Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- تولیدات خط تولید ایسوس زن پد در مواجهه با رقابت فزآینده‌ایپدها در حال متوقف شدن است و ایسوس ازاین‌پس تمرکز خود را به ساخت تلفن‌های همراه هوشمند معطوف خواهد کرد. تولیدات خط تولید ایسوس زِن پد در مواجهه با رقابت فزآینده اآپدها در حال متوقف شدن است و ایسوس از این‌ پس تمرکز خود را به ساخت تلفن‌های همراه هوشمند معطوف خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی techrepublic، فروش تبلت‌ها برای مدتی کاهش چشم‌گیری پیدا کرد، اما این حال آیپدها هنوز با در اختیار داشتن 26.6 درصد از سهم بازار در سه‌ماهه سوم سال 2018 همچنان میلادی سردمدار این بازار هستند.
سامسونگ 14.4 درصد از سهم بازار را در این بازه زمانی به خود اختصاص داده بود، و شرکت‌های دیگر نظیر آمازون، هواوی و لنوو به ترتیب 12، 8.9 و 6.3 درصد از بازار را در اختیار داشته‌اند که در این میان تنها هواوی افزایش فروش را تجربه کرده است.
 
بازار تبلت‌های اندروید از مدت‌ها قبل با افت شدیدی مواجه شده است و دلیل اصلی این امر هم سری تبلت‌های اندرویدی آمازون فایر بوده است که با قیمت بسیار پایین بازار را از رقبایش ربوده است.
به‌ این‌ ترتیب با توجه به قیمت بسیار پایین تبلت‌های آمازون و نیز تبدیل‌شدن تبلت‌های اندرویدی به ماشین‌هایی که تنها برای تماشای ویدیو مورداستفاده قرار می‌گیرند، می‌توان نتیجه گرفت که بازار تبلت‌های اندروید برای یک تولیدکننده چندان جذاب نیست.

 

البته تجربه اندروید روی تبلت‌ها هم همیشه خوب نبوده است و برخی از نرم‌افزارهای اندرویدی در تبلت تنها به‌صورت نسخه‌های بزرگ‌شده تلفن همراه دیده شده‌اند، و حتی برخی از آنها در اندازه صفحه نمایش تلفن‌های همراه اجرا شده و فضای اضافی را با سفیدی بلااستفاده‌ای پرکرده‌اند.
عدم وجود تجربه‌ای ثابت از اندروید روی تبلت‌ها همیشه برای این بازار با خسارات زیادی همراه بوده است.

با این‌ وجود، این روزها گزینه جدیدی به روی مخاطبان دستگاه‌های سیار با صفحه نمایش بزرگ گشوده شده است و آن‌ هم استفاده از تلفن‌های همراه خم شونده(انعطاف‌پذیر) است.
اگر چه قیمت این محصولات به علت نوآوری آنها هنوز بسیار زیاد بوده و برای همه اقشار جامعه مناسب نیست، اما در آینده‌ای نزدیک می‌توانیم شاهد ساخت تلفن‌های خم شونده میان رده باقیمتی بسیار ارزان‌تر از نسخه‌های مشابه فعلی باشیم.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ایسوس تبلت بازار جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۹۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار