Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛جلسه بررسی شیوه نامه ساماندهی سواحل و احداث شناگاه ها به ریاست استاندار گیلان و مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط برگزار شد.

 دکتر مصطفی سالاری در این نشست با اشاره به فرارسیدن فصل شنا و لزوم ساماندهی سواحل گیلان اظهار داشت: جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در نقاط ساحلی و ایجاد طرح های شناگاهی موجب ایجاد شغل نسبتا دائم، خودگردان و بی نیاز به اعتبارات دولتی و ارائه خدمات بهتر به گردشگران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: علاوه بر شناگاه های فعلی، نقاط دیگری که امکان ایجاد طرح شناگاهی دارند شناسایی و مورد مطالعه قرار گرفته که امکان واگذاری به بخش خصوصی از طریق فراخوان (با اولویت افراد بومی) برای مدت زمانی تعیین شده را دارد.

 نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به تأثیر واگذاری بهره برداری طرح های ساحلی به بخش خصوصی و ایجاد فضای رقابت در آن‌ها گفت: باید با افزایش تعداد واگذاری‌ها در سطح سواحل بین سرمایه‌گذاران رقابت ایجاد کرد و بخش دولتی تنها وظیفه نظارت را بر عهده بگیرد.

 وی درباره دستگاه واگذارکننده و متولی این طرح گفت: انعقاد قرارداد با سرمایه گذار بر اساس مصوبه کمیته ساماندهی سواحل بر عهده سازمان بنادر و دریانوردی است.

استاندار گیلان تصریح کرد: بخش خصوصی می‌تواند با ایجاد سازه‌های چوبی و کوچک مقیاس در عرصه های تعریف شده خود علاوه بر حفظ محیط ‌زیست و استفاده مناسب از بستر دریا، در توسعه گردشگری دریایی هم نقش آفرینی کنند و با سازه های قابل حمل با نمای چوبی، غرفه هایی با خدمات متفاوت را ایجاد نمایند تا اشتغال چهار فصل در سواحل را محقق کنند.

 در این جلسه پیش نویس شیوه نامه ساماندهی سواحل و احداث شناگاه های استان گیلان جهت طرح در جلسه مجمع مشترک توسعه اقتصادی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان بخش خصوصی دولت رقابت سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۴۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم خاکی گفت: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسراهای ایرانی به ثبت جهانی رسید.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد، ادامه داد: باید هر چه سریع‌تر نسبت به این امر اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیزی هر ساله برای مرمت بخش‌هایی از این بنا در نظر گرفته می‌شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز بیان کرد: بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یک بار به صورت کامل مرمت بنا انجام شود.

وی گفت: کاروانسرای ینگی امام از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی در راستای حمایت از تولید ملی است.

کد خبر 6089688

دیگر خبرها

  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک