Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علیرضا مصباحی متخصص گوش و حلق و بینی در گفتگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره درمان سنگ لوزه اظهار کرد: سنگ لوزه توده‌ای در بین حفره‌های حلق است که در دو طرف مجاری انتهایی حلق وجود دارد؛ حفره‌هایی که ترشحات دهان، توسط آنها به بیرون هدایت می‌شود. اگر این ترشحات به صورت طبیعی خارج نشود، به عفونت و چسپندگی دهان و لوزه منجر شده و به تدریج رسوبات کریستال کلسیم شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: برخی از افراد به‌صورت مادرزاد لوزه‌ حفره حفره‌ای دارند که در این حالت غذا خوردن آنها با جمع شدن مواد غذایی در این حفره‌ها و بسته شدن دهانه مجاری همراه خواهد بود، با این اتفاق ترشحات جمع شده در این ناحیه حالت سکون پیدا کرده و‌ به بوی بد و عفونت دهان منجر خواهد شد، همچنین بیمار ممکن است لکه‌های سفید رنگی را در این ناحیه دیده و احساس پری و سنگینی در این قسمت داشته باشد.

مصباحی با اشاره به بروز این بیماری در تعداد کمی از افراد گفت: یکی از نشانه‌های شایع این اختلال بوی بد دهان است که الزاما به دلیل ابتلا به سنگ لوزه ایجاد نمی‌شود.

مصباحی درباره علائم سنگ لوزه گفت: لوزه‌ها از برآمدگی و شکاف‌هایی تشکیل شده اند که باکتری ها، مخاط و سلول‌های مرده در آن گیر می‌کنند؛ با افزایش تدریجی این ذرات و تغلیظ آن‌ها توده سفید رنگی در انتهای لوزه‌ها به وجود می‌آید و این رسوب به التهاب لوزه منجر می‌شود؛ که این موضوع اصلی‌ترین عامل سنگ لوزه است.

وی افزود: عوامل دیگری که در سنگ لوزه موثر هستند، عبارتند از مصرف دارو‌های فشار خون که با ایجاد حس خشکی در دهان بروز می‌دهد. مشکلات سینوس ها، آلرژی، استعمال دخانیات، مصرف مواد چرب و رنگی مانند آجیل‌ها و غذا‌های سرخ کردنی در هنگام سرماخوردگی ظاهر می‌شود.

مصباحی درباره درمان سنگ لوزه گفت: جلوگیری از تشکیل سنگ لوزه به آسانی امکان پذیر است و صرفا نیاز به رعایت بهداشت دهان و دندان دارد و مسواک زدن دندان‌ها و زبان بعد از غذا در زمان خواب و اول صبح باعث جلوگیری از آن میشود. کشیدن نخ دندان روزانه به تمیز کردن باکتری‌ها کمک می‌کند. همچنین پیشنهاد می‌شود که روزانه عمل قرقره با آب و محلول تجاری، دهان شو خانگی متشکل از پراکسید هیدروژن و آب استفاده شود.

وی ادامه داد: برای درمان و بهبودی کامل این نوع بیماری باید لوزه فرد کاملا تخلیه شود نه صرفا فقط سنگ لوزه برداشته شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۹۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عمیق ترین حفره آبی جهان در این منطقه کشف شد
  • عکس | کشف عمیق‌ ترین حفره آبی جهان در مکزیک
  • عمیق ترین حفره آبی جهان در مکزیک کشف شد
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • (ویدئو) لحظه عجیب گرفتار شدن میمون در دهان کروکودیل
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع