع‌تر با تزریق مالی است که در این راستا در ۲ یا سه ماه آینده محور رفت آن تکمیل شده و محور برگشت نیز تا هفته دولت آماده می‌شود.

بذرپاش با بیان اینکه در دولت سیزدهم، عزم جدی برای رفع گره‌های اصلی محورهای ارتباطی وجود دارد، گفت: حضور بنده در اینجا و همکاران استانی و ملی و مدیران استانی برای رفع گره‌ها است.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مناطق حاشیه نشین با اشاره به بازدید دیروز رئیس جمهور از مناطق حاشیه نشین تهران گفت: یکی از راهکارها بسته پیشنهادی ۱۹ بندی است که به شهردارهای کشور ابلاغ شده و در مورد تسریع صدور پروانه برای بافت‌های فرسوده است.

کد خبر 6088927

دیگر خبرها

  • رفع ۱۰ نقطه حادثه‌خیز آذربایجان شرقی تا پایان سال‌جاری
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر