Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@16:18:04 GMT

پروژه هایی که پیوست زیست محیطی نداشته باشد متوقف می شود

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۳۹۶۵

پروژه هایی که پیوست زیست محیطی نداشته باشد متوقف می شود

حسن پسندیده در حاشیه جلسه شورای حفظ بیت المال در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: احداث جاده رحیم آباد به کلاچای برای اتصال استان قزوین به گیلان از نظر زیست محیطی مشکلات جدی دارد و ادامه آن منطقی نیست و ما با آن مخالفیم.

وی بیان کرد: در کیلومتر ۹.۵ جاده قزوین به کلاچای سنگ‌های بزرگ بازگشایی مسیر وارد رودخانه شده است که می‌تواند در صورت بروز بارش‌ها مشکل ساز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل محیط زیست استان قزوین تصریح کرد: در کیلومتر ۱۰ شاهد تخریب مراتع، در کیلومتر ۱۷ پوشش گیاهی آسیب دیده، در کیلومتر ۱۸ شاهد تخریب منابع طبیعی در روستای میزوج و در کیلومتر ۲۱ تالاب‌های دریابک آسیب دیده و در کیلومتر ۶۳ زیستگاه پلنگ تخریب شده است و عملیات جاده سازی بر محیط فیزیکی و بیولوژیک تأثیر دارد.

پسندیده بیان کرد: حفظ کوهستان و منابع طبیعی بسیار مهم است و به نظر می‌رسد باید ادامه ساخت جاده رحیم آباد به کلاچای متوقف شود تا شاهد تخریب محیط زیست نباشیم و به جای آن جاده موجود که ظرفیت خوبی دارد اصلاح و تعریض و جایگزین محور جدید باشد.

وی تصریح کرد: متأسفانه جاده الموت به تنکابن هم بدون نگاه زیست محیطی آغاز شده و رحیم آباد و کلاچای هم تخریب گسترده دارد و باید پرسید وقتی برای خدمات رسانی مانند گازرسانی و جاده منابع خدادادی را نابود می‌کنیم چه کسانی باید تخریب پوشش گیاهی و مراتع را جبران کنند.

پسندیده اظهار داشت: ما با توسعه و جاده سازی مخالف نیستیم اما انتظار داریم طرح‌های عمرانی بر اساس آمایش سرزمین و رعایت کامل مسائل زیست محیطی اجرا شود تا با یک طرح هزینه‌های بیشتری به آیندگان تحمیل نکنیم.

طرح احداث جاده رحیم آباد به کلاچای پس از چند سال از زمان اجرای و هزینه شدن ۳۰ میلیارد تومان به علت نداشتن پیوست زیست محیطی با دستور رئیس کل دادگستری متوقف شده و قرار است پس از بازدید کارشناسان محیط زیست، منابع طبیعی، راه و شهرسازی و دفتر فنی استانداری و دستگاه قضائی نسبت به توقف کامل و اصلاح مسیر قبلی و یا ادامه پروژه تصمیم گیری شود.
 

کد خبر 4603008

منبع: مهر

کلیدواژه: محیط زیست قزوین طرح عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در مهاباد با اعلام این خبر از نظارت جدی بر نحوه فعالیت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد و روند اجرای آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی خبر داد.

سعید شهند افزود: جلب مشارکت های مردمی، همکاری جوامع محلی و فرهنگ سازی ها در رسیدن این تالاب ها به وضعیت مناسب زیست محیطی تاثیرگذار بوده است.

او اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری مناسب آب منطقه ای استان و حمایت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی، پارسال و امسال، صد در صد آبگیری شده اند و وضعیت زیست محیطی مناسبی دارند.

شهند تصریح کرد: دستورالعمل مدیریت زیست محیطی غارآبی سهولان هم تدوین و درآن، نقش دهیاری و شورای روستای سهولان برای بهره برداری گردشگری برجسته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی همچنین گفت: براساس مصوبه کارگروه غارشناسی استان، بهره برداری گردشگری اثر طبیعی ملی غار سهولان مهاباد به دهیاری و شورای روستای سهولان واگذار شده و مدیریت زیست محیطی آن هم که از طرف دانشگاه ارومیه تدوین می شود، مراحل پایانی را می گذراند.

شهند افزود: نظارت بر فعالیت تصفیه خانه شهرک های صنعتی در چارچوب استانداردهای زیست محیطی از دیگر وظایف اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی مهاباد از اواخر پارسال راه اندازی شده و در حال بهره برداری است اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هم بر نحوه فعالیت تصفیه خانه نظارت میکند که فعالیت و خروجی آن، در چارچوب استانداردهای زیست محیطی باشد.

پویش"مسیر سبز ایران پاک" هم در زمینه فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و مهاباد هم اجرا شده است.

آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی، پارسال تدوین شد و امسال هم تکالیفی برای دستگاه های مختلف تعریف شده که بر آن نظارت می شود ولی باید سبک زندگی ها به سمتی برود که باعث کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی شود.

"مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" شعار امسال هفته زمین پاک است که برای تحقق آن، پویش"نه به زباله" در استان و مهاباد نیز راه اندازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه