Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه بیمارستان ۴۵۰ تخت خوابی شهید بهشتی که در زمان خود می توانست یکی از بزرگ‌ترین بیمارستان‌ها در شمال غرب کشور محسوب شود یازده سال است در پس بی‌توجهی مسئولان در حال فسیل شدن به حال خود رها شده است. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۳:۰۰ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، ساخت و اتمام بیمارستان 450 تخت خوابی شهید بهشتی این شهر می‌تواند موقعیت‌های مناسبی از جمله ایجاد گردشگری سلامت و تقویت آن در استان و یا اشتغال‌زایی و کاهش بیکاری را در پی داشته باشد و کمی از محرومیت و کمبودهای استان را جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نکته اینجاست که آذربایجان غربی فاقد مدیران توسعه‌گرا و دوراندیش برای خلاص کردن استان از محرومیت و ارتقاء آن است و همین موضوع در کنار خیلی از مسائل دیگر سبب تأخیر در افتتاح پروژه‌ها و گاها راکد و فسیل شدنشان می‌شود.

 پروژه بیمارستان 450 تخت خوابی شهید بهشتی ارومیه نیز یکی از این پروژه‌های راکد است که به بهانه های متعدد مسئولین از جمله اینکه این بیمارستان با آرامگاه هم‌جوار است به حال خود رها شده است.

چالش اصلی اینجاست که معمولاً قبل از شروع به انجام هر کاری باید برنامه‌ریزی لازم انجام شده و مشکلات موجود بررسی شوند نه اینکه بعد از انجام سرمایه‌گذاری گسترده و اجرای زیرساخت‌های مختلف تازه یاد دیگر مسائل بیافتیم.

یازده سال است که این پروژه دستخوش بی‌توجهی مسئولان است و یکی دو سالی هم هست که هیچ‌گونه حرفی در رابطه با سرنوشت بیمارستان 450 تخت خوابی شهید بهشتی ارومیه از سمت مسئولین به گوش نمی‌رسد و در صورت پیگیری خبرنگاران نیز هیچ پاسخی نمی‌دهند.

وعده‌هایی که هیچ وقت جامه عمل نپوشیدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در رابطه با پروژه بیمارستان شهید بهشتی ارومیه نبود بودجه را در  30 فروردین 93 اعلام کرده و گفته بود: برای تکمیل این پروژه تنها دو میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌شده که با این اعتبار اندک پس از پنجاه سال نیز صاحب بیمارستان نمی‌شویم.

یک سال بعد عابد فتاحی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در تاریخ 22 فروردین 94 گفته بود: بیمارستان شهید بهشتی ارومیه به یک نهاد یا سازمان خصوصی و یا دولتی واگذار می‌شود.

وی حتی وعده داده بود با فروش این بیمارستان یک مرکز درمانی بسیار پیشرفته و مطابق با استانداردهای بین‌المللی در این شهر ساخته و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

تهران| 76 پروژه عمرانی با اعتبار 196 میلیارد تومان در اسلامشهر به بهره‌‌برداری رسیداجرای 40 هزار پروژه عمرانی در سال 98 توسط بسیج سازندگیخراسان رضوی| 14 پروژه عمرانی در گلبهار با حضور وزیر راه و شهرسازی کلنگ‌زنی می‌شود

نداشتن بودجه کافی یکی از دلایل دیگر راکد ماندن پروژه بیمارستان شهید بهشتی آذربایجان غربی

روزگاری استاندار وقت آذربایجان غربی سید حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را هم بر سر این پروژه آورد تا از نزدیک بیمارستان شهید بهشتی ارومیه را که به دلیل نبود اعتبارات کافی متوقف مانده بود مشاهده کند اما بازهم تاکنون گره از کار این پروژه گشوده نشده است.

در اظهار نظرهای سال 97 رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفته است: این بار تغییر کاربری بیمارستان 450 تخت خوابی در حال احداث شهید بهشتی بسیار جدی پیگیری می‌شود.

جواد آقازاده تصریح کرده بود: این بیمارستان دارای مشکلات معماری و سازه‌ای نیز هست.

وی گفته بود: چندی پیش آخرین وضعیت این پروژه ناتمام توسط هیئت کارشناسی اعزامی از تهران بررسی شد و نظری که این هیئت اعلام کرد این بود که اگر بیمارستانی از صفر شروع شود بیشتر به نفع استان خواهد بود.

تصمیماتی که به مرحله عمل نرسیدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی اظهار داشته است: از منظر کارشناسی حل مشکلات و نواقص این پروژه برای تبدیل آن به یک بیمارستان نشدنی است و با بازدید از پروژه مشابه آن در کرمان به این نتیجه رسیده‌ایم که نباید این پروژه به بیمارستان تبدیل شود چون کارایی لازم را ندارد.

آقازاده تصریح کرده بود: کاربری این سازه تغییر می‌یابد و در هیئت‌امنا دانشگاه علوم پزشکی ارومیه نیز این مهم تصویب‌شده تا این بنا به ستاد مرکزی دانشگاه تغییر کاربری داده شود.

او ان زمان گفته بود طرح اولیه تغییر کاربری اداری این پروژه ارائه‌شده و احتمالاً حدود 2 ماه دیگر پیمان‌سپاری می‌شود تا مراحل اجرایی کار رسماً آغاز شود اما اکنون دو سال از آن تاریخ گذشته و هیچ اتفاقی در میدان عمل قابل رویت نیست.

و حال باگذشت یک دهه از این وعده‌ها و قول‌های بی‌نتیجه مدیران آذربایجان غربی بازهم شاهد هیچ اتفاقی در این بیمارستان نیستیم و سرنوشت بیمارستان 450 تخت خوابی شهید بهشتی ارومیه همچنان ابهام‌آمیز است و معلوم نیست این پروژه بعد از حدود 11سال بلاتکلیفی به چه سرانجامی دچار خواهد شد.

گزارش از زهرا بخشی

انتهای پیام/ن

R41361/P4001/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود

عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص پروژه چهارباغ گفت: تهران شهری پر جمعیت با آلودگی‌های مختلف است و نیاز به توسعه و افزایش سرانه فضای سبز در پایتخت به وضوح احساس می‌شود و البته در این زمینه اقدامات مختلف و متنوعی صورت گرفته که یکی از آن‌ها پروژه چهارباغ است.

وی با اشاره به اینکه این مجموعه ۴۵ هکتار مساحت دارد افزود: بناست تا با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته باغ‌های ایمان، بهشت، آفرینش و دانش در کنار افزایش آمار فضای سبز تهران در حوزه فرهنگی و اجتماعی، احداث شده و خدمات متنوعی را به شهروندان ارائه کنند.

محمدخانی با بیان اینکه این مجموعه از دسترسی خوبی برای شهروندان برخوردار است عنوان کرد: طرح اتصال به اراضی مصلای مرکزی حضرت امام خمینی (ره) در مساحتی حدود ۷ هکتار احداث خواهد شد و این محدوده از ضلع شمال به بزرگراه همت، از ضلع شرق به بزرگراه شهید حقانی، از ضلع جنوب به بزرگراه شهید سردار سلیمانی و از ضلع غرب به مجموعه حکمت صدرا ختم می‌شود.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در خصوص مبانی نظری چهار باغ خاطرنشان کرد: این پروژه شامل چهارباغ با مبانی نظری خاص خود بوده که هدف آن نمایش و ارائه مفاهیم مذهبی در قالب فضایی تفرجی و تفریحی است.

وی در ادامه اظهار کرد: سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران به‌عنوان کارفرما، سازمان مهندسی شهرداری تهران به‌عنوان مدیر طرح، شرکت مهندسان مشاور ایمن راه به عنوان طراح و مشاور و مجموعه ویژه شهید رجایی و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا به‌عنوان پیمانکار مسئولیت احداث این پروژه را بر عهده دارند.

محمدخانی ضمن اشاره به دسترسی‌های داخلی مجموعه چهارباغ اذعان کرد: با افتتاح این مجموعه توسعه فضای سبز شهر تهران روند صعودی به خود می‌گیرد به همین دلیل سعی می‌کنیم دسترسی و استفاده از این مجموعه برای همه شهروندان راحت باشد و ماشین آلات مختلف اعم از ماشین‌آلات خدماتی، اورژانسی، تشریفاتی و همچنین خودرو‌های برقی برای جابه‌جایی معلولان و سالمندان، جاده پیرامونی در اطراف پروژه احداث خواهند شد.

سخنگوی شهرداری تهران اضافه کرد: پارکینگ طبقاتی در بخش دیگری از این پروژه جانمایی شده است که در ۴ طبقه و با ظرفیت حدود ۱۶۰۰ خودرو در ضلع جنوب باغ ایمان و شمال بزرگراه شهید سلیمانی احداث می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم هرچه زودتر این فضا را برای استفاده شهروندان در اختیارشان بگذاریم، اما زمان تعیین شده برای آماده‌سازی این پروژه تیرماه سال‌جاری بوده که فاز نخست آن به بهره‌برداری خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • واژگونی خودرو پراید در محور ارومیه تبریز ۴ مصدوم بر جای گذاشت
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم