Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، نهم و دهم اردیبهشت ماه جاری، جزیره کیش شاهد برگزاری هفتمین مجمع جهانی سلامت (WHS)، بامعرفی ظرفیت‌های نظام سلامت کشورمان به جهانیان خواهد بود.

مجمع جهانی سلامت نوعی اتاق فکر بزرگ در ابعاد جهانی در حوزه سلامت است که دانشگاهیان، صاحبان صنایع، سیاستگذاران و گروه‌های مردمی در آن شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف مجمع جهانی سلامت این است که تاثیرگذاران حوزه سلامت را گرد یکدیگر جمع کند و در حوزه سلامت جهانی بحث و دستور تولید کند.

از سال ۲۰۱۳ نشست‌هایی از سوی مجمع جهانی سلامت در نقاط مختلف دنیا برگزار شده که تاکنون در سنگاپور، ژنو، برزیل، پرتغال و برگزار شده و آخرین آن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جزیره کیش رقم خواهد خورد.

در کنار تمامی تلاش‌های صورت گرفته در حوزه توسعه روابط بین المللی و دیپلماسی سلامت در ایران، رویداد اجلاس وزرای بهداشت کشور‌های منطقه مدیترانه شرقی (WHO EMRO) در میانه سال ۱۳۹۸ و در تهران به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نقطه عطفی در روند رو به توسعه دیپلماسی سلامت کشور خواهد بود.

هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت با ۷۰۰ شرکت کننده از جمله ۱۵۰ مهمان خارجی در جزیره کیش آغاز شد.

این نشست با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با کمک موسسه ملی تحقیقات سلامت در حال برگزاری است.

مجمع جهانی سلامت (World Health Summit) که زیر نظر صدراعظم آلمان، رئیس جمهوری فرانسه، رئیس اتحادیه اروپا و مشارکت دو هزار نفر از ۱۰۰ کشور جهان، شامل وزرای بهداشت، روسای سازمان‌های بین‌المللی، مدیران ارشد صنایع مرتبط با سلامت، سیاست‌گذاران و پژوهشگران و صاحب‌نظران است از سال ۲۰۰۹ تاکنون مهرماه هر سال در برلین پایتخت آلمان برگزار می‌شود، به عنوان نشست اصلی دستورسازی سلامت جهانی پذیرفته شده است.

از زمره مهمترین اتفاقات در این رویداد بین المللی ورود رسمی اقدامات مشترک بین المللی و منطقه‌ای در حوزه پیشگیری و مهار NCDs به دیپلماسی سلامت خواهد بود.

دیپلماسی سلامت، امروز برای نظام سلامت، بیش از آن که یک انتخاب باشد، یک ضرورت است و رهیافت آن سرمایه قابل اتکایی برای نظام سلامت و سلامت عمومی جامعه ایرانی در شرایط پیش رو خواهد بود.

اجلاس مهر ماه مجمع جهانی سلامت در برلین بحث و بررسی شود.

توسعه روابط بین الملل، گسترش بیماری‌ها و انتقال فرامرزی آن‌ها لزوم افزایش همکاری‌های بین کشورها، برای بهبود شاخص‌های سلامت و مقابله با این بیماری‌ها را بسیار پررنگ نموده است.

عبور سریع بیماری‌ها از مرز‌ها و امکان انتقال عوامل میکروبی بیماری زا در طی چند ساعت از نقطه‌ای به نقطه‌ای دیگر در جهان، تهدید صلح، رشد اقتصادی و توسعه توسط بیماریها، کشور‌ها را متوجه لزوم ارتباطات قدرتمند بین المللی در حوزه سلامت در جهان به سرعت در حال تغییر جغرافیای سیاسی کرده است.

در این راستا آنچه در شرایط تحریم و تهدید‌های ظالمانه استکبار جهانی بیش از پیش نیاز آن احساس می‌شود، توسعه روابط بین المللی و دیپلماسی سلامت با اولویت کشور‌های همسایه و منطقه است، موضوعی که در ماه‌های اخیر در دستور کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته و اولین گام‌های آن با امضا و تبادل سند همکاری بهداشتی با همسایه پرجمعیت شرقی یعنی پاکستان و به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت با عقد تفاهم پنج سند همکاری بهداشتی، درمانی، دارو، تجهیزات و آموزش پزشکی با همسایه غربی، عراق، برداشته شد و ظرف روز‌های آتی از طریق مذاکرات با سایر کشور‌های همسایه ادامه خواهد یافت.

از امروز هم به مدت دو روز هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت (WHS) در جزیره کیش برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

آغار به کار مهمترین رویداد حوزه سلامت جهان در ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۴۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران

به گزارش خبرگزاری صداسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز پیش از عزیمت به باکو و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها، گفت: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی برای بیان مواضع و انتقال نگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران به نخبگان و مقامات شرکت‌کننده نگاه می‌کنیم.

اسماعیلی درباره اهداف سفر به آذربایجان و شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها افزود: از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفتگو‌های امسال است، استفاده می‌کنیم و با توجه به وضع ناعادلانه در نظامات بین‌المللی، باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر و آگاه‌سازی افکار عمومی استفاده کنیم.

وی همچنین گفت: در این اجلاس به عنوان فرصتی برای ارائه برنامه‌های خودمان و انتقال نگاه انقلاب اسلامی به دیگر کشور‌ها نگاه می‌کنیم و دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم برای گسترش تعاملات دنبال می‌شود. ما در این راهبرد بیشتر معطوف به کشور‌های دوست و جهان اسلام به گفتگو‌های فرهنگی می‌پردازیم..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در باکو از امروز تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزرای فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح بررسی می‌شود.

پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • فوق العاده خاص کارکنان حوزه سلامت به زودی پرداخت می‌شود
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی