Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@14:12:50 GMT

کارگاه آموزشی اقتصاد دریایی در واحد بوشهر برگزار شد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۵۷۹۸

کارگاه آموزشی اقتصاد دریایی در واحد بوشهر برگزار شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد بوشهر، کارگاه آموزشی یک روزه اقتصاد دریایی با محوریت ظرفیت بندری کشور در زمینه اقتصاد دریا و کارآفرینی در حوزه اقتصاد دریایی با حضور دانشجویان رشته های اقتصاد، مدیریت، حسابداری، شیلات، مهندسی دریا و مهندسی محیط زیست، استادان و علاقه مندان به این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدی نکیسا رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی واحد بوشهر در حاشیه برگزاری این کارگاه گفت: این کارگاه با هدف شناخت بیشتر علاقه مندان از ظرفیت های متعدد دریا و صنعت حمل و نقل دریایی و به منظور تبادل تجربیات و اطلاعات در این حوزه برگزار شد.
وی با معرفی دیگر محورهای برگزاری این کارگاه گفت: یادگیری و تشویق مخاطبان جهت شناخت ظرفیت های بنادر تجاری و صیادی، کارآفرینی و نقش افراد در افزایش بهره وری از منابع دریایی و جایگاه آبزیان در سبد خانوار ایرانی از دیگر موضوعات و اهداف این کارگاه بود.
این مسئول افزود: دانشگاه ها و مراکز علمی با هدایت اصولی، صحیح و آینده نگرانه علمی و کارآفرینی نخبگان و فرهیختگان به سمت موضوعات حیاتی و مورد نیاز کشور، می تواند پشتوانه غنی برای کشور در بسیاری از زمینه ها فراهم سازند که یکی از آن ها دریا و ظرفیت های دریایی است.
نکیسا با اشاره به اینکه دریا ظرفیتی عظیم از کارآفرینی است که نیازمند تشخیص به موقع فرصت های موجود در آن دارد، عنوان کرد: اقتصاد دریا از ظرفیت های بسیار مهمی است که می تواند خلاء های اقتصادی بسیاری را در کشور پاسخگو باشد.
وی با بیان اینکه فعالیت های دریایی نظیر حمل و نقل دریایی، صیادی، پرورش آبزیان و بسیاری دیگر فعالیت هایی با درآمدزایی پایدار توأم است، تصریح کرد: حوزه فعالیت های دریایی، ساخت و تعمیر شناور و تجهیزات جانبی آن در این بخش، ظرفیت و گردش مالی بسیار مطلوبی را در خود جای داده است و از آنجا که بیشتر تجارت جهانی با حوزه دریا ارتباط دارد، این حوزه به عنوان یک مزیت مطلق اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی واحد بوشهر با تأکید بر اینکه برای بهره گیری از ظرفیت های طبیعی و به ویژه مواهب دریایی، باید مجهز به دانش روز بود، تشریح کرد: هرچه اطلاعات ما از علوم نوین دریایی و بندری بیشتر باشد، بهتر می توان از این ظرفیت لایتنهی الهی در توسعه اقتصادی کشور بهره گرفت.
در این کارگاه آموزشی یک روزه مطالبی در خصوص آشنایی با انواع شناورها و نقش آنها در اقتصاد حمل و نقل دریایی، قوانین بیمه ای، تهیه اسناد اعتباری خرید انواع شناورها، نقش موسسات رده بندی در تضمین ایمنی و کاربری شناورها، تدارکات، کشتی ها، صید و صیادی، معادن ومنابع زیر دریا، گردشگری، تولید انبوه مواد غذایی دریایی و فعالیتهای مکمل و پشتیبانی آنها و فعالیت های اقتصادی دریایی توسط دکتر شیخیانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • شمار شهرک های ثبت نشده در نوشهر بالا است
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود