Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- فرمانده يگان حفاظت اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري گفت: سارقان 4 درب قلعه تاريخي سورک از توابع شهرستان شهرکرد در کمتر از 12 ساعت شناسايي و دستگير شدند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري، سرهنگ  محمدرضا محمدي مقدم تأکيد کرد: بدنبال کسب خبر از سوي يگان حفاظت اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري مبني بر سرقت 4 باب درب آلومينيومي قلعه تاريخي سورک بلافاصله واحد تجسس و اطلاعات يگان به محل اعزام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در يک بررسي ميداني و محرز شدن سرقت 4 درب آلومينيومي و وجود آثار و علايم به جا مانده در محل سرقت از جمله جاي کفش کار، تحقيق و تجسس از افراد محلي آغاز شد.
محمدي مقدم تصريح کرد: سپس با معرفي فردي با هويت معلوم در محل قلعه در شب سرقت و گرفتن شماره آن از مخبر، در تماس کارشناسان يگان حفاظت اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري با وي و قرار ملاقات، در محل حاضر و در گفت و گو و اظهارات ضد و نقيض در شب سرقت و جاي کفش به جا مانده و کفش هاي نامبرده محرز شدن سرقت آشکار و با انتقال وي به قلعه و مطابقت کفش و جاي مانده بلافاصله به سرقت درب ها اعتراف و درخواست کمک و بخشش کرد.
وي بيان داشت: پس از آن اين فرد با محل اختفاي درب ها در روستاي دهنو از توابع شهرستان سفيددشت و فروش به شخص ديگر، در يک تماس تلفني با پاسگاه دستگرد امامزاده از توابع شهرستان شهرکرد و حضور در محل و کسب دستور مقام قضايي 4 درب آلومينيومي سرقت شده کشف و ضبط و به همراه متهمان به مقام قضايي تحويل شدند.
محمدي مقدم اضافه کرد: سارق و فرد مالخر از سوي ماموران يگان حفاظت اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري دستگير شده اند.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سارقان قلعه سورک دستگير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۰۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی