Web Analytics Made Easy - Statcounter

والدین داعشی‌هایی که فرزندانشان در مناطق بحرانی در عراق و سوریه به سر می‌برند از دولت آلمان بازگرداندن فرزندان خود به کشور را درخواست کرده‌اند. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۰ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، در مناطق بحرانی در عراق و سوریه ده ها کودک از جنگجویان داعشی آلمانی متولد شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا والدین این کودکان از دولت آلمان درخواست کرده اند که آن ها را از سوریه به آلمان بیاورند.

به نوشته روزنامه "تاگس اشپیگل"، روز دوشنبه قرار است اعضای خانواده مبارزان داعشی در مقابل وزارت امور خارجه آلمان در برلین اعتراض کنند. بر اساس اطلاعات روزنامه "تاگس اشپیگل"، در این تجمع اعتراضی قرار است از دولت آلمان درخواست شود که کودکان آن ها که در عراق و سوریه اسیر شده‌اند به آلمان بازگردانده شوند.

پلیس برلین این مسئله را تایید کرده است که برگزاری این تجمع اعتراضی در برابر وزارت امور خارجه شکل خواهد گرفت. بسیاری از معترضان از غرب آلمان در این تجمع اعتراضی شرکت خواهند کرد.

بر اساس اطلاعات وزارت کشور آلمان بیش از 1050 اسلام گرای افراطی از آلمان به مناطق بحرانی در عراق و سوریه سفر کرده اند. حدود یک سوم آن ها دوباره به آلمان بازگشته اند. حدود 90 تا از طرفداران داعشی آلمانی بر اساس اطلاعات روزنامه تاگس اشپیگل همچنان در سوریه و عراق حضور دارند و بیشتر آن ها در زندان های کرد ها اسیرند. علاوه بر این حدود 50 کودک که بیشتر آن ها در قلمرو تحت حاکمیت داعش از زوج های داعشی آلمانی متولد شده اند هم در این منطقه ساکنند.

از آنجایی که دولت فدرال آلمان منطقه خودمختار کرد در شمال سوریه را به رسمیت نشناخته است، زندانیان داعشی و فرزندان آن ها هنوز به آلمان نیامده اند.

دستگیری یک تروریست داعشی در شهر "نالچیک" روسیههلاکت 6 داعشی در جدیدترین عملیات نیروهای عراقی

یک سخنگوی وزارت کشور آلمان امروز در سخنانی اعلام کرد که نیروهای کرد یک بازیگر غیر دولتی محسوب می شوند و وزارت کشو آلمان هیچ ارتباطی با این گروه ندارد.

در اوایل آوریل دولت آلمان اولین کودکان طرفداران داعش را از عراق به آلمان آورد. از برلین حدود 130 مرد و زن به مناطق بحرانی در عراق و سوریه به منظور همکاری با داعش سفر کرده اند. 20 نفر از آن ها در مبارزات جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط داعش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: داعش داعش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۴۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود