Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@14:03:16 GMT

مدیریت بحران: وضعیت کرمان در حمله ملخ‌ها نارنجی نیست

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۶۹۱۴

مدیر کل مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه استانداری کرمان اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به اینکه باند فرودگاه زهکلوت آماده است لذا نخستین پرواز در روز چهارشنبه هفته جاری برای سمپاشی هوایی از این فرودگاه انجام خواهد شد.

"مجید سعیدی" در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت هجوم ملخ‌ها به استان کرمان، گفت: دیروز هشتم اردیبهشت‌ماه شورای مدیریت بحران پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در منوجان با حضور معاون سازمان حفظ نباتات کشور، معاون امور هماهنگی استاندار کرمان و سایر مسئولان با محوریت مقابله با هجوم ملخ‌ها برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اتخاذ تصمیماتی در راستای سرعت بخشیدن به مقابله با ملخ‌های صحرایی در این جلسه خبر داد و افزود: سمپاشی هوایی در جنوب استان کرمان از روز چهارشنبه آغاز می‌شود، گفتنی است مقرر شد که سازمان حفظ نباتات کشور موظف به تامین سم مورد نیاز استان شود.

مدیر کل مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه استانداری کرمان ادامه داد: جهادکشاورزی جنوب استان باید برنامه‌های مقابله خود را به صورت مدون اعلام و در صورت کمبود امکانات و تجهیزات به مدیریت بحران استانداری کرمان در راستای پیگیری اعلام کند.

وی از آمادگی باند فرودگاه زهکلوت برای انجام پرواز هواپیمای سمپاش خبر داد و بیان کرد: باند فرودگاه قلعه گنج تا حداکثر چهار روز آینده آماده برای پرواز هواپیمای سمپاش می‌شود.

سعیدی اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به اینکه باند فرودگاه زهکلوت آماده است لذا نخستین پرواز در روز چهارشنبه هفته جاری برای سمپاشی هوایی از این فرودگاه انجام خواهد شد.

وی از تامین ماشین‌آلات برای مقابله زمینی برای جنوب استان کرمان سخن به میان آورد و عنوان کرد: جهادکشاورزی جنوب استان تا این لحظه 10 دستگاه‌ulv جهت سمپاشی آماده کرده است، ضمن آنکه خودروهای شاسی بلند و کمک دار نیز از دستگاه‌های مربوطه برای آنها تامین شد تا شدت مقابله با ملخ‌های صحرایی افزایش یابد.

مدیر کل مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه استانداری کرمان با بیان این مطلب که شدت هجوم ملخ‌ها به ارزوئیه به اندازه جنوب استان نیست، تصریح کرد: اقدامات مقابله‌ای جهادکشاورزی شمال استان نیز آغاز شده است.

وی از آلودگی سه شهرستان استان کرمان به ملخ‌های صحرایی خبر داد و بیان کرد: شهرستان‌های منوجان، قلعه‌گنج و رودبار تا حدودی به این آفت آلوده شده‌اند اما با توجه به مراتع سبز تالاب جازموریان، کانون اصلی ما در این منطقه است که شدت اقدامات مقابله‌ای در این ناحیه صورت می‌گیرد.

سعیدی از عدم خسارت این آفت به مزارع حاشیه جازموریان خیر داد و اظهار کرد: تا این لحظه حضور ملخ‌های صحرایی در مراتع را کنترل کرده‌ایم و خوشبختانه تاکنون به مزارع هیچ خسارتی وارد نشده است.

وی با اشاره به اعلام سازمان بین‌المللی فائو مبنی بر نارنجی بودن وضعیت ایران اظهار کرد: وضعیت نارنجی مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر است اما جنوب استان کرمان به شدت استان‌های جنوبی نیست که وضعیتمان نارنجی باشد اما اگر کنترل نکنیم قطعا وضعیت استان کرمان نیز نارنجی خواهد شد.

مدیر کل مدیریت بحران و حوادث غیرمترقبه استانداری کرمان از میزان اعتبارات برای مقابله با این آفت سخن گفت و افزود: اعتباراتی از منابع داخلی سازمان حفظ نباتات کشور و استان به این امر اختصاص داده شده است و در حال حاضر میزان نقدینگی که در استان تامین شده 900 میلیون تومان است همچنین هزینه‌های مربوط به باند فرودگاه و اعتباراتی نیز جهادکشاورزی شمال و جنوب استان هزینه کرده‌اند.

وی در خصوص کمک‌های کشوری به استان برای مقابله با ملخ‌های صحرایی، گفت: تامین سم و مقداری از اعتبار هزینه‌ای علی‌الحساب کمک‌هایی بوده که از سوی سازمان های کشور به استان کرمان در راستای مقابله با این ملخ ها اختصاص داده شده اما بیشتر کمک‌ها و تامین اعتبارات از سوی خود استان‌ها بوده است.

سعیدی اظهار کرد: هواپیمای سم‌پاش متعلق به سازمان حفظ نباتات کشور نیز اکنون در شهرستان جیرفت مستقر است وتا دو روز آینده سمپاشی هوایی در جنوب استان را آغاز خواهد کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهرداد حسن زاده اظهار کرد: پیرو هشدارهای هواشناسی از سوی اداره‌کل هواشناسی استان و خروجی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی برای روزهای آینده بیانگر شرایط ناپایدار جوی و دریایی خواهد بود.

حسن زاده از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خبر داد و گفت: این سامانه سبب تشدید فعالیت سامانه بارشی در روزهای چهارشنبه تا پنج شنبه این هفته خواهد شد.

وی افزود: این سامانه همراه با رگبار شدید باران و رعد و برق همراه با تگرگ و تندباد لحظه‌ای خواهد بود و چهارشنبه در شهرستان‌های بستک، پارسیان، جزیره کیش، جزیره لاوان، جزیره سیری، ابوموسی، بندرلنگه، حاجی آباد و تنب بزرگ بیشترین فعالیت را خواهد داشت.

حسن زاده گفت: روز پنج شنبه نیز این سامانه بارشی در بندرعباس، بستک، خمیر، سیریک، بندرلنگه، پارسیان، تنب بزرگ، جاسک، ابوموسی، جزیره سیری حاجی آباد، رودان، بشاگرد،، قشم، کیش، جزیره لاوان، میناب و هشتبندی فعالیت خواهد داشت.

وی تصریح کرد: این سامانه سبب سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، احتمال خسارت در اثر تندباد لحظه‌ای و خسارت به محصولات کشاورزی می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان همچنین از صدور هشدار سطح زرد خبرداد و گفت: بر این اساس یک هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شده که مطابق آن شاهد فعالیت سامانه بارشی در پاره‌ای از نقاط استان از صبح چهارشنبه تا آخر وقت جمعه هفته جاری خواهیم بود.

مدیرکل مدیریت بحران‌ها استانداری هرمزگان گفت: بر اساس این سامانه شاهد رگبار باران و رعدوبرق گاهی تندباد لحظه‌ای با احتمال تگرگ با تاکید بر سراسر استان از جمله در شهرستان‌های بندرعباس، خمیر، سیریک، جاسک، میناب، رودان، قشم، بشاگرد، حاجی‌آباد، بندرلنگه، ابوموسی، جزیره سیری، جزیره کیش، جزیره لاوان، بستک، پارسیان، تنب‌بزرگ، هشتبندی سواحل و ارتفاعات خواهیم بود.

وی تصریح کرد: اثر مخاطره این سامانه آبگرفتگی معابر عمومی، احتمال طغیان رودخانه‎‌های فصلی و بالا آمدن آب رودخانه‌ها، احتمال آسیب به محصولات کشاورزی است و توصیه می‌شود از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌های فصلی، خودداری از صعود به ارتفاعات و چرای دام در مناطق مرتفع، اطمینان ازاستحکام سازه‌های سبک، احتیاط در ترددهای جاده‌ای، محافظت از محصولات کشاورزی خودداری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستان‌های تابعه ضمن آمادگی کامل، هماهنگی لازم را به‌منظور فراهم‌نمودن تمهیدات لازم از جمله اطلاع‌رسانی و هشدار به‌موقع از طریق رسانه‌های محلی، رعایت نکات ایمنی و … به‌عمل آورند.

کد خبر 6092490

دیگر خبرها

  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای چند استان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد