Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ۳۱ فروردین‌ماه مدارس خوزستان بازگشایی شده‌اند و آموزش و پرورش، مدارس چادری در برخی کمپ‌های اسکان سیل زدگان در حمیدیه برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان فراهم کرده است.

به گزارش ایسنا، در نوروز ۹۸ سیل، مهمان ناخوانده خانه‌های خوزستانی‌ها بود. این سیل باعث تخلیه نقاط مختلفی از استان شد. روستاهای زیادی در حمیدیه دچار آبگرفتگی شدند و ۱۷ فروردین ماه ۹۸ فرماندار شهرستان حمیدیه با صدور دستور تخلیه این شهرستان اعلام کرد "با توجه به افزایش بی‌سابقه حجم مخزن سد کرخه و افزایش خروجی این سد و همچنین شکسته شدن سیل‌بندهای حمیدیه، به این نتیجه رسیده‌اند که مخصوصاً کودکان، زنان و سالمندان باید از شهر خارج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

اکنون ۲۳ روز از زمان تخلیه حمیدیه می‌گذرد، افراد زیادی از خانه‌های خود خارج شدند و در اردوگاه‌های اسکان اضطراری اسکان داده شدند. برخی افراد نیز به خانه‌های خود بازگشتند اما هنوز افراد زیادی در کمپ‌ها به زندگی خود ادامه می‌دهند.

مدارس مناطق سیل‌زده به مدت دو هفته پس از پایان تعطیلات نوروز، تعطیل اعلام شدند، با تصمیم مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان مبنی بر ادامه سال تحصیلی در استان تا پایان اردیبهشت‌ماه، فعالیت مدارس خوزستان از ۳۱ فروردین ماه از سر گرفته شد.

آموزش و پرورش شیوه‌های مختلفی از جمله انتقال دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده به نزدیک‌ترین مدارس، تقبل هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان، افزایش مدت فعالیت مدارس استان و… را در نظر گرفته بود.

نیازهای اولیه زندگی، مهم‌تر از تحصیل فرزندان


در مناطق روستایی حمیدیه اما شرایط به گونه دیگری است؛ مدارس بازگشایی شده‌اند اما مردم می‌گویند ما درگیر تأمین نیازهای اولیه‌مان هستیم و توجهی به مدرسه رفتن دانش‌آموزان ندارند.

در طول مسیر روستای خسرج در حمیدیه کودکان و نوجوانانی دیده می‌شوند که به جای حضور در کلاس درس در جاده منتظر ماشین‌های حاوی کمک‌های مردمی هستند.

۲۰۰ دانش‌آموز روستای خسرج درگیر سیلاب هستند

روستای خسرج حمیدیه دارای ۴۰۰ دانش‌آموز دوره ابتدایی است، به گفته یکی از کارشناسان آموزش و پرورش حمیدیه از این تعداد حدود ۲۰۰ دانش‌آموز درگیر سیلاب هستند.


در برخی اردوگاه‌های شهرستان حمیدیه چادرهایی برای برگزاری کلاس برای دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده برپا شده است. در یکی از این کمپ‌ها که حدود ۷۰ خانوار سکونت دارند، سه چادر برای ۳۴ دانش‌آموز ابتدایی برپا شده است. در هر یک از این چادرها، دانش‌آموزان در دو پایه مختلف در یک کلاس مشغول تحصیل هستند.

هوای گرم شرایط را برای تحصیل دانش‌آموزان سیل‌زده سخت کرده است

زمین زیر میز و نیمکت‌ها و خاک زمین اطراف این چادرها خیس است که به گفته معلمان، این زمین در ابتدای برپایی مدرسه در این مکان خشک بوده است اما در این مدت آب به آن نفوذ کرده است. هوای گرم خوزستان نیز شرایط را برای دانش‌آموزان سخت‌تر می‌کند.

یکی از معلم‌ها می‌گوید: از ۳۱ فروردین که مدارس بازگشایی شدند ما کار آموزش دانش‌آموزان را شروع کردیم. در روزهای اول حتی چادر هم نداشتیم و دانش‌آموزان زیر درخت در فضای آزاد درس می‌خواندند اما دوم اردیبهشت ماه برای ما چادر آوردند.

دانش‌آموزان مشکل لوازم التحریر ندارد
کتاب درسی پیدا نمی‌شود


این معلم ادامه می‌دهد: پکیج‌های آموزشی حاوی لوازم‌التحریر از طرف آموزش و پرورش در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است و دانش‌آموزان از این نظر مشکلی ندارند اما اغلب آن‌ها کتاب ندارند و معلم‌ها مجبور هستند از مطالب کتب درسی، پیش از تدریس کپی بگیرند و در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند. ۲۱ اردیبهشت ماه امتحانات دانش‌آموزان شروع می‌شود، وزارت آموزش و پروش نیز قول‌هایی برای تأمین کتب درسی داده است اما در این زمان از سال پیدا کردن کتاب درسی مشکل است.

مشعلی، یکی از کارشناسان اداره آموزش و پرورش حمیدیه در این خصوص به ایسنا گفت: برای تحصیل دانش‌آموزان دوره متوسطه مشکلی وجود ندارد و این دانش‌آموزان در مناطق روستایی در مدرسه روستای شیخ طعمه درس می‌خوانند. برای سرویس رفت و آمد این دانش‌آموزان، جلسات مختلفی برگزار شد و از نهم اردیبهشت یا حداکثر دهم همین ماه، مشکل سرویس ایاب و ذهاب آن‌ها نیز حل می‌شود.

به گزارش ایسنا، دو کلاس درس نیز در پادگان‌های ثامن‌الائمه و جوادالائمه (محل اسکان سیل‌زدگان حمیدیه) برای دانش‌آموزان در سوله‌ها تشکیل شده است.


در نقطه دیگری از مسیر روستای خسرج، معلمان درحال برپایی یک چادر جهت برگزاری کلاس درس برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی هستند. مردم تلاش آن‌ها را تماشا می‌کنند و به سوی کامیون‌هایی که برای‌شان آب آورده‌اند، می‌روند.

گزارش: زهرا میرزاوند، خبرنگار ایسنا خوزستان


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل خوزستان مدارس چادری منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها