Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جلال محمودزاده نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بر اثر سیلاب‌های اخیر محصولات و زیرساخت‌های کشاورزی مناطق سیل‌زده آسیب دیده است، گفت: بسیاری از مرغداری‌ها، دامداری‌ها و همچنین صنایع نیشکر بر اثر سیل خسارت دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق گزارشات در حدود ۲۵ درصد از محصولات کشاورزی در مناطق سیل‌زده تحت پوشش صندوق بیمه کشاورزی هستند که خسارت آن‌ها به کشاورزان پرداخت می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: برای جبران خسارت محصولات کشاورزی طرح دوفوریتی در دست بررسی است تا از محل صندوق توسعه ملی و اعتبارات مواد ۱۰ و ۱۲ حوادث غیرمترقبه تأمین اعتبار شود تا تسهیلات بلا‌عوض و کم‌بهره (سود ۴ درصد) در اختیار کشاورزان و باغداران قرار گیرد.

محمودزاده در همین راستا اضافه کرد: همچنین طبق این طرح قرار است اگر کشاورزی در گذشته وام دریافت کرده، بازپرداخت آن ۳ سال تمدید شود و کارمزد این ۳ سال هم توسط دولت پرداخت شود.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با بیان اینکه همچنین بر اساس این طرح قرار است دولت برای تلف شدن هر دام سنگین، مبلغ ۳ میلیون و دام سبک ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کند، اظهار داشت: همچنین اگر محصولات باغی از بین رفته باشد به‌ازای هر هکتار ۵ میلیون تومان به باغدار پرداخت می‌شود.

محمودزاده تأکید کرد: هفته آینده طرح مذکور پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه در دستور کار کمیسیون‌های کشاورزی و برنامه و بودجه مجلس قرار می‌گیرد تا پس از ارزیابی و تصویب در کمیسیون‌ها برای بررسی در صحن تقدیم هیئت رئیسه مجلس شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

جزئیات طرح مجلس برای جبران خسارت کشاورزان سیل‌زده

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل حوادث اخبار مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۰۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲