Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@04:36:55 GMT

هواوی ورود شبکه 5G به صنعت خودروسازی را کلید زد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۵۵۰۶

به گزارش ایسنا، این شرکت چینی که بدون شک یکی از بزرگترین و فعال‌ترین غول‌های تکنولوژی در زمینه برقراری زیرساخت‌های مخابراتی برای اینترنت ۵G در جهان به شمار می‌رود، قبلاً در جریان برگزاری نمایشگاه خودروی شانگهای اعلام کرده بود که قصد دارد تبدیل به بزرگترین تأمین کننده قطعات مرتبط با خودروهای هوشمند و خودران شود و بدین منظور می‌خواهد نخستین سخت افزار و زیرساخت‌های لازم برای توسعه تکنولوژی شبکه نسل پنجم اینترنت در صنعت خودرو را روانه بازارهای جهانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد شرکت هوآوی که در طول یک سال اخیر تحت فشارهای متعددی از سوی دولت ایالات متحده آمریکا و برخی دیگر از کشورهای هم‌پیمانش قرار گرفته و به اتهامات مختلفی همچون احتمال جاسوسی از اطلاعات شخصی کاربران و همچنین همکاری با دولت چین محکوم شده و بدین ترتیب بسیاری از قراردادهای کشورهای مختلف با این شرکت لغو یا به طور موقت متوقف شده است، نتوانست جلوی موفقیت و جاه‌طلبی این شرکت را بگیرد و مانع ورود آن به صنعت خودروسازی و توسعه شبکه ۵G در جهان شود.

هواوی با هدف سرمایه‌گذاری در صنعت خودروسازی مدعی شده است که نخستین سخت افزار ارتباطی ۵G در جهان را برای به‌کارگیری در خودروهای خودران ارائه کرده است این در حالی است که هفته گذشته بود این شرکت ماژول دیگری را رونمایی کرد که بر اساس تراشه Balong ۵۰۰۰ تولید شده که در اوایل سال جاری میلادی معرفی شده بود.

سخنگوی هواوی در این خصوص خاطرنشان کرد معرفی این ماژول جدید می‌تواند تحولات عظیمی را در صنعت تولید خودروهای خودران و هوشمند ایجاد کند.

این غول تکنولوژی در سال‌های اخیر به شدت بر روی توسعه فناوری‌های نوین از جمله توسعه شبکه اینترنت ۵G و همچنین خودروهای خودران و هوشمند سرمایه‌گذاری کرده است؛ همانطور که در سال گذشته میلادی در یک کراس اوور مبتنی بر اینترنت اشیا را معرفی کرد که در راستای خودرو، خانه و شهرهای هوشمند تولید و رونمایی شد که به کاربران و مشتریان امکان برقراری ارتباط یکپارچه بین خودرو و خانه هوشمند با فضای ابری را فراهم می‌کند.

بر اساس گزارش وب سایت RCR Wireless News ، این طور که به نظر می‌رسد بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری به فکر ورود به صنعت خودروسازی از جمله تولید گوشی‌های هوشمند و خودران را نشان داده‌اند که در این میان شرکت چینی هوآوی یکی از پیشگام‌ترین آنها به شمار می‌آید. از دیگر شرکت‌های فعال و علاقه‌مند به این حوزه می‌توان به کمپانی انویدیا که در حوزه تولید پردازش گرافیکی رایانه فعالیت‌های گسترده‌ای داشته، اشاره کرد و در این خصوص تراشه‌های مخصوصی برای سیستم اتوپایلوت خودروهای برقی تسلا تولید کرده است.

طبق این تکنولوژی، هواوی نخستین ماژول ۵G خودرو را با بهترین کیفیت و بیشترین سرعت به بازار عرضه می‌کند که این ماژول می‌تواند به عنوان یک دستاورد بسیار مهم و با ارزش در صنعت حمل و نقل و خودروسازی در آینده به شمار رود و تجاری‌سازی فناوری نسل پنجم شبکه اینترنت همراه را در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ میلادی را برای هواوی و سایر شرکت‌های مخابراتی فعال در این حوزه تسهیل خواهد کرد.

هواوی در سال‌های اخیر با شرکت‌های خودروسازی چینی همچون دانگ‌فنگ (Dongfeng)، چنگان (Changan) و فاو (FAW) به منظور توسعه خودروهای هوشمند همکاری‌های متعددی داشته است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۵۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم.

به گفته وی، این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش تولید نفت و گاز در سال جاری

وزیر نفت از برنامه‌های وزارت نفت برای افزایش تولید نفت و گاز در کشور خبر داد و گفت: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی با اشاره به تفاهمنامه‌ای که امروز به امضا رسید، گفت: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها

به گزارش آنا، جواد اوجی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی هم با بیان اینکه بیش از شش میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی‌ها و بیش از ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت فراورش نفت اضافه خواهد شد، گفت: در جمع‌آوری گازی‌های مقصد ریل‌گذاری انجام شد و اقدامات خوبی را در این راستا انجام داده‌ایم.

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم، گفت: نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی رقم خورد و امسال انتظار می‌رود که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.
اوجی با بیان اینکه پروژه‌ها و طرح‌های نیمه تمام و جدیدی را در دو سال و نیم در دولت مردمی تکمیل کرده‌ایم و استارت پروژه‌های جدیدی زده شد و در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز کشور بودیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴