Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر؛ مهدیه سادات قافله‌باشی در جلسه مشترک با نمایندگان مردم قزوین در مجلس که شنبه شب به مناسبت گرامی‌داشت روز ملی شوراها و در صحن علنی شورای شهر برگزار شد، با بیان این مطلب که قانون منع بکارگیری بازنشستگان از جمله قوانین کارآمد مجلس است که مورد استقبال جوانان نیز قرار گرفته، گفت: با وجود چندین ماه از تصویب این قانون عزم کافی برای اجرای آن دیده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تکمیل سنوات بیمه برخی از کارکنان و عدم تکمیل سن قانونی آنها برای بازنشستگی را از جمله مشکلات قانونی موجود بر سر راه اجرای این قانون برشمرد و از نمایندگان مردم البرز، آبیک و قزوین در مجلس شورای اسلامی خواست تا یک‌بار دیگر نقاط ضعف و قوت این قانون را با هدف رفع معضل بیکاری و ایجاد زمینه استفاده از پتانسیل جوانان در پست‌های مدیریتی بررسی کنند.

این نماینده مردم قزوین در پارلمان محلی به تعدد متولیان امور فرهنگی در جامعه و سطح بالای انتظارات از مجموعه مدیریت شهری در توجه به این حوزه اشاره کرد و تدوین سند چشم‌انداز و سند توسعه در این زمینه را ضروری دانست.

قافله‌باشی از دستگاه‌های حاکمیتی در توجه به مقوله فرهنگ و همکاری با مدیریت شهری کمک خواست و خاطرنشان کرد: پتانسیل نمایندگان مجلس در تدوین سند مذکور می‌تواند به ادامه حرکت‌ها در یک مسیر مشخص بیانجامد.

وظایف و اختیارات شورای شهر انطباق ندارد

زهرا یوسفی رئیس کمیسیون ورزش و سلامت شورای شهر قزوین گفت: وظایف و اختیارات شوراهای اسلامی انطباق کافی با هم ندارد.

وی اظهار کرد: در قوانین مربوط به شوراها تکالیف زیادی برای شوراها معین شده، این در حالی است که حدود اختیارات شورا با وظایف منظور شده هم‌خوانی ندارد.

رئیس کمیسیون ورزش و سلامت شورای شهر قزوین ادامه داد: قانون راهکاری برای نحوه ارتباط نهاد شورا با دستگاه‌های مختلف پیش‌بینی نکرده و چنانچه برخی دستگاه‌ها حاضر به همکاری با این نهاد نشوند، اهرم فشار خاصی وجود ندارد.

یوسفی بیان کرد: همکاری دستگاه‌ها با نهاد شورا بر مبنای ارتباطات جریان دارد و اگر برخی دستگاه‌ها بخصوص در پروژه‌های بین‌دستگاهی که نیازمند همکاری چندین سازمان و دستگاه است، کوتاهی کنند موجب بروز معضل در سطح کلان می‌شوند؛ این در حالی است که راهی برای برخورد قانونی با دستگاه اهمال کننده پیش‌بینی نشده است.

این نماینده مردم قزوین در پارلمان محلی طرح توسعه امامزاده حسین (ع) را از جمله پروژه‌های ناتمام و ناشی از عدم همکاریِ بین‌دستگاهی خواند و اضافه کرد: شهرداری در اجرای این طرح بیشترین هزینه و همکاری را داشته اما کوتاهی سایر دستگاه‌ها این بافت اصیل را تبدیل به ویرانه کرده و شهرداری را زیر سوال برده است.

رئیس کمیسیون ورزش و سلامت شورای شهر قزوین همچنین انتقال پادگان و لوله‌های نفت و گاز به خارج از شهر را مصادف با کمک به توسعه و آبادانی شهر دانست.
 

کد خبر 4602045

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر قزوین زهرا یوسفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۰۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان برای ساماندهی راه‌های عشایری خسارت دیده ناشی از سیل در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، عصر امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان، اظهار کرد: مهم‌ترین مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی را به این بخش وارد کرد.

وی با اشاره به خسارت طرح‌های شیلات، افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه‌ها مشهود است.

معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل، گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده‌است که تأکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

وی با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته، تصریح کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

روستا با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار، خاطرنشان کرد: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده‌است.

وی افزود: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرفته اتخاذ نشد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی تصریح کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده‌است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

در ادامه این نشست علیرضا نیک‌روز مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۹۰ درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

وی با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی، افزود: بیش از ۲۰۰ سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی ماشین‌آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

در ادامه سید علی معتمدی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم به خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران‌ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

کد خبر 747966

دیگر خبرها

  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • رعایت نشدن قانون بکارگیری نیرو در بخشی از شعبه‌های دادگستری