Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: فضای دانشجویی و دانشگاهی که در آن تنفس می‌کنید، فضای ویژه‌ای است که اقتضای آن جوانی، پویایی، فعالیت علمی و آرمان‌خواهی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام رستمی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دیدار با تشکل‌ها و فعالان سیاسی دانشگاه‌های استان لرستان گفت: حضور در وسط میدان را جزو وظایف و رسالت‌های خودمان می‌دانیم و در دو محور گروه معارف و فضای مجازی دنبال تحول و نگاه ویژه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام رستمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: فضای دانشجویی و دانشگاهی که در آن تنفس می‌کنید، فضای ویژه‌ای است که اقتضای آن جوانی، پویایی، فعالیت علمی و آرمان‌خواهی است. ابزار‌های ارتباطی دانشگاه‌ها بیشتر در دست دانشجویان جوان است، لذا قاعدتاً بیشترین تاثیر را نیز دانشجویان می‌گیرند و همچنین می‌توانند بیشترین تاثیرگذاری را هم داشته باشند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به پیشرفت‌های نظام اسلامی ادامه داد: سرعت رشد علمی که ۱۱ برابر سرعت رشد علمی دنیا بود کاهش پیدا کرده و به دلایل مختلف به برابر رسیده است که باید صعود دوباره داشته باشد، ولی با این اوصاف کماکان رتبه ۱۶ تولید علم در دست دانش‌پژوهان و دانشمندان ایرانی است. در هر حوزه‌ای که دانشگاه‌های ما اراده کرده و وارد شده‌اند، مانند حوزه‌های دفاعی، ژنتیک، نانو، توریسم، پزشکی و... موفق شده‌اند.

وی در دانشگاه‌ها در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص خسارات ناشی از سیل و تلاش جهادی دانشجویان گفت: در همین ایام که سیل در کشور جاری شد، در آمریکا هم سیلی با خرابی‌هایی حداقل ۱۰ برابر خرابی‌های اینجا اتفاق افتاد؛ در آمریکا ۱۰۰۰۰۰۰ راس دام تلف شد، در حالی که در ایران ۳۵۰۰۰ دام از بین رفت و ...، اما در آنجا چه اتفاقی افتاد و در ایران چه اتفاقی افتاد؟! در اینجا مردم بعضاً قبل از دولت وارد صحنه شدند! نیرو‌های مردمی و گروه‌های دانشجویی جهادی وارد میدان شدند و صحنه زیبایی را از تعاون، نوع دوستی و هم‌دلی ایجاد کردند. این از رویش‌های انقلاب اسلامی است.

در ابتدای این نشست صمیمی حجت‌الاسلام قدرتی، رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آماری دانشگاه‌های استان و وضعیت خاص دانشگاه‌های شهرستان سیل‌زده پلدختر گفت: در واقعه سیل پلدختر و استان لرستان، همچون دفاع مقدس در دهه ۶۰، اینجا نیز به‌معنای واقعی کلمه جهاد مقدس اتفاق افتاد.

لازم به ذکر است، این نشست با حضور دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی و تشکل‌ها و بسیج دانشجویی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد برگزار گردید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیشرفت های نظام اسلامی دانشگاه های لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۵۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران (مرحله استانی) به منظور شرکت در نخستین دوره مسابقه ملی «سدید» را تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مسابقه ملی «سدید» در 4 بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد 1403 برگزار می‌شود.

برگزاری دوره "سفیر تراز جمهوری اسلامی" به همراه مسابقه شبیه سازی در دانشگاه امام صادق(ع)

در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت 3 دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.

براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.

دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت 1403 مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند و یا مشخصات خود را به پیام‌رسان ایتا و تلگرام با شناسه @ FarhangiJUT ارسال کنند.

برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.

جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:

یک جایزه 20 میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه 10 میلیون ریالی برای دو نفر
3 جایزه 5 میلیون ریالی برای سه نفر

سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • حمایت جامعه دانشگاهی آبادان و خرمشهر از جنبش دانشجویی جهان علیه صهیونیست ها
  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • جنبش دانشجویی آمریکا خواب را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد