Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، سیدحسین نقوی حسینی (نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا و عضو فراکسیون کارگری مجلس) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر 98 که در کانون فرهنگی، تربیتی ملائک شهرستان قرچک برگزار شد، با بیان اینکه بهار امسال دو اتفاق برای ملت ایران رخ داد که هر دو منشا خیر شد، گفت: سال گذشته در کمیسیون امنیت ملی مجلس، 5 جلسه درباره بحران آب در سال 98 داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش‌بینی می‌کردیم در سال 98 بین 10 استان جنگ آب رخ دهد اما شاهد بودیم که خدای متعال در عرض 10-15 روز تمام آن نگرانی را حل کرد. البته سیل خسارت هم ایجاد کرد اما خیر و برکات آن 10 برابر بیشتر و باعث اتحاد و انسجام مردم ایران شد.

وی ادامه داد: اتفاق دوم اقدام نابخردانه رییس جمهور آمریکا در قرار دادن سپاه در لیست گروه‌های تروریستی با تصور دو دسته کردن ملت ایران بود. اما در واکنش به این مساله، ملت ایران یکپارچه پاسدار شد. همه ملت به صحنه آمدند و 290 نفر نماینده مجلس لباس پاسدار به تن کردند. حتی نوجوانان و جوانان ایرانی مقیم در آمریکا، استرالیا، کانادا و... اعلام کردند ما پاسداریم. تمام ارکان دولت در کنار هم ایستادند تا لذت وحدت را بچشیم.

نقوی با ذکر خاطراتی از کارگری خود در دوران کودکی و نوجوانی تاکید کرد: من کارگری را می‌فهمم. از خدا می‌خواهم کارگر خوبی برای ملت باشم. ما ارباب ملت نیستیم، کارگر آنها هستیم. ما افتخار این را داشتیم که در فراکسیون کارگری در کنار آقای محجوب باشیم.

وی اظهار داشت: باید تلاش کنیم مناسبات کارگری در حوزه قانونگذاری را اصلاح کنیم. هم‌چنین به موضوع امنیت شغلی و قراردادهای موقت متعددی که وجود دارد، باید رسیدگی شود چراکه کارگران در حال حاضر امنیت شغلی ندارند.

عضو فراکسیون کارگری در ادامه پیرامون موضوع حفاظت از صندوق‌ها، گفت: این مساله به طور شفاف جزو مواضع ما است. برای ما فرقی نمی‌کند که دولت کیست؟ صندوق متعلق به کارگر و بهای عرق جبین کارگر است. هر کسی نباید از آن برداشت کند. ما با تمام توان از آن دفاع می‌کنیم و جلوی تجاوز و تعدی به آن را خواهیم گرفت.

وی افزود: بدهی‌های به صندوق باید تسویه شود. با این حجم بدهی‌ها، صندوق نمی‌تواند به اعضایش خدمات بدهد. متاسفانه دولت به ادای بدهی‌هایش عمل نمی‌کند. هر سال در بودجه، وظیفه پرداخت بدهی دولت مندرج می‌شود اما دولت ادا نمی‌کند. باید با دریافت این مبالغ، سطح خدمات به اعضا را ارتقا دهیم.

این نماینده مجلس در پایان، توضیح داد: هر سه شهرستان این حوزه انتخابیه، کارگری هستند و نیازمند خدمات.  ساخت درمانگاه تامین اجتماعی در دستور کار می‌باشد ولی هیات مدیره تامین اجتماعی اقدامات تمهیدی برای ساخت را انجام داده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی

ایسنا/کردستان رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان خواستار پیگیری مطالبات جامعه کارگری استان از دولت شد.

سید شاکر ابراهیمی، امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین گرامیداشت هفته کارگر که در مجتمع فجر سنندج با حضور رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، مسئولان استانی و جمعی از جامعه کارگری استان برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی سال گذشته ۱۱ نفر کارگر به دلیل عدم امنیت در کردستان فوت شده اند که از این تعداد ۹ نفر مربوط به کارگران ساختمانی بوده است.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان، ضمن تشکر از خدمات مدیرکل و کارکنان اداره کل کار کردستان، خواستار افزایش نظارت و بازرسی ها از کارگاه ها و واحدهای تولیدی شد.

وی از معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست کرد که نسبت به تامین معیشت کارگران توجه بیشتری داشته و نسبت به افزایش حقوق کارگران اهتمام جدی داشته باشند و خواستار افزایش دستمزد بر اساس ماده ۴۱ قانون کار شد.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان با انتقاد از اینکه کارگران کردستان در حال حاضر توانایی مراجعه به مراجع خصوصی درمان را ندارند، تصریح کرد: از دانشگاه علوم‌پزشکی استان درخواست می شود که کادر پزشکی در حوزه درمان مستقیم تامین اجتماعی متناسب با جامعه کارگری ایجاد شود، تا کارگران بتوانند از خدمات این حوزه بهره مند شوند.

وی به کمبودهای موجود در حوزه ورزش جامعه کارگری استان اشاره کرد و حمایت از ورزش کارگری را ضروری دانست و ادامه داد: تامین تجهیزات ورزشی از نیازهای اصلی کارگران استان است و مسئولان باید در این زمینه اقداماتی انجام دهند. 

ابراهیمی، بیشترین تعداد کارگران استان را در حوزه ساختمان با ۵۰ هزار نفر عضو اعلام و عنوان کرد که از این تعداد ۲۲ هزار نفر دارای بیمه بوده و ۲۳ هزار نفر هم فاقد بیمه هستند که در سامانه وزارتخانه ثبت نام کرده و در انتظار بهره کندی از خدمات بیمه ساختمان هستند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه بیمه کارگران استان کردستان به دلیل مراجعه به اقلیم کردستان عراق قطع می شود که در این راستا درخواست داریم این نقیضه رفع شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • کارگران در خط مقدم تحقق شعار سال قرار دارند
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • درددل‌هایی از جنس کارگری؛ دستانی که پاکیزگی را به شهر هدیه می‌کنند
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • تورم نقطه به نقطه ایران در فروردین ماه به کانال ۲۹ رسید
  • تورم نقطه به نقطه ایران در فروردین ماه ‌به کانال ۲۹ رسید