Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@13:50:18 GMT

حل مسائل کشور اولویت دانشگاه ها باشد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۲۹۵۹

حل مسائل کشور اولویت دانشگاه ها باشد

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: نیاز است فعالیت های اعضای هیات علمی، به سمت پژوهش های مساله محور پر متقاضی برود و در شرایط فعلی کشور، باید حل مسائل اجرایی اولویت دانشگاه ها باشد.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، جبار علی ذاکری در اولین پیش رویداد جشنواره ملّی تجاری سازی ایده با موضوع «راهکارهای مهندسی مقابله با آلودگی هوا» اظهار کرد: نیاز است از پایان نامه های کاربردی و مساله محور حمایت کرد همچنین راه اندازی دفتر امور فناوری و تجاری سازی، مرکز رشد و نوآوری در دانشگاه به عنوان گامهایی در رسیدن به دانشگاه نسل سوم، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: مطلوب است فعالیت های علمی تشکل های دانشجویی، ثمربخش و نتیجه مطالعات منجر به ارائه راهکار اجرایی و هم افزایی شود.
ذاکری با اشاره به گزارشی از اقدامات دانشگاه در راستای حفاظت از محیط زیست، گفت: در دانشگاه علم و صنعت ایران با توجه به توانمندی های دانشگاه، دو موضوع در راستای حفظ محیط زیست اعم از راه اندازی پردیس حمل و نقل کشور در منطقه آزاد چابهار و پردیس مرکزی دانشگاه و تاسیس پژوهشکده محیط زیست در منطقه آزاد تجاری کیش و دانشگاه انجام شده است.
وی ادامه داد: اقدامات دانشگاه در راستای حفظ محیط زیست با توجه به فعالیت دانشکده های مهندسی راه آهن، خودرو و گروه های مطالعاتی، تحقیقاتی و آموزشی مرتبط با راه و ترابری، حمل و نقل سبز و محیط زیست پیگیری می شود.

** سلامت و ایمنی در گرو حفظ محیط زیست
مدیرکل محیط زیست استان تهران نیز در پنل اول این نشست، محیط زیست را مجموعه ای از منابع انرژی توصیف کرد که باید همواره در شرایط مناسب و تعادل قرار داشته باشند.
عیسی کلانتری با تصریح بر اینکه در حال حاضر حفظ محیط زیست، برابر با سلامت و ایمنی است، گفت: اثرات مخرب زیست محیطی به واسطه دانش، قابل کنترل است و سازمان حفاظت از محیط زیست، در راستای هدایت توسعه پایدار عمل می کند نه در جهت مخالفت با توسعه.
یادآور می شود، این نشست، اولین پیش رویداد جشنواره ملّی تجاری سازی ایده با موضوع «راهکارهای مهندسی مقابله با آلودگی هوا» بود که قرار است با محوریت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران و همکاری جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت، سازمان محیط زیست، شهرداری تهران و شورای شهر تهران به مدت شش ماه از اواسط خرداد ماه سال جاری در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردد.
همچنین اولین پیش رویداد این جشنواره با شرکت تشکل های دانشجویی فعال در زمینه محیط زیست از استان‌های تهران، قم، قزوین، البرز و مرکزی و با همکاری جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت، دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران، باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
این پیش رویداد شامل دو پنل با عناوین: «نقش دانشجویان در رفع معضلات محیط زیستی با رویکرد نوآوری و توسعه کسب و کار» و «کارکرد تشکل های دانشجویی در ارایه راهکارهای مهندسی مقابله با آلودگی هوای کلان شهرها» بود که با حضور عیسی کلانتری (مدیرکل محیط زیست استان تهران)، یوسف رشیدی (معاون سابق آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی)، مهدی کاظمی (رئیس سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی) ارائه و برگزار شد.
لازم به ذکراست، باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست، از سال 1393 احیا شده و هم اکنون بیش از 400 گروه دانشجویی از دانشگاههای سراسر کشور را شامل می شود.
**9465** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه علم و صنعت سازمان محيط زيست دانشگاه نسل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست

به گزارش جام جم آنلاین، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

ابراهیم رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد تا علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.
سید ابراهیم رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفا سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست