Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@11:39:22 GMT

531 هزار راس دام علیه بیماری تب مالت ایمن شدند

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۰۲۹۳

531 هزار راس دام علیه بیماری تب مالت ایمن شدند

دکتر « محسن شانقی » روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: واکسیناسیون این دام ها با هدف ایمن سازی دام های استان مرکزی علیه بیمار تب مالت و جلوگیری از انتقال احتمالی این بیماری به جامعه انسانی انجام شده است.
وی ادامه داد: 11 هزار و 53 قلاده سگ نیز در این مدت علیه بیماری مشترک هاری و 520 هزار راس دام علیه بیماری سیاه زخم (شاربن) ایمن سازی شدند که تعداد این دام ها نسبت به مدت مشابه سال قبل، 10 درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: برای جلوگیری از انتقال بیماری سل به جامعه انسانی استان، اقدامات تشخیصی این بیماری پارسال بر روی 25 هزار و 345 راس دام انجام شد.
دکتر شانقی افزود: 240 واحد دامداری و مکان نگهداری دام نیز پارسال علیه بیماری های مختلف مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کنگو سم پاشی و ضد عفونی شد و تست مشمشه بر روی 859 راس اسب در استان انجام شد.
وی ادامه داد: اجرای طرح واکسیناسیون دام ها علیه بیماری های مشترک بین انسان و دام در مناطق حساس، ضد عفونی و پاکسازی کانون های آلوده، آموزش دامداران و بهره برداران برای مقابله با این بیماری ها، برخورد با حمل و انتقال غیر بهداشتی دام و مواد خام دامی، پایش و مراقبت بیماری ها از جمله اقدام های این اداره کل برای مقابله با این بیماری ها در سال جاری است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی برای پیشگیری و مقابله با انتقال بیماری های مشترک به انسان از شهروندان درخواست فرآورده های دامی مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز تهیه کنند و در هنگام خرید به تاریخ تولید، انقضا و مهر دامپزشکی توجه ویژه داشته باشند.
دکتر شانقی ادامه داد: با توجه به در پیش بودن فصل گرما برای جلوگیری از انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از حیوان به انسان، نیاز است شهروندان از کشتار دام در معابر، منازل و محیط های خارج از کشتارگاه خودداری کنند و در صورتی که اقدام به کشتار دام می کنند از دستکش، عینک و ماسک استفاده کنند.
وی خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از انتقال این بیماری به انسان باید لاشه به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شود تا در صورت آلوده بودن از انتقال بیماری جلوگیری شود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بازدیدهای ادواری از مراکز تولید، حمل، استحصال، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط بازرسان دامپزشکی، کنترل مواد اولیه، فرآیند تولید و محصول نهایی با استقرار مسئولین فنی بهداشتی و ناظران بهداشتی در کشتارگاه هاف کارگاه های بسته بندی و کارخانجات خوراک دام و نمونه برداری ماهیانه محصول نهایی از نظر میکروبی به منظور کنترل فرآیند تولید در صنایع وابسطه به دام از جمله اقدام های دامپزشکی در راستای تامین غذای سالم ار مزرعه تا سفره (from farm to fork) است.
استان مرکزی با 12 شهرستان و یک هزار و 539 روستا، دارای 899 واحد پرورش طیور، 491 واحد گاوداری صنعتی و 191 واحد کارگاه پرورش آبزیان است.
1955/3075
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان مرکزی بیماری سل جامعه خوراک ماسک 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان صبح سه‌شنبه در نشست با فرماندار شهرستان کنگان اظهار کرد: دامپزشکی در انجام خدمات در مدیریت و بهداشت بیماری‌های دامی در سال گذشته اقدامات خوبی داشته است.

وی با اشاره به عملیات واکسیناسیون بر علیه بیماری‌ها، اضافه کرد: هدف گذاری و اقدام سریع در خصوص جمع آوری سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر از موضوعات ضروری است.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر تاکید کرد: ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی و برطرف کردن مشکلات کشتارگاه دام از موضوعات مهم در این حوزه است.

وی بیان کرد: همچنین سیاست گذاری در راستای اقدامات بهداشتی در راستای پویایی اقتصاد دریا محور و نظارت‌های بهداشتی در این زمینه بخصوص پرورش ماهی از دیگر موارد مهم مطرح شده در این نشست بود.

فرماندار کنگان نیز ضمن بر شمردن خدمات ارزنده دامپزشکی در حفظ و صیانت از سلامت مردم اظهار داشت: به مجموعه دامپزشکی به علت حساسیت بالای کار در تأمین امنیت غذایی و سلامت سفره غذایی مردم، نگاه ویژه ای دارم.

کد خبر 6098889

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو