Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد - ايرنا- رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي گفت: سرماي اواخر هفته گذشته چهار هزار ميليارد ريال به بخش باغي و زراعي اين استان خسارت زده است.

عبدالله يوسفي روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از اين خسارات سه هزار و 840 ميليارد ريال مربوط به بخش باغي و 160 ميليارد ريال مربوط به بخش زراعي بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه بيشترين خسارت وارد شده مربوط به تاکستان ها و باغ هاي گردو است، افزود: همچنين باغهاي بادام، زردآلو، سيب و ساير محصولات نيز دچار خسارت شده اند.
يوسفي اظهار داشت: بيشترين خسارت باغ هاي استان در شهرستان شيروان و فاروج و کمترين آن نيز در شهرستان بجنورد بوده است.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي گفت: البته با گرم شدن تدريجي هوا، باغ هاي انگور فرصت جوانه زني مجدد دارند اما اين مساله در خصوص باغ هاي گردو صدق نمي کند.
** 34 هزار و 786 هکتار از باغ ها و مزارع زير چتر بيمه
رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي با بيان اينکه 34 هزار و 786 هکتار از کشتزارهاي استان بيمه هستند، گفت: از اين سطح هشت هزار و 162 هکتار باغ و 26 هزار و 624 هکتار کشتزار است.
يوسفي افزود: بر اين اساس سطح بيمه باغ هاي استان 21 درصد و مزارع 9 درصد است.
وي اظهار داشت: از مجموع سطح بيمه شده در حوزه باغي، پنج هزار و 800 هکتار مربوط به تاکستان ها است.
يوسفي از کشاورزان خواست تا نسبت به بيمه محصولات خود اقدام کنند و افزود: با وجود تعهد دولت نسبت به پرداخت سهم باغداران در بيمه تاکستان ها، تاکداران از اين امر استقبال کمرنگي دارند.
به گزارش ايرنا 44 درصد از جمعيت 863 هزار نفري خراسان شمالي در روستاها سکونت دارند و شغل 41 درصد مردم استان وابسته به حوزه کشاورزي است.
ميزان خسارت وارد شده از ناحيه سيلاب هاي بهار امسال به بخش کشاورزي خراسان شمالي هفت هزار و 800 ميليون ريال برآورد شده بود.
خراسان شمالي 344 هزار هکتار عرصه کشاورزي دارد و سالانه بيش از يک ميليون و 500 هزار تن انواع محصول کشاورزي و دامي در اين استان توليد مي شود.
3007/5132
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۶۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: برای اینکه بتوانیم در بخش صنعت دام و کشاورزی شاهد توسعه استان باشیم در حال ارتقای زیرساخت‌های حوزه آب هستیم.

محمدرضا حسین‌نژاد در مراسم گرامیداشت هفته کار و کارگر که امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: خراسان شمالی در توسعه زیرساخت‌های صنعت پیش‌رو بوده است. در این راستا ارتقای زیرساخت‌های آب هدفگذاری شده است و مسیر قانونی خود را طی می‌کند تا بتوانیم از تخصیص‌های بهتری برخوردار باشیم.

وی تاکید کرد: پروژه انتقال آب سرانی به نقاط مختلف استان در مسیر قانونی‌اش قرار دارد و در مجلس ردیف بودجه گرفته است که نقش بسیار زیادی در توسعه صنعت استان خواهد داشت. با انتقال آب سرانی به استان در بخش صنعت، دام، طیور و کشاورزی تحول خواهیم داشت و می‌توانیم توسعه بیش از پیش را رقم بزنیم.

وی به حوزه اقتصاد استان اشاره و بیان کرد: سال گذشته، کنترل تورم در استان به‌شکل مناسبی انجام شد و اکنون خراسان شمالی از رتبه چهارم کشور به‌عنوان یک استان دارای تورم بالا به رتبه ۲۱ رسید و توانستیم در کنترل تورم نقش موثری ایفا کنیم. البته موضوع تورم در استان به وضعیت کشوری ارتباط مستقیم دارد و ۱۲۱ قلم کالا بر آن تاثیر می‌گذارد، اما با اقدامات مناسب و تلاش‌های بسیار در این حوزه موفقیت حاصل شده است.

استاندار خراسان شمالی به توفیق‌ها در حوزه علم و فناوری در استان اشاره کرد و گفت: با عملکرد مناسب در بخش پارک علم و فناوری و توجه و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان توانستیم رتبه ۱۳ را در کشور کسب کنیم.

وی ادامه داد: پروژه‌هایی به ارزش ۲۰۰۰ میلیارد تومان در شرکت‌های دانش بنیان استان در حال اجراست که نقش بسیاری در توسعه اشتغال بخش‌های مختلف دارند.

حسین‌نژاد از شناسایی ۱۳ زنجیره‌ای ارزش در استان سخن گفت و افزود: زنجیره‌هایی از جمله در گوشت، فرش، گیاهان دارویی، فولاد، آلومینا، پتروشیمی و ... در استان وجود دارد که برنامه تولیدات آن‌ها را گسترش داده‌ایم و ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات در این حوزه نیاز است تا این زنجیره‌های ارزش توسعه یابد.

وی به ناترازی بانک‌ها در استان اشاره کرد و گفت: نسبت منابع به مصارف بانک‌ها استان در سال گذشته نزدیک دو شد و این یعنی فشار زیادی به بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات وارد کردیم. این فشار زیاد به‌دلیل وضعیت خاص خراسان شمالی و نیاز به منابع اعتباری بسیار است تا توسعه یابد.

وی بیان کرد: این موضوع نشان می‌دهد در خراسان شمالی نیازمند خط اعتباری خاص هستیم تا بتوانیم زنجیره‌های ارزش را تقویت و استان را توسعه دهیم.

وی افزایش سود حوزه تولید را منوط به صادرات دانست و افزود: اکنون خراسان شمالی به ۳۸ کشور صادرات محصول دارد که موضوع مهم در این زمینه، تعهدات ارزی است و انتظار داریم معافیت‌های مختلف مشمول این استان شود تا توسعه استان با شتاب بیشتری اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟