Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@11:05:57 GMT

رئيس کل گمرک ايران: تراز تجاري سال 97 مثبت بود

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۳۶۳۵

رئيس کل گمرک ايران: تراز تجاري سال 97 مثبت بود

خبرگزاري آريا - مراغه - ايرنا - معاون وزير اقتصاد و رئيس کل گمرک ايران تراز تجاري سال گذشته را مثبت 1.7ميليارد دلار عنوان کرد و گفت: صادرات غيرنفتي سال گذشته 44.3 و واردات 42.6 ميليارد دلار بود.

مهدي ميراشرفي يکشنبه شب در بازديد از گمرک مراغه اظهار داشت: در بحث صادارت نسبت به سال قبل از آن 5.6 درصد کاهش داشتيم که بيشتر ناشي از تحريم ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: در بحث واردات نيز نسبت به سال 96، 21.7 درصد کاهش داشتيم و عمده کاهش کالاهاي وارداتي مربوط به گروه کالاهايي مصرفي و لوکس بود که به طور يقين مصوبه هيات وزيران مبني بر ممنوعيت ورود 1339 قلم کالا در اين امر موثر بود.
وي به شرايط تحريم و تاثير آن بر روي صادرات اشاره کرد و گفت: در صورتي که بتوانيم مديريت بهتر و هماهنگي بين دستگاه‌ ها را افزايش دهيم مي‌ توانيم آثار تحريم را به حداقل رسانده و بهتر از آن چه که وجود دارد، تجارت خارجي را مديريت کنيم.
مير اشرفي خاطر نشان کرد: توسعه صادارت غيرنفتي، توليد و صادرات و درخواست واردات در کمترين زمان از مهمترين مباحث در توسعه گمرکات کشور است.
وي افزود: آذربايجان شرقي در بحث توليد يکي از مهمترين قطب هاي کشور به خصوص در حوزه کشاورزي و صنعتي است.
وي ادامه داد: از سال 75 صادارت غيرنفتي گمرک مراغه فعال بوده و در سال گذشته 27 ميليون دلار از گمرک اين شهرستان صادر شده و عمده صادرات اين گمرک در سال گذشته شامل توليدات صنعتي شيشه جام، آينه، کربنات سديم، سولفات آمونيوم، محصولات فولادي و محصولات کشاورزي و تبديلي از جمله انواع کشمش، سيب و آرد گندم بود که به کشورهاي عراق، ترکيه، گرجستان، افغانستان، ارمنستان، آذربايجان، بلغارستان، ايتاليا، اسپانيا، يونان، پاکستان، روماني، ترکمنستان، قبرس و قزاقستان صادر شد.
معاون وزير اقتصاد گفت: در راستاي کمک به توليد و رونق حاضر به ايجاد گمرک اختصاصي در محل فعاليت شرکت هاي بزرگ هستيم که کاهش هزينه ها و آسيب کمتر به کالاها از جمله مزاياي اين طرح است.
معاون استاندار و فرماندار ويژه مراغه نيز به خبرنگار ايرنا گفت: مجوز واردات گمرک مراغه و صادرات مشتقات مواد نفتي از گمرک شهرستان با توجه به وجود چهار کارخانه روغن موتور در منطقه از مهمترين درخواست هاي شهرستان از مجموعه گمرک کشور است.
حميد شکري گفت: ايجاد پست کارشناس قضايي گمرک در شهرستان براي رسيدگي به کالاها قاچاق کشف شده از ديگر درخواست ها است.
وي گمرک مراغه را يکي از پتانسيل ها و ظرفيت هاي شهرستان و منطقه عنوان کرد و اضافه کرد: صادرات محصولات غيرنفتي از جمله صنايع تبديلي، صنعتي و کشاورزي و تسريع در تشريفات گمرکي از مهمترين اين ظرفيت هاست.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعيت در 127 کيلومتري تبريز، مرکز آذربايجان شرقي واقع است.
3077/9880
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی

سید هادی خاضعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به دلیل اهمیت مسئله آب در کشور دولت سیزدهم تلاش‌های زیادی را برای رفع چالش‌های این بخش انجام داده است.

وی با اشاره به بخشی از این اقدامات در شهرستان کهگیلویه تصریح کرد: پروژه‌های آبی در شهرستان نسبت به دوره‌های گذشته از لحاظ تخصیص اعتبار مالی و پیشرفت فیزیکی نسبتاً خوب هستند و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد اتمام عملیات اجرایی و بهره برداری برخی از این پروژه‌ها در شهرستان باشیم.

خاضعی هشدار داد: در بخش آب‌های زیرزمینی شهرستان متأسفانه شاهد افت تراز آب هستیم و وضعیت منابع آب زیرزمینی نسبت به فروردین ماه سال گذشته و شرایط نرمال ۶ تا ۸ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: ممنوعیت کشت برنج تحت پوشش چاه‌های کشاورزی یکی از درخواست‌های جدی برای جلوگیری از افزایش افت آب‌های زیرزمینی است.

خاضعی افزود: برداشت آب از چاه‌ها برای انجام کشت برنج در حال آسیب زدن به سفره‌های زیرزمینی است.

وی تاکید کرد: باید کشت برنج با استفاده از آب‌های زیرزمینی در شهرستان متوقف گردد.

رئیس امور منابع آب شهرستان کهگیلویه گفت: نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌ها افزون بر کنترل و نظارت بر میزان برداشت آب‌های زیرزمینی از اضافه برداشت آب‌های این منابع به شدت جلوگیری می‌کند.

خاضعی افزود: با نصب کنتور هوشمند کشاورزان بیشتر از پروانه بهره برداری نمی‌توانند از چاه‌ها آب برداشت کنند.

وی در این نشست با اشاره به مشکلات ایستگاههای پمپاژ و سرآب بند جوهای سنتی ابراز داشت: این موضوع یکی از دغدغه‌های برخی از کشاورزان شهرستان بوده که نیاز به بررسی و همکاری‌های لازم نسبت به ترمیم آنها وجود دارد.

خاضعی صیانت از منابع آب‌های زیرزمینی و جلوگیری از حفر چاه غیرمجاز و پرو مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های محفوره غیرمجاز را با توجه به اهمیتی که در جلوگیری از تشدید افت آب‌های زیرزمینی و کاهش منابع آبی و ایجاد فرو چاله‌ها و فرونشست زمین دارد، بسیار حائز اهمیت دانست.

رئیس امور منابع آب کهگیلویه پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های محفوره غیرمجاز، نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌ها و تمدید پروانه‌ها را از اولویت‌های کاری اداره مربوطه عنوان کرد.

کد خبر 6088552

دیگر خبرها

  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان