Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- روی‌گردانی کره شمالی از آمریکا و همچنین دیدار هفته گذشته «کیم جونگ اون» رئیس این کشور با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، سبب اهمیت دوچندان سفر قریب‌الوقوع ظریف به پیونگ‌یانگ شده است. گروه‌ سیاسی خبرگزاری میزان؛ «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان پس از شرکت در نشست «روز بین‌المللی چندجانبه گرایی و دیپلماسی برای صلح» در مجمع عمومی سازمان ملل متحد امروز به کشور بازمی‌گردد و قرار است طی هفته‌های آینده عازم «پیونگ یانگ» پایتخت کره‌شمالی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید   عکس آرشیوی؛ سفر سال گذشته وزیر خارجه کره‌شمالی به تهران
روی‌گردانی کره شمالی از آمریکا و همچنین دیدار هفته گذشته «کیم جونگ اون» رئیس این کشور با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، سبب اهمیت دوچندان سفر قریب‌الوقوع ظریف به پیونگ‌یانگ شده است.   امیر «محمدحسن نامی» وابسته نظامی سابق کشورمان در کره‌شمالی که به مدت ۴ سال و نیم در پیونگ‌یانگ حضور داشت، در همین زمینه به خبرنگار میزان می‌گوید: سفر روز‌های آینده وزیر امور خارجه کشورمان به کره‌شمالی می‌تواند سفری راهبردی و نویدبخش یک بلوک‌بندی جدید در جهان باشد.

دیدار هفته گذشته رئیس کره‌شمالی با رئیس جمهور روسیه که در رسانه‌های مختلف جهان بازتاب‌های فراوانی داشت، خبر از شکل‌گیری یک جبهه‌بندی خاص در عرصه روابط بین‌الملل می‌داد.

امیر نامی در این رابطه با بیان اینکه کره‌شمالی به دلیل موقعیت ژئواستراتژیک و ژئوپلیتیکی که از آن بهره‌مند است، دارای یک جایگاه خاص است، می‌افزاید: بدون تردید تغییر دیپلماسی کره‌شمالی موقعیت جدیدی را در عرصه بین‌المللی ایجاد می‌کند. به نظر می‌رسد به زودی باید شاهد شکل‌گیری یک بلوک جدید در جهان باشیم که این بلوک می‌تواند شامل کشور‌هایی مثل روسیه، چین، ایران و کره‌شمالی باشد.  
اما موضوع «روی‌گردانی کره‌شمالی از آمریکا» که طی چند ماه گذشته دائما در صدر اخبار رسانه‌ها قرار دارد، برای بسیاری از کارشناسان اتفاق عجیبی نبود. وابسته نظامی سابق جمهوری اسلامی ایران در کره‌شمالی، در این زمینه نیز می‌گوید: من تا حدود زیادی با روحیات مردم کره‌شمالی آشنا هستم و اطمینان داشتم که آن‌ها هیچگاه با آمریکایی‌ها کنار نخواهند آمد. امروز کره‌شمالی متوجه قابل اتکا نبودن آمریکا شده است. کره شمالی فهمیده است که آمریکا به تعهداتش پایبند نمی‌ماند. امروز برای همگان اثبات شده است که آمریکایی‌ها تابع مقررات نیستند و اغلب اوقات بر مبنای زور و قلدری و قدرت‌نمایی حرکت می‌کنند. آمریکایی‌ها زبانی را جز زبان زور نمی‌فهمند و این فرهنگ آن‌ها در فیلم‌های هالیوودی نیز نمایان است. ما در فیلم‌های هالیوودی می‌بینیم که وقتی یک نفر نیمه جان است، باز هم یکی از راه می‌رسد و تیر خلاص را به او شلیک می‌کند.

پیش‌تر نیز وابسته نظامی سابق کشورمان در کره شمالی در جریان گفت‌وگوی تفصیلی خود با خبرگزاری میزان، برخی از ویژگی‌های سیستم حکومتی و زندگی مردم کره‌شمالی را به قرار زیر بیان کرده بود.

آمادگی نظامی همگانی
۲۷ میلیون نفر جمعیت کره‌شمالی در کشوری به مساحت ۲۷ هزار کیلومتر مربع زندگی می‌کنند. در این کشور «انضباط فردی، انضباط اجتماعی و انضباط نظامی» سرلوحه امور است. همه این ۲۷ میلیون نفر (حتی بانوان) همیشه آماده هستند و آموزش‌های نظامی را پشت سر گذاشته‌اند. بخشی از این ۲۷ میلیون در ارتش و مابقی در گارد سرخ که چیزی شبیه به بسیج ماست، حضور دارند. وقتی این ۲ گروه در کنار هم رژه می‌روند نمی‌توان آن‌ها را از یکدیگر تشخیص داد و هر ۲ در نهایت آمادگی به سر می‌برند.

ایدئولوژی 
«جوچه» نام ایدئولوژی حاکم بر کره شمالی است. یک ایدئولوژی که ترکیبی از ناسیونالیسم، کمونیسم و اومانیسم است. جوچه به فارسی به معنای خوداتکایی است. «کیم ایل سونگ» رهبر پیشین کره شمالی معتقد بود در جهان کشور خودکفا وجود ندارد، اما خود اتکا چرا؛ آن‌ها معتقدند از تمامی ابزار‌هایی که در اختیار دارند باید نهایت استفاده را ببرند. در کره شمالی زیباترین مناظر طبیعی بدون کوچکترین زباله وجود دارد. آن‌ها دریافته‌اند که نظم لازمه حقوق شهروندی است. ۱۹ درصد از زمین‌های این کشور قابل کشت است و بقیه آن را کوه و جنگل تشکیل می‌دهد، ولی آن‌ها به همین حد عادت کرده‌اند چرا که خیلی نمی‌خورند. مردم کره شمالی در فضا‌های سبز شهرها، درخت‌های میوه و بوته‌های سیفی‌جات می‌کارند و از شرایط موجود بیشترین استفاده را می‌برند. 
نداشتن دغدغه کار و مسکن
در کره شمالی طلا زیاد است و آن‌ها صادرات طلا دارند. در این کشور هرگونه جابجایی با نظر دولت و کمیته‌های مردمی انجام می‌شود. مثلاً یک نفر اجازه ندارد «بدون اطلاع» از این طرف شهر به آن طرف شهر برود. از سوی دیگر کار، مسکن، غذا، و لباس و سایر نیاز‌های مردم توسط دولت تأمین می‌شود. به تعبیری همه مردم کره شمالی عضو دولت هستند. در کره شمالی یک جوان به هیچ عنوان به فکر تهیه مسکن، پیدا کردن شغل، بیمه و کسب درآمد نیست. آن‌ها شب که سرشان را بر روی زمین می‌گذارند راحت می‌خوابند چرا که دغدغه‌های مردم دیگر مناطق جهان را ندارند. ضمن اینکه استفاده از تلفن همراه در کره شمالی ممنوع است و فقط برخی‌ها از آن استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امیر نامی کره شمالی وزیر خارجه محمدجواد ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!

به گزارش "ورزش سه"، علاقمندان بيشمار و متعصب كشتى كشورمان بى تاب آغاز رقابتهاى مهيج كشتى سى سومين دوره بازيهاى المپيك ٢٠٢٤ در پاريس پايتخت فرانسه هستند جايى كه دو قهرمان نامدار دنياى كشتى به دنبال تحقق كسب دهمين مدال خود در وادى جهانى و المپيك هستند جايى كه قطعا ديويد تيلورى در ٨٦ كيلوگرم حريف حسن يزدانى نخواهد بود و به نظر مى آيد دوئل سنتى كايل اسنايدر و عبدالرشيد سعد الله اف روس نيز شكل نمى گيرد.

حسن يزدانى و كايل اسنايدر هر دو دقيقا ٩ مدال المپيك و جهانى را تا قبل از رقابتهاى كشتى آزاد ٢٠٢٤ المپيك سى و سوم در پاريس به گردن آويخته اند كه سهم حسن يزدانى به عنوان يل كشتى ايران يك طلا و نقره المپيك، سه طلا، سه نقره و يك برنز جهان محسوب مى شود و كايل اسنايدر نيز يك طلا و نقره المپيك، سه طلا، دو نقره و دو برنز جهان را به گردن آويخته است.

جالب اينكه اولين مدال جهانى و المپيك حسن يزدانى نقره ٢٠١٥ قهرمانى جهان در لاس وگاس كشور كايل اسنايدر به دست آمده و از منظر مرغوبيت نيز يل جويبار يك نقره بيشتر از ديگر نامدار دهه ى اخير كشتى جهان به دست آورده است.

در واقع تعداد مدالهاى هر دو كه در دو وزن مختلف بر روى تشك المپيك پاريس خواهند رفت و هر دو توانسته اند سهميه را براى كشورشان در وزنهاى ٨٦ كيلو و ٩٧ كسب كنند از نظر تعداد در المپيك ى جهان برابر است اما حسن يزدانى با يك نقره بيشتر از اسنايدر كه اين كشتى گير آمريكايى برنز گرفته در رده بندى مشاهير بالاتر ايستاده است.

از سويى ديگر كايل اسنايدر تمام ٩ مدال جهانى و المپيك خود را از سال ٢٠١٥ در وزن ٩٧ كيلوگرم كسب كرده اما حسن يزدانى از همين سال تا امروز ٩ مدال جهانى و المپيك خود را در سه وزن متفاوت ٧٠، ٧٤ و ٨٦ به دست آورده است.

البته حسن يزدانى سه مدال طلاى جام جهانى تيم به تيم نيز در كارنامه دارد كه اين مدالها در رده بندى تالار مشاهير كشتى گيران اتحاديه جهانى در بخش انفرادى كشتى گيران محاسبه نمى شود و مدالهاى قاره اى هر دو كشتى گيران نيز در آسيا و آمريكا هم جداست.

يل جويبار اين روزها با نظر عليرضا دبير رييس فدراسيون كشتى و محسن كاوه سرمربى تيم ملى در روستاى لپو صحرا زادگاهش سخت مشغول تمرين و آماده سازى براى قلع و قم حريفان در المپيك است، جايى كه ديدار سنتى ديويد تيلور و حسن يزدانى به فراموشى سپرده مى شود و آوردگاه پر مدال ترين كشتى گير كشورمان با "آروم بروكس" آمريكايى شكل خواهد گرفت.

تمرينات فيزيوتراپى حسن يزدانى كه كتف دست راست خود را پنجم آبان ١٤٠٢ به تيغ جراحان سپرد كاملا پايان يافته و يل جويبار در مجموعه ورزشى خودش كه از امكانات مطلوبى برخوردار است زير نظر بدنساز و مربى دوران نوجوانى اش همت مسلمى با حريف تمرينى اين روزهايش مهدى يگانه سرشاخ شده است.

در حال حاضر و سه ماه و پنج روز مانده به آغاز كشتى هاى حسن يزدانى در المپيك او به ٦٠ درصد آمادگى كامل بدنى دست يافته و هيچ مشكلى از منظر جراحى كتف دست خود ندارد.

حسن يزدانى در كنار تيم حرفه اى بدنساز به سرپرستى جواد رحمانى، فيزيوتراپى با دكتر رضا رضايى و بحث فنى با امكانات مجموعه اش در كنار حضور پدر و وسواس ويژه تمرينات جذابى را دنبال مى كند كه بروى ثانيه ثانيه آن برنامه ريزى دارد.

يل كشتى ايران شب ها ساعت ٢٢:٣٠ مى خوابد، صبح زود بيدار مى شود، برنامه غذايى اش سر ساعت است، در كنار ساحل خزر تمرينات هوازى را با جديت دنبال مى كند، روى تشك مرور فن دارد و در سالن بدنسازى نيز به تقويت عضلات بدنى مى پردازد.

در كل بايد گفت حسن يزدانى توانسته با جديت تمام بر آسيب ديدگى و دوران نقاهت عمل جراحى كتف خود فائق آيد تا با رسيدن به آمادگى صد در صد تنها كشتى گير تاريخ ورزش ايران نام بگيرد كه تعداد مدالهاى المپيك و جهان را در المپيك ٢٠٢٤ پاريس دو رقمى خواهد كرد.

✍???? پوريا تابان

دیگر خبرها

  • بیداری انسانی در جهان در حال گسترش است
  • مردم چشم انتظار وعده صادق اقتصادی هستند
  • عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی در منطقه و جهان داشت
  • تل آویو، گرفتار در تنگنای راهبردی بی‌ثمر بودن حمله به رفح
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • زائران آماده اعزام به سرزمین وحی / اعزام زائران خراسان شمالی اواخر اردیبهشت انجام می‌شود
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!