Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پیر صالحی، با هیئتی از بانک پائولیستا برزیل به منظور گفت‌گو درباره راهکارهای بهبود روابط بانکی بین دو کشور و تسهیل شرایط انتقال پول برای خرید دارو و تجهیزات دیدار کرد.

معاون وزیر بهداشت، گفت: در شرایط تحریم‌های ظالمانه که علیه ایران اعمال می‌شود، علی‌رغم اینکه دارو و تجهیزات پزشکی جزو تحریم نیست، اما با مشکلاتی برای انتقال پول در ازای خرید دارو و تجهیزات مورد نیاز، مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برزیل با توجه به اینکه یکی از کشورهایی است که به سرعت در حال پیشرفت بوده و در زمینه دارو و تجهیزات پیشرفت‌های چشم گیری داشته است، می‌تواند در زمینه خرید دارو و تجهیزات به ما کمک کند.

پیرصالحی نسبت به همکاری مشترک ایران و برزیل در زمینه دارو و تجهیزات ابراز علاقمندی کرد و گفت: ایران برای مراودات در زمینه دارو تجهیزات به کمک‌های بانکی نیاز دارد، که امیدواریم بتوانیم از بانک‌های برزیل استفاده کنیم و برای تهیه دارویی که حتی از کشورهای دیگر خریداری شده، بتوانیم از طریق بانک‌های برزیلی مبادلات مالی را داشته باشیم.

کد خبر 4602974 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: گیاهان دارویی تیم ملی فوتبال برزیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی