Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@21:54:52 GMT

چند نفر در جریان سیل اخیر جان باختند؟

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۶۷۲۳

چند نفر در جریان سیل اخیر جان باختند؟

خبرگزاری فارس: اسماعیل نجار رییس ستاد مدیریت بحران در مراسم گزارش بازدید دفاتر سازمان ملل در مناطق سیل‌زده اظهار کرد: در جریان سیل اخیر ۷۶ نفر جانباختند که البته این تعداد به صورت مستقیم به دلیل سیل نبود بلکه در جریان امدادرسانی، صاعقه، ریزش کوه بود.

وی افزود: انتظارمان از کشور‌های مختلف بیش از این بود و ما لیست را تقدیم وزارت خارجه و مجامع بین المللی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجار با اشاره به تشریح وضعیت شهر‌ها و روستا‌های درگیر سیل اظهار کرد: در ابتدا از تمامی نهاد‌هایی که به صحبت‌های آمریکا گوش ندادند و کمک‌های مالی و کالایی خود را به ایران ارسال کردند، تشکر می‌کنم.
وی افزود: در ابتدا آب در گلستان جاری شد و چند روستا را دربر گرفت و سپس به آق‌قلا و گمیشان رسید. تمام همّ و غمّ ما در این شهر بر این بود که مردم آسیبی نبینند و جانشان نجات پیدا کند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اقدامات انجام شده در استان گلستان تصریح کرد: پس از وقوع سیل، تخلیه روستا‌ها و شهر‌ها انجام شد و این شهر‌ها برای ساکنین‌شان امن شدند.
نجار ادامه داد: در چهار استان شمالی، ما تنها پنج جان‌باخته داشتیم که هیچ‌کدام از این پنج نفر هم بر اثر وقوع سیلاب، فوت نکرده‌اند یعنی مرگ آن‌ها در ارتباط مستقیم با سیلاب نبوده است.
وی اظهار داشت: در استان‌های شمالی به سرعت محل استقرار مردم آماده شد و قرار شد کاری کنیم که آب به شهر‌ها و روستا‌های دیگر نرود. بنده از نزدیک شاهد بودیم که نیرو‌های مسلح تلاش کردند تا مردم کمتر آسیب ببینند البته باید بگویم برخلاف اقدامات و تمهیداتی که در آق‌قلا انجام شد، مجدداً پس از بارش باران‌های جدید، شاهد آب‌گرفتگی در این شهر هستیم.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وضعیت استان‌های درگیر سیلاب گفت: در ششم فروردین امسال یک سامانه بارشی بسیار شدید را در کشور شاهد بودیم. بر اثر این سامانه بارشی، ۲۴ استان درگیر سیلاب بودند، در تمامی استان‌ها، سیلاب کنترل شد، ولی در لرستان خسارات زیادی را داشتیم.
نجار گفت: بازگشت سیل را برخی از صاحبنظران بیش از ۲۰۰ سال عنوان می‌کنند و به همین دلیل ما در تلاش بودیم که در کنار کمک و امدادرسانی به مردم، از آب‌های جمع‌آوری شده که در پشت سد‌ها دپو شده بود، نهایت استفاده را ببریم.
وی با اشاره به آزادسازی آب پشت سد‌ها گفت: رهاسازی آب پشت سدها، تصمیمی بود که همه مسئولان با هم به یک جمع‌بندی رسیدیم و با یک مدیریت دقیق و حساب شده، از پشت سد‌ها آب را رها کردیم و البته این رهاسازی تحت نظر بود و هیچ خسارتی را به بار نیاورد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: ۶ نفر در گمیشان بر اثر واژگونی قایق امدادرسانان و ۱۰ تا ۱۵ نفر بر اثر صاعقه و کمتر از ابن تعداد بر اثر سیل مسقیم سیل جان خود را از دست دادند.
نجار در پایان یادآور شد: علت فوت ۲۱ نفری که در شیراز جان خود را از دست دادند، در حال بررسی و آسیب‌شناسی است و نتیجه آن به زودی اعلام خواهد شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: اسماعیل نجار آمار جانباختگان سیلاب مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۶۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد

احد وظیفه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای سال زراعی تاکنون مجموع بارش های کشور نسبت به دوره نرمال ۱۳ تا ۱۴ درصد کمتر است.

به گفته او، علی رغم شرایط مساعد بارش نسبت به دوره نرمال، اما در استان های قزوین، البرز، تهران و خراسان رضوی بیشترین کم بارشی را داریم.

وظیفه ادامه داد: در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان برداشت غلات در جریان است، از این رو به سبب بارش های سیل آسا به کشاورزان توصیه می شود که نسبت به انتقال غلات به انبارها اقدام کنند.

رئیس مرکز خشکسالی افزود: کشاورزان با مراجعه به کارشناسان اقدامات داشت را انجام دهند که بهترین خروجی را داشته باشند.

به گفته او، با توجه به کاهش منابع آبی ناشی از برداشت بی رویه سفره های زیرزمینی به کشاورزان توصیه می شود که در روزهای بارندگی یک تا ۲ نوبت آبیاری را به تاخیر بیندازند که این امر می تواند کمکی به آبیاری هر منطقه باشد‌.

این مقام مسئول افزود: با توجه به بارش های اخیر در حوزه غرب و جنوب غرب، بخشی از کم بارشی های اخیر در حوزه کشاورزی جبران شد.

وظیفه گفت: با توجه به کاهش بارش و بحران آب در برخی مناطق از جمله تهران، سمنان و خراسان رضوی، مدیریت آب شرب، صنعت و کشاورزی باید در دستور کار قرار بگیرد چراکه مدیریت آب شرب در این مناطق ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر
  • پلیس کانادا سه هندی را به اتهام قتل رهبر سیک‌ها بازداشت کرد
  • کمک بشردوستانه چین به هلال‌احمر افغانستان
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان